Камелия и Люси: Полът няма нищо общо с любовта

Дали има значение, че любовта е хомосексуална, или е по-важно, че е просто любов, разсъждават Люси и Камелия в новия брой на сп. EVA

Обратно в новината

Коментари - Камелия и Люси: Полът няма нищо общо с любовта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:) link

всичко е добре , докато подобни двойки решат да отгледат дете- тогава вече се проявява истинският егоизъм -да създадеш пълно объркване в едно дете-кой кой е в тази връзка... какъв пример ще му се даде

Интимният живот си е индивидуален избор ...... и затова не трябва да се демонтрира навсякъде , където е възможно . Обичайте се ,правете си с...с , но стига вече с тия интервюта , участия тук , там -не е необходимо цяла България да знае с кого спиш , още повече че напъследък наистина започна да се толерира прекалено хомосексуалността..

гнусна статия, гнусни постинги, .. може ли две жени да се задоволяват като си драпат клиторите или като си мушкат дилдо? явно може, но не е нормално. жена може да се задоволява и с банан, краставица или наденица, но не е нормално. същото важи и за мъжете, могат да се самозадоволяват, могат да го мушкат в диня, в пъпеш, в мъжки задник, но не е нормално. всеки има право на избор, но не ни натрапваите ненормалния избор моля.

Гнусни лесбийки. Отвратителни са.

Абе, вярно, стига сте ни пропагандирали хомосексуализма навсякъде. И от къде измислихте глупостта да наричате нормалните хора хетеросексуални.. не, не сме хетеросексуални - просто сме нормални - харесваме хора от противоположния пол.

След хомосексуалистите, ще почнат и содомистите и педофилите и всички извратеняци да ни се натрапват като нормални. Следващото списание ева- корица с човек влюбен силно в козата си...

Люси,колко хора ти го казаха,че Камелия само те използва заради парите.И на това ако му казваш любов,здраве да е.Все някога тази ще те изостави за някой чичко паричко,понеже тя е никой в сравнение с теб и ти я побутваш напред в живота.Мисли!

Поздравления за смелостта и на двете да говорят за това !! А колкото до негативните коментари по-долу ще кажа, че има нужда и трябва да се говори по темата до момента, до който има хора, които смятат гей хората за заплаха за обществото, религията, държавата, световния мир и какво ли още не. Не може да казваш, че си толерантен и да поставяш условия. Имам приятели и познати които са гей и винаги съм ги подкрапял. Смятам да възпитавам децата си така, че те да приемат хората не по това с кого си лягат, а по това, което в главите им. Границите си ги поставяме ние. Не може да приемаш, че ще те управяват малоумни хора, а да търсиш отдушник на агресията си като обиждаш хора, които по никакъв начин не са го заслужили !!

Ейй..дано има повече хора мислещи по този начин..само това ще ни изведе на вярната посока..и да сме по-широкоскроени!!!

нито търся, нито ми е нужен отдушник от някаква агресия. просто не мога да толерирам подобни ненормални състояния. тук не става дума за обич между двама души. тези жени правят секс помежду си и в това няма нищо естествено. не ги клеймя. просто се моля Бог да пази децата ни от подобни перверзии!!

Администратора? Каква точно обида съдържаше коментара ми? Какво се прави по гей парадите?

Поздрав за смелостта, но без паради. Желая ви много искреност..

Нямам нищо против хомосексуалистите! Всеки да бъде такъв, стига да не пречи на другите! Но почва вече да ме дразни тази гей-пропаганда в медиите...тоя бил гей, оная била лесбийка...голям праз! Ми много хора пък са хетеро, а не са тръгнали да се хвалят с това! "Обратните" се оплакват, че често са дискриминирани заради сексуалната си ориентация, но истината е, че на повечето хора въобще не им пука, така че да спрат да си я навират в лицата ни, при всеки удобен случай, пък тогава може и да заживеят по-спокойно!

А не са ли дикриминирани ? За какво са тези коментари тук ?

"Но почва вече да ме дразни тази гей-пропаганда в медиите...тоя бил гей, оная била лесбийка...голям праз! " Именно: Дразни те рекламата в медиите а не самите паради. В интерес на истината, не знам за тебе но ако не бях чул или чел от медиите за тези прояви нямаше изобщо и да разбера че ги провеждат - следователно самите паради с нищо не биха ми попречили. Много малка вероятност има случайно да се натъкна на тях - и то само ако случайно мина оттам по същото време. За дискриминацията обаче си е жива истина, именно затова протестират и ги разбирам. Аз лично преди да се оженя ми се беше случвало да ме гледат с подозрение: Защо не съм женен (значи, има нещо в мене, сещаш се нали?). Е, после се ожених и си имам и дете и вече ме гледат нормално. Просто се ожених по-късно какво? Да не живеем в 19-ти век, когато ако видиш 20 годишни мъже да свирят, пеят или се веселят то със сигурност са бунтовници, защото няма начин да са младоженци - на 20 години вече са женени с деца.

