Лиз Тръс се нанесе на "Даунинг стрийт" със съпруга си и двете си дъщери тийнейджърки

През 2006 г. новата британска премиерка имаше извънбрачна връзка с женен парламентарист от Консервативната партия и това едва не й коства избирането й за депутат три години по-късно

Обратно в новината

Коментари - Лиз Тръс се нанесе на "Даунинг стрийт" със съпруга си и двете си дъщери тийнейджърки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли си куче , като Джонсън !?

който ѝ е направил 2 деца,трябва да му дадат медал за храброст!

Тва оная с проблемите с географията ли беше?

Тази новина какво отношение има към България и българите?

А на теб за глупост.

По-добре проблем с географията, отколкото проблем с акъла, както при теб

Поредната английска пача.

Значи, вече се наТръска там?!

То да е само с Географеета?..!

Тази ли беше ,,тенисистката,,? Ба, показваше се от люка, ама сигурно си мечтае за...,,цевта,, ? ...Мощ, бате!

Е, за всеки случай отливаме 2- 3 медала.

Искаше й се "да боцне с цевта" на танка Путин и след това ...: - Айде сега и ти да те видя!

Някой знае ли един свестен, живял на този адрес?

Красивите английски рози като Лиз и хубавата им кухня са накарали поколения англичани да стават моряци и да рискуват живота си по света.

Лизи как да е вече се е нанесла, ама вътрешния си министър може да го сложи отпред като градински трол да плаши минувачите. Скивайте я на кво мяза - https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/af/OfficialportraitofSuellaBravermanMPcrop_2.jpg

В рамките на шегата - Хю Грант в "Наистина любов" :)

Нанесе се и лирата успя да падне на рекордно ниско ниво.

В синьо. Цветът и на Мисис Татчър.

ако имаш проблеми с елементарна география, каквито има тая кранта Лиз Тръс, трябва първо с акъла да не си в час!!! Като се опитвате да оригиналничите, само се оплитате още повече, беее! Къде ви ровят такива?! :)))

Харесва ми искрената й добронамерена усмивка. А също милият и интелигентен поглед....с малки ядрени облачета в него. От 60 и колко милиона поданици, това ли избрахте???

Обикновените британци се чудят как да си плащат сметките за тока, а двете пикли ще правят купони с приятелите си в резиденция с "басейн с подгрявана вода"! На мама кифлите ще ѝ прецакат премиерстването без време! Оня, алтавия, преди нея, и той заради песни и танци хвана гората! :)))

е треторазрядна имитаторка! Каква мисис Тачър, кви 5 пенса?!

Не се безпокой

Не може "велика британия" да остане назад от България! Ние си имахме ПКП за шеф на т.н. НС! За да не останат назад, Ингилизите си имат ПБП. (разликата е само в географската област - втората буква от абревиатурата)

Просто се възхищавам на двете кифли! Те също не се безпокоят за британците! :)))

Дираджиите са известни с правописните и техническите си грешки. Тук също - написали "нанесе", а правилната дума е била "натресе"...

Какво ме интересува това семейство наглосаксонски дебили

Чудесна е! И съпругът й е мъж, за децата не знам дано вече са се определили!

Ша зема да Рива че тази е просто НИКОЙ

Жителите на Ростовска и Воронежка област са в екстаз, очаквайки прайм министърката да ги признае за английски области. С бурно веселие отпразнуваха встъпването в длъжност на красивата и особенно умна счетоводителка Лизи.

Англичаните копят политческото дъно - първо онзи смешник тони блеър, дето си призна, че е лъгал за оръжията за масово порзяване в Ирак - без последствия за него. После дойде пуякът камерън - и той си замина безславни. След него се домъкна онаци пача тереза мей, тя също си замина безслвно и стана за посмешище. След нея са почви палячото борис купонджията- смях, смях и пак смях с него... Ето я сега и тази куха лейкса, лиз-близ трът любовчийката (тя е типичен представител на англисйата женска "красота"), съдбата ѝ ще е като на крантата терезка мей... Англя наистина е станала безплодна по отношение на политиците си , а и кралицата майка май вече е изплискала легена и не вижда какви назначава.

То какво да ги плаши като всичките им минувачи са от боята.

Англо саксиите приключиха с таз мърша

Я ги остави великобританците, ами погледни наще и ги сравни с тяхните по простотия, далавери и копане на дъното:))

Тази защо се облича с мъжки дрехи? Да не гледа от баба си Меркел, която още износва панталона на баща си?

премиерът във Великобритания става лидерът на спечелилата националните избори партия, лидерът се избира на вътрешни избори в управляващата партия. Тоест като гласуваш за Торите , знаеш , че лидерът на торите ще ти е следващия премиер. В момента катурнаха борката и кабинетът му след вътрешно партиен пуч, и практиката е да не се свикват нови национални избори, а проведоха вътрешно партийни избори за нов лидер на партията, който автоматично става и премиер на държавата. Така че тая кака са си я избрали извратеняците в редиците на Торите :))))

...се нанесе или се натресе?

Министърът на здравеопазването - Thérèse Coffey. https://www.dailymail.co.uk/health/article-11184269/Therese-Coffey-opposes-abortions-Health-Secretary-months.html

Тая не е английска роза , тая е ирландки картоф. Може да направиш същата референция , ама да замениш моряци с пияндета

Е, и като са от боята, пак душа носят? Тая и на Шака Зулу може да изкара акъла в тъмното...

Пол и нея я коментира - https://youtu.be/no7sOhvcvTk ама тя пак бива на фона на бившата й белгийска 130 килограмова колежка.

И едната и другата са типични представителки на бекграунда си, грозното им е стандарт, не мож ги уплаши.

Мэрша и то пияна е Захарова

Сигурно ще продължи политиката на Борката Жонсън да въоражава Украина със съвременно оръжие?И по този начин ,,специЯлната воиенна операция” на Путин ще се проточи още с много руски гробове и милиарди долари загуби за Русия

Тая призовава за икономии, а щерките се радват на басейн с подгрявана вода....

Като ги лепне режима на тока, басейна ще е с обикновенна вода.

Дано не са красавици като майка си! Явно трябва да си голяма консерва или заклет алкохолик, за да спиш с майка им дори и в далечната 2006 г.! Напомня на историята на наш Тато с любимката му от Пловдив, Дража Вълчева ли се казваше там....?! А така! Здрав морал - здрава държава, както казва Чичолина, ха-ха-ха.....

Имала афера 2006 год, а дъщеря й е на 16 т.е или бременна е изневерявала, или е имала бебе по това време. Много морал и съвест ще да има в тази жена.

КАКВО МИ РЕКЛАМИРАТЕ ТОЗИ ПАРАЗИТ!?!?!?!?!?!

А може и това да е дете на любовто, издигнала я кариерно?