Лорена Чезарини се разплака заради расистки нападки във втората вечер на Сан Ремо

"Извикали са я, за да измие стълбите на фестивала", коментират в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами не си италианка, те са бели и красиви. Стига вече сълзи и сополи, че ни писнахте отдавна. Не си бяла, черна си факт. И не, че в това има нещо лошо, просто е факт. А в Италия от много време стълбите ги мият бели. Българки.

Отвратителни, долни неща са расистите и расизмът и дискриминацията. Долни коментари на малки хора. Изливайте злостта си - това ви прави да съществувате. Поне си напишете имената.

Я, марш обратно в Сенегал!

отвратителен татуиран метис нямащ нищо общо с тази финна нация - нация на кулинарията, изкуството и модата. Мръсно гадно същество замърсяващо нацията дала на света Леонардо, Микеланджело и много други. Отврат...

Едни бивши роби се присмиват на други бивши роби. Това е ситуацията в тази форум. :)

Ами едните бивши роби не се жалват на никого за случилото се, а другите ореваха целия свят, че едва ли не и ние трябва да им се извиняваме, за преживяното.

Не, никой не ти иска извинението за нищо, защото ти не си им направил нищо. Медиийте раздухват нещата, а овцете се връзват. Помисли малко и вик как се настройват хората един срещу друг. Тази жена иска ли нещо от теб? Просто е споделиха истината, че хората се озлобихме. Ти виж помежду ни как се държим - българи с българи, жени с мъже, мъже с жени, децата един с друг, какви пюлнки има на брат към брата. За това казвам, че живеем в една какафония.

Кога сме били роби? За Османската империя ли става въпрос? Раята не е била с робски статут. Със сигурност не е живяла добре, но не са били роби. Ситуацията с колониализмът е съвсем различна. На този принцип и западноевропейците са били роби по същото време. Да не говорим за предците на руснаците. И на кой съм се присмял? Има два мои коментара по- надолу.

поканена защото е черна - няма расизъм, тук критиката е, че е слаба актриса и е избрана само заради антирасизъм ще мие стълбите - тя самата казва, че миенето е достойна работа, тогава, защо е обидена? по-скоро рекацията от нейна страна е расизъм критиките са за качествата и за водещ или за актрисаю крадеца вика, дръжте крадеца типичен пример за расизъм на уж онеправданите по-тъмни. А, който е живял и работил с такива веднага ще ви каже кои са расистите всъщност

Не се съмнявах че ще докажете най-характерната българския черта. Лошотия. Прости селски калпаци.

КОй не се връзва на толерастията е "прост селски калпак", тъева у джендъра замаян, дето не знаеш на кой свят живееш.

Да мре мръсната ДЯВОЛ- маймуна... А оня италианец е станал за СМЯХ.. Еббал се с някаква африканска маймуна и се появила тая маймуна- Лорена..... Всеки Българин и италианец трябва да убива мангали и маймуни... В Европа, сме царе, ние- българите и италианците... А маймуните може да ходят САМО с верига на врата, както мечките които подскачаха по панаирите.. Тия маймуни са РАСИСТИ.. Явно НЕ искат да ги управлява Краля на Англия... И са завзели властта на тоя остров- Барбадос и го ОТКРАДНАХА от англичаните. Англичаните са купили негри- маймуни от Африка от някой негър, както сега Трафиканти на маймуни продават футболисти и са ги ползвали като РАБОТНИ животни на плантациите- коне, волове.. Но негрите явно са станали много са взели ВЛАСТТА. За да я има България, още 1400 години, трябва да бъдат убивани всякакви араби, турци, и негри- маймуни и техни помагачи- Предатели- Осман, Али, Мехмед, Халил Фатме, Анифе, Абу, Семир, Мохамед, Кадир и всякакви Митьо-вци... В България, трябва да убият предателя- Боклук Борисов който ПРОДАВАШЕ български паспорти на маймуни, както поп Кръстьо продаде Васил Левски и България на турците. Трябва да убият и маймуните, купили паспорти- Неусиано де жезуш Гузмао( който се представя за Сисиньо), РОберта, Али Соу, Дий Бост.. В Разград, Домусчиев или да изгони всички маймуни, или трябва да го убият и него.. И НЕ ни трябват олигофрени, които вдигат ШУМ с аларми да ИЗНЕРВЯТ всички.. Негрите- маймуни да си ходят ОБРАТНО в Африка да си търсят ПРАВАТА. Турците да си търсят правата в Турция.

