67-годишната Присила Пресли с нов приятел

Присила Пресли е попаднала в плен на любовта, след като по време на престоя си в Лондон се запознала с британския телевизионен водещ Тоби Анстис, пише в. "Мирър".

Обратно в новината

Коментари - 67-годишната Присила Пресли с нов приятел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена каква красавица беше. Сигурна съм, че ако не си беше причинявала тези козметични процедури, сега щаша да остарява красиво.

пантомима? От къде мимики. След фейслифта и ботокса ставаш като джокера от батман. НО като за снимка и младо гадже става. Аз харесвам това е ген. И други баби се опъват но ако имаш мрежа от финни бръчки не става(Джейн Фонда)

Бабето сигурно има скатани големи мангизи! Или просто е метнала по-младият от нея чукач, за да подържа с него известно време сигурен свеж хормонален обмен! На 42 год. много от мъжете са все още "чорбалии", както се изразяват жените в махалата!

Единствено отеклите пръсти на ръцете, които се виждат на някои снимки и няма как да се скрият, издават - уви, солидната възраст. Отличен ген, отлична хирургия, да не забравяме и дрехите, прикриващи и показващи едновременно, но най-вече - очевидно отличен дух на тази твърде възрастна жена.

Точно така, лицето може за лъже за възрастта, но ръцете никога.

това нещо на снимката абсурд да е на 67..на 27 може но на 67 няма как да е

Като знам какви джибрета има и на по 20-30 години....тая си изглежда супер за годините...евала!!

всичките стават еднакви след определена възраст. Има някакво клише, стереотип. Приличат на Мадона. Или тя на тях. Но не и на това, което са били преди да легнат под ножа.

Бабет от операции чак се е изкривила в устата.

Грях ми на душата,но не бих и отказал.Нищо че съм мъничък и аз.

ти пък не си ли свалял мацки из нета.Снимките им все от гимназията , а като ги видиш на живо страшилища , остави тая кой знае от кога и е снимката.

свалящите дядковци да не се обаждат..

Тая удари в земята баба Лили

От далече изглежда супер. От близо има нещо пенсионерско в нея - в долната част на лицето. Иначе да е жива и здрава и дано и другите изгелждат като нея на тия години

Уааа! Дай Боже и аз да изглеждам така на тези години!!!

Ще изглеждаш, няма проблем...ако можеш да си позволиш стойността на операциите и постоянната поддръжка след това, която е още по-скъпа.

Това е внучката ми бе.Провокация. Циганска работа.

Абе колкото и добре да изглежда...тоя водещия си е бабоебец(25 години разлика)

родила се е когато краля на рока е бил на 11 години. Мъжага.

леле маико на ш7 изглежда толкова добре?! за това определено трябват и пари,и ген...! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Присила Пресли е вдовицата на Елвис. Тяхната дъщеря - Лиса Мари Пресли е екс-съпруга на Майкъл Джексън. Присила си е точно на 67 години

Дон Вито, наистина си лишен от чуство за реалност. Младите няма да познаят съпругата ми, от снимката поместена тук, на тези които отраснахме с рока, не е необходима снимка за да помним. Това се отнася за всичките отрицателни постова публикувани тук

Авторите да проверят информацията! Родена е на 1 май 1967г.

Кралят умира 1977. Ако Присила Пресли е родена 1967, като как така е била омъжена и на 1 година е родила дъщеря им Лиза Мари Пресли?

Лиза-Мари е 67-ма Пресила е 45-а

Присила е жена му и е родена на 24.05.1945. Ти явно се бъркаш с дъщеря му.

Ти провери. Родена е на 24 май 1945г.

е била на 10 , когато съпругът й умира през 1977:):):

тогава е родена дъщеря и

Извинете приятели, но повечето от вас грешат: на 1 май 1967 г. Елвис и Присила се женят в Лас Вегас. На 1 февруари 1968 г. е родена дъщеря им - Лиса Мари. Присила наистина е родена на 24 май 1945 г., както пише по-горе :)

С много пластични операции, така изглеждат...

Тази жена на снимката дали наистина е на 67 години?! Ако е така изглежда превъзходно за годините си - по-добре от 50-годишна даже.

Абсолютно, аз даже я помислих за дъщеря й.

Снимката ми е правена много преди да се родите. Тук във форума, има толкова дечковци, които искат да ми кажат коя съм и на колко съм. По -добре четете излушайте съпругът ми, аз съм сянката