Дей*а и боклуците!

Глуповати са

Само Путин може да реши проблема ! С това ЕСъ - накрая всички ще станем пИдали !

Какво ни занимавате с тях? Вече ми се повръща от от такива като тях!

Гейпарадът не е само в един ден. Атаката да бъде деградирано обществото ни и най-вече подрастващите е всекидневна. Ще позволим ли? Само да отговорят "влюбените" от хомовръзка ли са се родили...

болни идиотки.

Незнам преди бех горд че съм Плевенчанин но в последно време заради такива изцепки като Люси дяковска взех да се срамувам да казвам от кеде съм

Срамувай се от неграмотността си.

тук има много диви провинцiaлни балкански субекти

искам положителни примери на кориците на списанията! Искам красиви хора за пример! Люси добре, но като певица не като реклама на хомосексуалността заедно с известната само с това че й е да не незнам каква си Камелия. Никога повече няма да си купя това списание!!!!

каква реклама, тя си е себе си. нищо повече. явно на теб това не ти харесва

лъуси,стига се прави на муж!от учстието ви в реалитое видно/без да сум психолог/че:1маичинският ти инстинкт да обичаш и да се грижиш за човече е много силен.2като излезе от кащата искаше да се гушнеш примама/а дали не е мужкото рамо?/колкото до камелия-показа,че и е удубно да я ухажват,да се грижат за нея;при всяко изявление "си оставя вратичка"за неината сексуалност,няма категорчност.ако поглднеш оцтрани поведението и е на хладнокравна използвачка и когато намери по-изгоден партниор муж,ше се обяви за хетеросексуална.повярваъ ще страдаш много.млада си ,хубава си,бади жена каквато бог и родителите ти са те саздали.пожелавам ти от сарце да срещнеш бащата на бадещите ти деца,да изживееш щастливо маичинство с мама и тате/спомни си твоето децтво с родителите ти/бади здрава и благословена като жена!нямам кирилица и не зная какво ще се полочи след транслитерацията?

kokobrais

Вие У Дупница така ли пишете? Вай вай:-) :-) :-) опитвате се да се изказвате кмпетентно по сериозни теми,а пишете толкова неграмотно.....мисля че гейовете са ни най-малкия проблем в държавата!

Лумпи, жената пише че няма кирилица! Що не се гръмнеш!

След като напишеш текста в прозорчето има надпис ТРАНСЛИТЕРАЦИЯ. Кликни на него преди да кликнеш на ИЗПРАТИ. По този начин ще си видиш сама какво се е получило преди да го изпратиш . Ако не е добре го изтриваш , пишеш и пак транслитерираш с надписчето за транслитерация.

Стига вече грозна хомопропаганда! Днес е модно да си "толерантен" е аз не съм, не искам да ми се натрапват подобни анормлани отношения, защото няма две нормалности, има една нормалност и всяко излизане от нея е анормално... Скоро хетеросексуалните ще трябва да се оправдаваме за сексуалността си. Ужас!

Направо съм учуден какви проблеми имат само. Сериозни. Направо си е геройство да си "хомо".

Колко е просто да си хетеро. Направо скучно: събирате се, създавате семейство, раждате и отглеждате деца....

Нqмам нишо против `геиовете`, но не см сгласен да се рекламират този вид отношениq, зашото са `анормални`.

дали връзките са самоцелни или продуктивни си личи от резултатите, желая им на двете здрави румени и засмени деца, да ги гледат в очите и да им викат мамо. Всичко друго е фалш

и откъде ще ги вземат тези деца без мъжко участие, бе Миро? Ще ползват коне за разплод? Дотам ли ще паднеш?

ами от където се взимат деца ;)

Разбира се, че пола има значение! Хомосексуалността/лесбийството НЕ Е естествено! А това, че се раждаш бисексуален е ПЪЛНА ГЛУПОСТ! Всеки може да си приказва и вярва каквото си иска, но е доказано, че няма нито бисексуален, нито хомосексуален ген. Това е поведение, което се придобива и се повлиява от много фактори. СТИГА СТЕ ПЪЛНИЛИ ГЛАВИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО С ГЛУПОСТ! Живейте си както си искате, но стига сте ни го навирали в лицето. Защо ви е толкова важно да ни накарате да приемем начина ви на живот? ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ!

И двете бих ги опънал с кеф!

Аз не искам тези неща да се коментират. Не искам детето ми да свиква с тях и да ги приема за нещо естествено.

