17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kvo mi dreme za london i negovite celogodishni mygli ....

Дано имам късмет да я видя..... Ходила съм няколко пъти да Лондон и все не стигам до тия градини...малко са извън града... Англичаните са върха в оформянето на градини...и това се вижда из цяла Англия ,прекрасно е. Най хубавото е че всичко добре подържано и се уважава и пази от посетителите....входа платен за посещение на частни паркове обаче си го бива....20-30 паунда.

Не е извън града, там се води 3/4 зона, което за мащабите на Лондон си е добре, а като време е на няма и час от 1-ва зона, което пак за мащабите на града е нищо.

Това "Коледа в Кю" е изключително расистко и анти-мулти-култи, защото алиенира преобладаващото население на Лондон, кметът САДИК КХАН трябва да забрани такива обидни наименования, както направиха в Брюж, Белгия например...

Ще доживея ли в София поне да не са толкова слаби лампите на уличното осветление? Движим се направо опипом, особено в кварталите. За красота и коледно настроение не смея и да мечтая. Управляващите трябва да ни потискат и да сме вечно нещастни и недоволни, а обществената среда е удобен инструмент за това.

Не си в ред. Прегледай се човече.

ти не си в ред, ето ти малко инфо от новините: "В някои от големите градове в Белгия празничните декемврийски базари вече няма да се наричат коледни, а зимни. Причината да се избягва асоциацията с Коледа е хората от други вероизповедания да не се чувстват дискриминирани, съобщава БНТ. Местната управа в Брюж първа оповести, че Коледният пазар в града вече ще се нарича зимен. Според организаторите целта е да не отблъскват хората, които не са християни"

ей, не разбирате от ирония, и това си е...80%

Отделете си един цял ден и бъдете там с отварянето сутрин. Изцяло си струва парите, това което ще видите.За мен беше Голямата изненада една палма...картофена.

Ходи в Магадан. Там ясно е и пият одеколон. Марш, шагом, раз-два !

Въобще не са извън града. Зона 3 или 4 са, има удобен транспорт от центъро, но като за първо посещение, най- добре е да се отиде май- септември за цял ден с пикниг.

напълно подкрепям