Въй каква чувствителна...ами не ползвай социални мрежи ма...уфсъ...ето сега пак ще се обиди

Ъъъъъъ.... аз не знам защо драскащите тука се имат за бели хора. Излизам на улицата и.... почти не виждам бели хора. Не говоря за цвета на хората, а за манталитета. Всеки паркира, където си желае, каквото яде и пие - на земята. Всичко е в боклуци. Чалга, дюнери и стари трошки на по 30 години. Неграмотност! В тази държава само 5-6 души могат да пишат правилно. Мърлцовци и повлекани, които само се извиняват с бедността си. Мързеливи, крадливи, завистливи, инатливи и злопаметни нехранимайковци. Ние сме негрите на Европа.

Чалга не слушам, ако се напъна мога да си купя трошка на 15 години, ама дюнерите не си ги давам. Тя па баба ти само нови коли е карала, слушала е БетХовен и е яла омари с трюфели, виконте непоръбен...

опят ты?

Кои са тези пет- шестимата грамотни? Ти един от тях ли си? Коментарът ти не е идеален ( филологически), но използваш епитети за цял един народ! Или може би си " знам и мога" , защото на този свят не съществува само филологическа грамотност?

Грозна е и черна. Тя да прецени кое "качество" е способствало да я изберат за водеща! Ако може - така като гледам си няма идея.

"Сан Ремо" е за италианска песен изпълнена от италианци. Дори чистата италианка, покорила ни сърцата на момчетата в диско епохата, SABRINA, и беше ЗАБРАНЕНА сцената на Сан Ремо, защото пееше на английски.

То по тая логика всички участници на фестивала трябва да реват на подиума, защото всеки от тях получава подигравателни, обидни коментари в социалната мрежа.

Хубава работа, съгласила се за водеща, а чете какво писали разни комплексари. Не се ли сеща, че така се принизява до тяхното ниво на комплексарщина. За такава роля се изискват здрави нерви и самочувствие. Човечеството никога няма да спре със стереотипите, така му е по-лесно.

Какви стереотипи, Стиви?!

Даже мъжът на Обама, Мишо ли къв ли беше, е по-убав от тая.

Равенство това майтап ли е кога е имало равенство кога? Единствено сме равни пред Бога или и там има богопомазани. Черните имат един голям проблем те трябва да докажат на света и на самите себе си че могат да създават и успешно да управляват държава. Живеят в най богатите места с най плодородните земи полезни изкопаеми плажове планини и така нататък. А са бедни като мишки. Не могат да се управляват с колониализма защото това което беше създадено по това време е разрушено и разграбено. И с расизма не могат да се оправдават защото от белите държави са получили само от помощи 3 пъти повече от колкото беше взето от Африка по време на колониализма.

Маймуна

При това грозна. Не съм я чувал как грачи, ама са рядко дето могат да пеят

Те не е певица бе прост маймуна. Актриса е. И е водеща на една от вечерите на Фестивала. Колко сте прости!

Не го вярвам. Расисти сме само ние българите. В Европа са толерасти 100% ха ха ха

_stankow

Скоро ще започнат да ги отбягват. Да не ги канят за водещи, за гости, за интервюта. Ми то няма угодия, каквото и да кажеш - все грешно, все си виновен, все те заплашва съд или обществено порицание. Може ли така да се живее, няма ли да има най-сетне расов мир и равенство ? Защото какво равенство е това постоянно да си на тръни, какво си казал, как си погледнал и т.н. ?

