Хайди Клум се обясни в любов на 29-годишния Вито

42-годишният модел Хайди Клум вече не говори с недомлъвки за отношенията си с арт дилъра Вито Шнабел.

Обратно в новината

Коментари - Хайди Клум се обясни в любов на 29-годишния Вито | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чувам думите й като: "моето момче, страхотен си в леглото". Давай Хайди, покажи че и нас в зоната на 40 години все още сме желани. Между другото търся млада, на 35 съм.

Абе някой жени живот си живеят.... Иначе тоз даже не е хубав.

Обяснението е било: Хайди Вито да ми го навиеш! И той кво да кажи: Ами хайде Хайди!

Каква ти любов с това жиголо на стари чанти, бееее....просто си е купила машинка за секс бее,....ама няма лошо,... щом се разбират.....

Що, бе, може момчето да си пада малко нещо извратяга и да му става само от възрастни жени, какво е виновно тогава горкото!

Преди я беше гепил певецът Сийл и й напраска няколко мелезчета, но явно е решила да пробва и белия пол, ха-ха. Дет съ казвъ - "Хайди ба....!" И това брои ли се за педофилия, или при тях е простимо, само нас ни съдят?

Каква педофилия, мъжът е пълнолетен, 13 год. разлика. Значи Хю Хефнър може с 20 годишни, Хайди не.....?

а забрави ли че преди Сийл я беше опрашил Флавио Бриаторе, оня мошеник който изгониха от Формула 1... Флавио с дебел тумбак и с 23 години по-голям от нея, обаче Хайдито видяла файда от него и навирила краката.. после бременна от него отиде при Сийл, който ми падна в очите след като я прибра все едно се свършиха свестните жени,.,.,.

Вито, няма да е задълго, не се страхувай.

Така като гледам каката е хлътнала...момчета си държи ръцете отпред докато тя го прегръща и целува...Не виждам много любов в погледа му -само PR и пари....пък и е по-нисък от нея....Ужасна двойка са.Изперкала е тази Хайди

Айде и тая я удари критическата и си хвана младо гадже :)

Кой как я геби бабетка и прави деца - е как друго яче с това име "хайди"

Тука прочетох два коментара по расисовият проблем. Не зная точният брой на цветните в света, но е доста. Някой откривател, нобелов лауреат или с принос в точните науки да знаете цветен? Защото аз не. Тоя тъмнозелен Сийл е постигнал нещо в живота, защото е живял между бели хора. Неговите братя по цвят, които живеят в Африка, ако не беше цивилизаторската роля на белите, кой знае къде да се намират в развитието си. Опорна точка-пигмейте в Централна Африка.

Доста расистко.... но си е самата истина.

Има, бе, има. Джордж Вашингтон Карвър, например. Чак световно-известен сред белите демони трудно се става, все пак да не подценяваме, че да кажем за първи път Марко Поло е открил макароните (в Китай), че капитан Хенри Хъдсън отркива за първи път река Хъдсан (до която са го завели местните жители), примери да искаш от този тип има много.

А ние си имаме Коко Динев.

Абе бая тояги изтроши тая Хади! Под пари остана с тая "касичка" между краката!

гайди плум е намерила от кого да купува 5те тона грим, които изразходва годишно.

ЖИГОЛО Е ПО-ДРЕВНА ПРОФЕСИЯ ОТ ПРОСТИТУЦИЯТА :))

ти наи-добре знаеш :)))

ebah toq smotanqk kakuv kusmetliq e.kvo mu namira taq na toq ne e qsno.nqkoi hora sa rodeni s kasmeta si

Високо либидо. Браво!

Абе тази не беше ли женена за един тъмнозелен, който беше от междинното звено при еволюцията ....ха,ха,ха тъмнозеленият беше живото доказателство за еволюционната теория на Дарвин, така де че човека е произлязал от маймуна....Ей и не ме обявявайте за расист просто следвам еволюционната теория!!!

Теорията на еволюцията, най-общо казва, че надделява по-силният. Значи, ти си некъв нещастник, на когото върховното постижение за седмицата е тоя пост. Имаш гадна работа срещу жалка заплата, а в свободното си време кибичиш пред компа и пръскаш ей такива мъдрости, понеже друго не умееш. От друга страна, човекът, когото описваш е продал 30 милиона албума, има диплома за архитект, познават го в цял свят, живее в бяла държава и е направил три деца на супер модел. Как мислиш, кой е еволюирал повече?

Преди няколко години, минаваме с приятелки покрай Руската църква и един "тъмнозелен" се снима, любопитно се позагледахме, защото нещо ни се стори познат. И да, същият този Сийл. Заговорихме го, беше много мил, снима се с нас, напълно земен и позитивен човек, много по-позитивен от коментара ти по-горе. А тази Хайди е добре да разбере, че млади има много, добри хора има малко.

Явно тоя Вито си е поставил за цел да изтърбуши колкото се може повече известни каки.

Рекох си, че на нашия левент - Витомир Саръиванов се е обяснила ... хахаха Е, дано се вземат "младите"

Прилича на нашия Халваджиян - младши

Е, тази се не спря, иначе ми е симпатична. Сийл може да е ужасно грозен, но я взе бременна от друг. Явно я е хванала кризата на средната възраст, щом скача така от младо на по-младо

искаш да кажеш, харесваш безвкусни германски кобили

да не са се свършили мъжете, какво му харесват на тоя гризач, ужасно е грозен!

Сигурно му е голяма патката

Тоя Вито гУем милфоман бре. Ама няма как да бъде друго, ако не знае какво да прави с младите жени. Иначе лелите на 40+ не подбират. Забърсват налево и на десно, щото е за последно.

Много тъпо изказване! Заради една разпоретина не можеш да обобщаваш, драги! Напротив- по-зрелите жени знаят какво искат и си подбират партньорите.... За разлика от младите жени, особено в БГ! А и явно ти живееш с мисълта, че ще си вечно млад?? Не! Времето ще ти го докаже!

Той не е млад, а има едновремешни разбирания, че жените на 40+ нямат право на претенции, защото вече не са желани от връстниците си. А вече времената са други и жените на 40+ не робуват на предразсъдъци, което озлобява част от мъжете от тяхното поколение, защото не могат да ги унижават и подценяват.

За нейните години направо е ударила джакпота с тоя пич!!!

?!?! Не разбирам какво му харесват жените на тоя грозник?!?! Или е мнооого богат или.....кура му е поне 25 см лопата!!! .....Май е първото..! Ох на мамИ и татИ рожбичката...

Произлиза от семейство на мулти милионери, а дори може да са милярдери. Неговата фамилия е много известна и влиятелна в Америка

Вито прилича на дебил,а пък Хайдито с годините съвсем изпростява.

Вито е много надарен и жените го харесват.

Или купуват от него изкуство и... той им се отблагодарява за сделките.

Ти па как разбра? Набабанвал ли ти го е?