В пъклото адово ще горите и ДВЕТЕ,,,и всички хомосексуални ,,,!!! ЧЕ и се гордеят с хомосексуалността си ГНУСНИТЕ ЛИЗБИЙКИ !!!на ПУШЕЧЕН ИЗСТРЕЛ не бих ви допуснал до семейството си ,,,!!Вярващите в БОГ ДОБРЕ РАЗБИРАТ ЗА КАКВО ГОВОРЯ...!!!Църквата отдааавна ви е анатемосала !!!

Тъмен балкански субект... Дето мрази всичко и всички и се гордее с това....И как точно ти навреждат на семейството? Забелязала съм, че тези дето толкова мразят хомосексуалните всъщност дълбоко се страхуват от собствената си такава - имаше хубав американски филм по въпроса... "Американски прелести" май беше. Имаше там един турбо мъжага, бивш пехотинец, дето тормозеше всички... Накрая се оказа гей. А за църквата хич не ми говори - там хомото са най-много. Уважавайте чуждия избор - останалото е варварщина.

веднага ще ти кажа как наврежда - като се обсъжда публично педерастията във всичките й форми - особено от публични личности - постепенно се променя общественото мнение и ненормалните неща започват да се приемат за нормални - моите деца ще живеят в общество, което смята педерастията за норма. С това наврежда. Така полека лека се е зомбирал целия германски народ да приеме лудите идеи на хитлер, така се зомбираха и нашите общества да приемат комунизма.

ако един ден установиш, че детето ти е гей,по_ малко ли ще го обичаш????????

Тьй чаджум, тъй . Като го няма здравия и дебел бастун ставаме философи .

На мен ми е суперпротивоестествено.Аз не бих ги приела в приятелския ми кръг.И това навиране на сексуалността си не ми е приятно.С две думи,почувстваха се тези двете позабравени и хайде сега малко глупава рекламка.

Точно така - абсолютно противоестествено и глупаво. Обичат се, супер, ама стига сте ни навирали любовта си под носовете ни! Грозно е, отвратително е. Обичайте си се тихо. Не ни пука за вашите чувства, както на останалите не им пука за мен.

Дали ще разсъждаваш така ,ако се окаже ,че дъщеря ти харесва момичета... А сексуална ориентация никой не ти. я навира.Има сто новини за хетеро двойки ,нормално е да има за хомо.Или трябва да цензурираме хора само заради това кой харесват...

хайде спрете с това сравнение с хетеросексуалните - спекулирате и създавате впечатление, че това са две еднакви групи хора, които имат различни мнения. разликата е, че едното е нормално, природно и естествено, а другото е девиация, извращение и противоприродно

Хората може да си парадират, че нямало Бог, но с това не могат да премахнат Неговото съществуване! Хомосексуализма е мерзост пред Бога и противно на проектираното създание. Това което тези грешни жени правят няма да остане ненаказано. Хич не ме интересува колко добра и известна певица била Люси. Какво те ползва като спечелиш цял свят, а си загубиш душата и ума? Нищо, и не може да промениш истината!

...сме божии творения, включително и хомосексуалистите.Ние не знам какви са плановете на Вселената за всеки един от нас, но нищо случайно няма.Остава да благодарим, че сме си от нормалните!

Браво, поддържам те!

"Подобни "семейства" осакатяват детската душа. Как да обясниш на едно 2-3-4 годишно дете защо твоите родители не са като другите? Защо вместо мама и татко то има две майки или двама татковци?" Както и ще му обяснииш същото при свупай ,когато бащата или не е между живите ,или е забегнал преди още да се е родило и майката го глеса заедно със сестна си или с майка си например.Има различни видове семейства. "Как да му обясниш абсолютно противоестествените милувки, на които може да стане свидетел?" Повечето родители тези неща ги правят на закрито ,а не пред децата.Не знам при теб как е било.А дали са противоестествени не го оппеделяш ти. "Такива "семейства" ще си отгледат педерастче или лесбийка, дори детето да не е по природа с подобни наклонности. Всички знаем колко е силен родителският пример. " Това е абсолютно невярно.Всички гейове от поколението на Джордж Майкъл ,Елтън Джон ,та дори и на Люси са израстнали в 100% хетеросексуална среда-със хетеро родители ,хетеро роднини,хетеро приятели и т.н. Дувата гей е била абсолютни обществено табу докато са растяли.Как тогава са станали хомо? Не ти ли идва отвътре да си с определен пол ,каквито и да са родителите ти не се получава.Човек си си ражда със сексуалната ориентация.

....така, както е тръгнал света, кво правим?? - нас, мъжете, ще ни ухажват и преследват други мъже....а ние кой да ухажваме и преследваме?? ще останат ли един ден нормални жени, които да ни желаят?: )...

Споко, жени ще има. До колкото ми е известно хомосексуалността е по-разпространена сред мъжете, така че жени ще има за нас хетеросексуалните мъже. Евентуално де!