За такива подмятания би се засрамило дете. Един възрастен, който има претенциите да е на мястото си и да има слава и почитатели такива думи биха предизвикали само съжаление спрямо човека, който ги е изрекал. Но шоубизнеса и политкоректността превърнаха много достойни иначе хора в циркови маймуни. Хора като Шон Пен, по принцип мъжкари, да промотират ваксиниране и да се правят на ощипани моми спрямо тези, които не желаят, хора като тази, която се впечатлява (уж) от такива неща ... Тъжно е, наистина! А е и дразнещо! Правете това, в което сте силни, винаги ще се намери някой недоволен от вашето издигане. Казана в ада без дяволчето не е привилегия на българите. Но да правиш шум от такива неща е, меко казано, жалко. Още по-жалко е, когато се тиражира!

давам й главна роля в новия филм Обидената маймуна

След стълбите - и кенефите.

Тая ли бе, само като й го покажеш се разплаква а какво остава за расистки обиди.

Ако един хамстер се роди в аквариум, това прави ли го риба, щом ако негърка родена в Италия е италианка?

Къде на картата е Негърландия, извинете? И белоландия? Ти ако беше роден в Африка, бял, какъв щеше да си?

ми изяден

Бял. Те пък са негри, ако ще да са родени и в Аляска. Това е то равноправието. Те са по-добри в баскетбола, ние пък - в мисленето. Равноправие...

Бял

Ами нормално е да се усъмнят хората защо е поканена да води , Квотите , лансирането на черени само защото са черни ще се отрази отрицателно на истински талнтливте. Дензъл Уошингтън ,Сидни Поатие или Морган Фрийман никога не са будели съмения , че са актьори с главно Н , докато сега всякакви бездраници са под прожекторите само зарди цвета на кожата,

Когато някой е черен - той е черен. Когато някой е с обратна ориентация - така е. Защо правят паради, протести, набиват ни го на очи всеки ден? Бялата раса е най-малобройна в света и с тази ислямизация на Европа искат съвсем да ни затрият. Атакуват ни на много фронтове. Трябва ли и ние белите, хетеросексуални да започнем да си правим паради и да ревем по събития, защото някой ме е ритнал по кокълчето?

Затриването не е случайно а планирано и върви по график. На марксистите им трябва прост и беден народ за да властват, а не горди и интелигентни хора.

Лори,не си струва. Белите са прокажени и ялови. Вие ще сте новите господари, а те ще ви работят на плантациите...м

си жълт джендър? Се подразбира. Както се изказваш за черни и бели, в трето лице.

Следвам примерът на Пипи Кремълската. Фето една жена не може да задържи.

Ясно - жълт джендър, който не е добре и с главата.

А ти какъв си тогава? Ялов и прокажен (самоопределение)? Или си чернокож? Или азиатец? Абе най си си ялов и прокажен като гледам. Като баща ти, майка ти, братята и сестрите ти и децата ти. Това сам да се обиждаш е диагноза, мани.

skromna35

Хахахахаха, "ялов като децата ти", ахахахаха, виц!

То верно ако тия станат господари само плантации ще има :)))

Мнооо си проЗД

А, тая с друго известна ли е, освен, че е обидена черна!?

Сега се замислих, обаче на село имаме овце. Част от тях са черни, част от тях са бели. В смисъл, че вълната на една част е черна, а на друга бяла. Сега като кажа, че овцете са черни, това означава ли, че ги обиждам на расова основа? Да не ме погне БХК или някоя друга организация сега?

Бог е "расист", дяволът - "толерантен".

Добре де, аз последно не разбрах... Заради стълбите ли са я викнали или заради цвета? :DDD

Хибридната война срещу бялата раса и християнството, включва и даване на привилегии на цветните и паразатиринате им на гърба на белите, под прикритие на "борба" срещу дискриминацията.

Всичко е политизирано, навсякъде някои виждат я расизъм, я ксенофобия и всякакви други фобии. Пейте си песничките, оставете хората да мислят (да мислят, да сме наясно) каквото искат за когото си искат, никой не е длъжен да обича когото и да било, за да не го обвинят във всички грехове, за каквито се сетиш. Такива като Лорена са много гласовити, за разлика от другите. А наближават оскарите, ще ги видим, какво ще спретнат.

