Зяпането на жени е най-честият повод за скандали на почивка

Мъжете, който не откъсват поглед от знойните красавици по бикини, дават най-честия повод за скандали в двойката по време на почивка.

Обратно в новината

Коментари - Зяпането на жени е най-честият повод за скандали на почивка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една мъжка стоножка зяпала на плажа краката на хубава жена. Женската стоножка го изловила къде зяпа и казала:,,Хм,хубави,хубави...ама са само два!,,

Колко ли трябва да съм комплексирана,че да ревнувам,че партньора ми зяпал хубави жени.Щях да се притеснявам,ако не му вдигаха тестостерона.Аз самата съм естет и се заглеждам по всичко красиво--мъже,деца,жени,къщи,мебели,вещи...просто е празник за очите ми.

ТАКАВА ТЪПОТИЯ НЕ БЯХ ЧУВАЛА..... АМИ НЕКА ГЛЕДАТ МЪЖЕТЕ, НЕКА СИ ПЛАКНАТ ОЧИТЕ. ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ПОГЛЕДНАТ ЖЕНИТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ, ЧЕ ТОГАВА ДА СЕ СЪРДЯТ. АКО СА ДЕБЕЛИ, ОТПУСНАТИ СЪС ШКЕМБЕТА И МЕКИ, КОЕТО Е ОТВРАТ, ОПРАВДАВАМ ГОРКИТЕ МЪЖЕ. ЖЕНИ ДАЙТЕ СВОБОДА НА МЪЖЕТЕ И СЕ СТРЕМЕТЕ ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ ДОБРЕ!

Taka si e

Това са пълни глупости. Карат се тези, които не се познават добре и не са сигурни в себе си, от там и в другия. А колкото до зяпането: по-бих се притеснила ако мъжът ми не зяпа и не забелязва хубавите жени. Това по-скоро не е естествено :) хубав ден на всички. Обичайте се хора, не се карайте!

Учудена съм, че зяпането на мъже не е повод за скандали ...

това да ходиш на море или планина с дългогодишна половинка си е изпитание не само физическо,но и психическо.направо не си е почивка.

Интересно ми е, набор 91 кво ли точно разбирате от сериозни връзки и изпитания??

само ти не разбра,че това е просто номер.