17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е тъпа ами е малко бавна

Затова почти не гледам телевизия, а когато пусна телевизора гледам само научнопопулярни канали. Какво ме вълнува живота на тези двамата?

Този изрусения доста ми напомня по визия на герой от "Трейнспотинг".

Много ниска топка са всички и водещия, и той :( Мен ме хваща срам да ги гледам, за тях не знам. За съжаление е подрастващата аудитория, която все още няма изградени критерии!

"Популярният тв водещ на спортния тотализатор" е те това ако не е падение. :-) Део така и не порасна и го пробутаха да получава по някой лев съвсем да не умре от глад.

Е как да изглеждаше перфектно ?

Съгласен съм с теб. Но явно все пак те вълнува по някакъв начин, защото си си направил труда да прочетеш статията.

вече прилича на лелка

Лора е станала хубава стрина.

Нямам нищо против Лора Караджова /стига да не ми е снаха/ , но милата тя изобщо не може да пее на живо и снощи за пореден път го доказа. На малкия пръст на младите, дето се явяват в музикалните предавания, не може да им стъпи, добре че са машинките дето гласът минава по няколко пъти, та на запис изглежда що годе добре. Тя няма хубав глас, а и пее много зле да не кажа откровенно фалшиво на живо. Ако не беше баща ѝ никой нямаше даже и в кръчма да я наеме . Не злобея, радвам се на младите и наистина талантливи хора, които не са малко в България, но нямат късмет да си имат известен татко! Пеенето на жива не може да се скрие всички го чуват и сами могат да преценят, дори и да не са професионалисти.

цитиридката да беше поканил и бившия на Мариана

Адска простотия и проява на супер лош вкус да поканиш двама бивши да седят един до друг в национален ефир и то в момент, когато жената е бременна в 8мия месец и чака дете от настоящия си партньор.Тотална простащина.

Део е и изключително талантлив телевизионен водещ.

За 1 път чувам Лора да пее и да говори. Нито може да пее, нито да говори. Супер груб глас, говори на ме и няма никакво поведение.

Дир ни ги навират. Сляп ден го пее супер. Непълно сте прави _ татко носи мама меси

наркомански тъпотии

И аз нямам нищо против Лора /стига да не ми пее/, но само да напомня, че бременните имат силно притискане и избутване на диафрагмата, което влияе на дишането, вероятно и пеенето. А може и да има киселини :)

Двамата бяха нервни и определено вълнението им не се дължеше на привличане и носталгия. Беше им дискомфортно и притеснително.

На какво да прилича бременна жена? А и на 37 г. няма как да е като момиче. Беше много невзрачна на младини, между другото.

Може да е прочел само заглавието.

Аз съм я е*ал Лорчето.

И аз и аз