Ясно- главната "новина" от Сан Ремо по сороските медии, че някой обидил една "ромка". Пък те соросоидиотите сами си ги обиждат и после пък ги "бранят", от "расистите".

Аман от нереализирани цигани и педали, все някой им е виновен. Ама то сега си е страшно да си бял(а) и хетеросексуален. Какви времена, какво нрави...

Бял, мъж, хетеросксуален, християнин, православен. От това по-страшно няма. Справка - Ноле.

Най-сладко пък е черен джендър, мюсюлманин, в неравностойно положение.

Просто са я нарекли индиректно "некадърница", защото явно е там заради цвета на кожата си. Никакъв расизъм не е това, да наречеш някого некадърен.

Те и българите 80% са расистки боклуци. Само останалите 20% са нормални хора.

Ваксърите били нормални хора. Хахахаххааааа Малоумник

Не бе по принцип ние не сме расисти и сме много гостоприемен народ.

ПИПО

Я па тая. За нас всички мангали сте равни бе.

Никога не е било лесно да се казват и приемат истини и винаги е било зле за говорещите истина. А днес това си е направо приравнено към престъпление. Ако приемем, че сега не се кани черен за водещ точно щото е черен, а се кани щото е гениален да речем, трябва да приемем че и 60 -те гидини в южните щати на САЩ също не са се канели негри за водещи, не по причината че са черни, а просто щото не имало подходящи гениални черни наоколо. Приемането, че тогава е имало негативна расистка конюнктура, следва да включва и разбирането , че сега пък има позитивна такава. Съответно гей, лезбо, транс и т.н. конюнктури, което е глупаво. Нима някой мисли наистина, че каквито и тормози над черни, гейове, лезбо и транс преди, могат да се изкупят и компенсират с дразнещо толериране сега. Между другото, като живеещ в малцинство , като всички българи без държава в чужбина, винаги подкрепям малцинствата.

Недей с тези богохулни приказки, че направо ни бъркаш да не ти казвам къде! Едно е да си малцинство в чужбина, друго е да си ромлянин. Мисля, че след като нашите ромляни отидоха да им погостуват на европейците, те започнаха да ни влизат в положението, но Женевската конвенция и хартата за правата на човека не бива да се нарушават.

Ти колко време си живял в чужбина, та знаеш как е? Освен в още 3 други държави, аз например съм живял 11 години в Германия. Та, в Германия ти гарантирам, че като българин, на повечето места ще те третират не само като циганин, ами и по-лошо. Защото, циганина има поне общност. Българина по света в общия случай няма общност, българин за българина е вълк най-често в чужбина. Така че, не ме поучавай с мъдрости от дивана в хола пред тв-то.

Ама то и на дивана се чуват някои неща бе! Като например за изнасилено момиче от група "българи" на възраст между 13 и 37 години в Германия. Подобен случай се чу и в Испания. Отделно колко говориха за "българина", дето ритна онази жена по стълбите на метрото. Да не говорим за предаванията за оплаквания от настанените наблизо "българи" от Факултето и Столипиново, за тях имаше цяло немско предаване. Та тези "българи", дето се женят и раждат деца на по 12 години, ама то това не било педофилия, ами етническа особеност. Те не крадат, ами вземат назаем без да връщат. Да не казваме и колко случаи на престъпления има в България извършени от техния етнос. Добре, защитавай си ги. Ако искаш даже ги покани в която държава си, за да се подкрепяте взаимно.

Именно. Та, ти казвам, че отношението към българи-българите на място като отидеш не е по-добро от това към ц-българите и никой не се затруднява да се задълбочава в разликите. Ц-българите обаче имат всепак общност, а б-българите не. Особено в Германия. Ако не вярваш, стани от дивана и отиди да се увериш сам. Може в бг патриотарите да ти набиват в главата , че българите са голямата работа по света, но реалността е друга.

Четох коментарите и се възмутих искрено! Ние сме големи расисти братче! В нашия град цели двама китайци има и ни един негър. Смятай колко сме зли! Как пък един азиатец не се оплака от расистки обиди, а всичките черни засегнати?

