Лиз Тръс се нанесе на "Даунинг стрийт" със съпруга си и двете си дъщери тийнейджърки

През 2006 г. новата британска премиерка имаше извънбрачна връзка с женен парламентарист от Консервативната партия и това едва не й коства избирането й за депутат три години по-късно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато се нанесе дойде време и да се изнесе:))))))

КАКВО МИ РЕКЛАМИРАТЕ ТОЗИ ПАРАЗИТ!?!?!?!?!?!

Имала афера 2006 год, а дъщеря й е на 16 т.е или бременна е изневерявала, или е имала бебе по това време. Много морал и съвест ще да има в тази жена.

А може и това да е дете на любовто, издигнала я кариерно?

Дано не са красавици като майка си! Явно трябва да си голяма консерва или заклет алкохолик, за да спиш с майка им дори и в далечната 2006 г.! Напомня на историята на наш Тато с любимката му от Пловдив, Дража Вълчева ли се казваше там....?! А така! Здрав морал - здрава държава, както казва Чичолина, ха-ха-ха.....

Като ги лепне режима на тока, басейна ще е с обикновенна вода.

Тая призовава за икономии, а щерките се радват на басейн с подгрявана вода....

Сигурно ще продължи политиката на Борката Жонсън да въоражава Украина със съвременно оръжие?И по този начин ,,специЯлната воиенна операция” на Путин ще се проточи още с много руски гробове и милиарди долари загуби за Русия

...се нанесе или се натресе?

Тази защо се облича с мъжки дрехи? Да не гледа от баба си Меркел, която още износва панталона на баща си?

Англо саксиите приключиха с таз мърша

Мэрша и то пияна е Захарова

Англичаните копят политческото дъно - първо онзи смешник тони блеър, дето си призна, че е лъгал за оръжията за масово порзяване в Ирак - без последствия за него. После дойде пуякът камерън - и той си замина безславни. След него се домъкна онаци пача тереза мей, тя също си замина безслвно и стана за посмешище. След нея са почви палячото борис купонджията- смях, смях и пак смях с него... Ето я сега и тази куха лейкса, лиз-близ трът любовчийката (тя е типичен представител на англисйата женска "красота"), съдбата ѝ ще е като на крантата терезка мей... Англя наистина е станала безплодна по отношение на политиците си , а и кралицата майка май вече е изплискала легена и не вижда какви назначава.

Я ги остави великобританците, ами погледни наще и ги сравни с тяхните по простотия, далавери и копане на дъното:))

Жителите на Ростовска и Воронежка област са в екстаз, очаквайки прайм министърката да ги признае за английски области. С бурно веселие отпразнуваха встъпването в длъжност на красивата и особенно умна счетоводителка Лизи.

Ша зема да Рива че тази е просто НИКОЙ

Чудесна е! И съпругът й е мъж, за децата не знам дано вече са се определили!

Какво ме интересува това семейство наглосаксонски дебили

Дираджиите са известни с правописните и техническите си грешки. Тук също - написали "нанесе", а правилната дума е била "натресе"...

Обикновените британци се чудят как да си плащат сметките за тока, а двете пикли ще правят купони с приятелите си в резиденция с "басейн с подгрявана вода"! На мама кифлите ще ѝ прецакат премиерстването без време! Оня, алтавия, преди нея, и той заради песни и танци хвана гората! :)))

Не се безпокой

Просто се възхищавам на двете кифли! Те също не се безпокоят за британците! :)))

Харесва ми искрената й добронамерена усмивка. А също милият и интелигентен поглед....с малки ядрени облачета в него. От 60 и колко милиона поданици, това ли избрахте???

премиерът във Великобритания става лидерът на спечелилата националните избори партия, лидерът се избира на вътрешни избори в управляващата партия. Тоест като гласуваш за Торите , знаеш , че лидерът на торите ще ти е следващия премиер. В момента катурнаха борката и кабинетът му след вътрешно партиен пуч, и практиката е да не се свикват нови национални избори, а проведоха вътрешно партийни избори за нов лидер на партията, който автоматично става и премиер на държавата. Така че тая кака са си я избрали извратеняците в редиците на Торите :))))

В синьо. Цветът и на Мисис Татчър.

е треторазрядна имитаторка! Каква мисис Тачър, кви 5 пенса?!

Нанесе се и лирата успя да падне на рекордно ниско ниво.

Лизи как да е вече се е нанесла, ама вътрешния си министър може да го сложи отпред като градински трол да плаши минувачите. Скивайте я на кво мяза - https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/af/OfficialportraitofSuellaBravermanMPcrop_2.jpg

То какво да ги плаши като всичките им минувачи са от боята.

Е, и като са от боята, пак душа носят? Тая и на Шака Зулу може да изкара акъла в тъмното...

И едната и другата са типични представителки на бекграунда си, грозното им е стандарт, не мож ги уплаши.

Министърът на здравеопазването - Thérèse Coffey. https://www.dailymail.co.uk/health/article-11184269/Therese-Coffey-opposes-abortions-Health-Secretary-months.html

Пол и нея я коментира - https://youtu.be/no7sOhvcvTk ама тя пак бива на фона на бившата й белгийска 130 килограмова колежка.

Красивите английски рози като Лиз и хубавата им кухня са накарали поколения англичани да стават моряци и да рискуват живота си по света.

Тая не е английска роза , тая е ирландки картоф. Може да направиш същата референция , ама да замениш моряци с пияндета

Някой знае ли един свестен, живял на този адрес?

В рамките на шегата - Хю Грант в "Наистина любов" :)

Тази ли беше ,,тенисистката,,? Ба, показваше се от люка, ама сигурно си мечтае за...,,цевта,, ? ...Мощ, бате!

Искаше й се "да боцне с цевта" на танка Путин и след това ...: - Айде сега и ти да те видя!

Значи, вече се наТръска там?!

Поредната английска пача.

Тази новина какво отношение има към България и българите?

Тва оная с проблемите с географията ли беше?

По-добре проблем с географията, отколкото проблем с акъла, както при теб

ако имаш проблеми с елементарна география, каквито има тая кранта Лиз Тръс, трябва първо с акъла да не си в час!!! Като се опитвате да оригиналничите, само се оплитате още повече, беее! Къде ви ровят такива?! :)))

То да е само с Географеета?..!

Не може "велика британия" да остане назад от България! Ние си имахме ПКП за шеф на т.н. НС! За да не останат назад, Ингилизите си имат ПБП. (разликата е само в географската област - втората буква от абревиатурата)

който ѝ е направил 2 деца,трябва да му дадат медал за храброст!

А на теб за глупост.

Е, за всеки случай отливаме 2- 3 медала.

Има ли си куче , като Джонсън !?