Аз ще змивам бате, за 50 лефа сичку змивам

Живях в няколко страни в Европа и в Канада. Мога само да кажа, че по-големи расисти от черните няма!!! Но, неорекъснато се оплакват от расизъм. Тази "актриса" дори не е приемливо грозна. Писна ми от мрънкащи чернилки.

Боклук си, как ще викаш на жената чернилка, бе ганьовец ?

ми, как да и вика - белилка ли?

В Африка коренното население е от негри. Я Северна Америка ( САЩ) ги наричат афроамериканци, в Европа според държавата където живеят. Та сега не знам защо като кажеш негър е обидно? Какво коренното население в Африка да го наричаме афроафриканци ли? Баси тъпотиите

Нека не бъдем расисти и да се държим като бели хора.

Ама защо всички искат всички да ги харесват ????? Някой написал обиден пост и айде Ама когато се псува що Тръмп. Путин и друг неудобен политик - всякакви псувни и обиди са разрешени.

Музикален фестивал - античерен расизъм, хомофобия и трансфобия, ковид в@ксiни? Ония канадския (забравих му името) за протести против злоупотреба с правомощия - античерен расизъм, хомо и трансфобия, ваксани и неваксани! Странни послания... Тези послания на практика не вълнуват 7.7 млрд от населението на земята...

Белите сме си виновни, много предатели има между нас. Новите филми само като видя картинката че някой въглен ми е в главната роля, директно го прескачам. Ако спрат да гледат и спонсорорират филми, музика, кОнкурси като тоя, много бързо ще се оправят нещата. Повечето черни са толерирани именно заради пигментацията.

и аз съм така с филмите. Напоследък много прескачане се получава :( , започвам да търся нещо негледано с по-стара дата.

Расизмът в България е на удивително високо ниво. Коментари, като огромното мнозинство под тази статия, биха били премахнати във всяка нормална държава.

А, май имаше свобода на мисълта ..... или ако не обичаш примати, нямаш подобно прави.

Свобода на мисълта може да имаш колкото си изкаш. Свобода на това да пишеш идиотизми - не.

а кое е идиотизъм, а кое не ще решава хен обер-фюрера от джендърмерията

Расизъм в България няма, защото няма население от други раси, за разлика от големите европейски столици. За хомофобията и трансофобуята нямам какво да кажа, това са положителни черти.

Ако заменя расизъм с "отявлена омраза към всичко, които не приличат на мен и съседа Пешо, и особено към тези с по-тъмна кожа" ще промени ли мнението ти?

За цигани ли става дума?

И кои са "нормалните" ти държави бе, дебил? Онези дето разсипаха с войни и ограбиха хибридно сума ти държави по света и у нас. Онези, които искат да започне Третата Световна Война в Европа или онези, които векове са избивали и грабили колонии и продължават до днес, но по икономико-политически път. Тееба у шароното зомби.

Точно тези, заради които колониалното население сега се появява в "белите" страни и искат нормално човешко отношение и го получават ог голяма част на "бялото население".

Дебилче, нормалното отношение е да се хващат да работят - черна работа, щото друго не могат, а не да лежат на гърба на белите.

"Расизмът в България е на високо ниво"! Расизмът в Африка е на още по- голямо ниво. България никога не е имала колонии. Българите никога не са имали роби, за разлика от западноевропейците и африканците. Робство е имало в Африка и преди колонизацията. "Нормалните" държави от едната крайност- да потискат негрите, всячески, сега са на етап да минат в другата крайност- да ги оставят да им се качат на главата. И ако на Вас това ви харесва, свободно може да емигрирате в такава държава или в Африка.

Дайте му един банан на момичето, че да се успокои малко ...

И защо "черен" е обида, а "бял" - не?! М?

Тая италианка много я е пекло слънцето. Едно време италианките бяха красиви. Тая е от новите жени, дето до вчера са били с патки. Иначе е факт, че именно заради цвета на кожата ѝ е поканена да води.

Соросоидиотски постановки. Никой не я е "нападал".