Няма страшно ,няма никакна тенденция тук.Ппоцентът на хомосексуалните спрямо хетеросексуалните е един и същ откакто съществува човечеството. Сега просто повече хора се осмеляват да се разкният ,защото не е чак такова табу и не трябва да се притесняват дали ще са от "нормалтите" и какво щели да кажат хората...

Ахаааа... а бихте ли ми дали статистиката с която явно разполагате, за процентното съотношение хомо/хетеро, от преди 1400 години например или от преди 3200... Защото иначе, всичко което казвате са едни фрази хвърлени във въздуха и без никаква реална стойност или тежест. Ако всеки човек тръгне да празнослови както вас в момента, света би се превърнал в едно наистина ужасно място.

От това интервю лъха на дегенератщина като от някакъв мощен генератор. Хомо-пропагандата тече с пълна сила на високи обороти. Направлявания процес по де-хуманизация на човека става все по очевиден. А после ще ми разправят, че "протоколите на ционистките мъдреци" било изфабрикуван фалшификат. Е да де, ама защо съвременния свят все повече придобива облика от начертан в протоколите??? То и 1984 година е литературен роман, ама...

... облика от начертанОТО... така да се чете горе, щото съм изял някоя и друга буква без да се усетя:)

Каква пропаганда ??Двама човека дават интервю в списание за връзката си.Вчера имаши статия в дир ,в която Шер разправяше колко добър любовник бил Том Круз.И това ли пропаганда? Колкото до дехуманизацията.Кое по -хуманно от това да се влюбиш в друго човешко същество и да имаш връзка с него? Хомосексуалността не е заразна ,не се притеснявай - не става с гледане.Освен ако след като прочете статията не ти се прииска да таковаш нещо мъжко.Аз два пъти я прочетох и все още нямам желание да си завра нещо в задника...

ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕТЕ И ДВЕТЕ.

А ти що не се излашкаш на някой кестен?!

разпоретина

Осиновяване на деца от еднополови двойки е най- висша форма на издевателство върху майката природа... това си един вид експеримент..

Нека все пак отбележим, че те са жени, могат да забременеят от донор примерно. Значи жена, която го прави, знаейки, че ще е самотна майка, не е казус, ако отглежда детето си с друга жена обаче - голям проблем!

Следвайки твоята логика, и имайки предвид, че има и самотни бащи, къде е проблемът гей двойка от мъже да гледа деца? Не казвам, че е ок, просто следвам логиката ти.

Това е разгул, разврат до мозъка на костите! Кои и защо ни го навират в носа? Хора, изолирайте такива мутанти от себе си, както правят в природата останалите живи същества с мутантите от собственият си животински вид! Те дори ги унищожават!

Да, добре, съгласна съм че полът нямал нищо общо с любовта обаче защо тогава Люси се прави на същество от мъжки пол, а половинката и определено се прави на женствената, ранимата, ревливата (оххх, пфу)? Значи пола няма значение, но те все пак се държат като типичните представители на даденият пол: Люси е мъжът а онази там, как и беше името, е жената.

При хомосексуалните двойки винаги е така (говоря за тия които не са рекламни).

хомо и транс са две различни неща. мога да разбера човек с 'объркан' пол, но да се прави на жена с мъжеееща жена - и обратното, на мъж на 'женствен' - това си е 100% разврат.

Нямам нищо против...могат да се обичат колкот си искат...дразнят ме обаче исканията на подобни двойки за осиновяване на деца, който са плод от една друга любов...не и тяхната !!!!

Ама разбира се, че за детето е 100 пъти по-добре да си остане в институция, нежелано от никого, отколкото да бъде осиновено от двойка, която, ако не друго, поне ще го отгледа с любов.

Да и да смята, че е нормално еднополовите сношения ? Доста семпличко изказване.

Моите уважения към тези хора, нека бъдат здрави, но не съм съгласен да бъда определян като бисексуален и такова поведение да се възвеличава като добродетел. На всеки е дадена свободатада си мисли каквото си иска, но да се афишира и да си налага личните възгледи по този пошъл начин е вид скрита пропаганда.

"такова поведение да се възвеличава като добродетел." Кой го е възвеличавал като добродетел?Нищо такова няма в статията. "На всеки е дадена свободатада си мисли каквото си иска" "но да се афишира и да си налага личните възгледи по този пошъл начин е вид скрита пропаганда." Последно - кое от двете?Жената си дава мнението по определена тема ,както и за самата нея след поставен въпрос от журналист.Ти може да си съгласен ,може и да не си съгласен с мнението и. Какво налагне и пропаганда?Да не те е карала да подпишеш договор ,че си съгласен с нея?

ти казва че всеки се ражда би, т.е. говори и за теб и за мен и за всички хора. нито е никакъв учен, психиатър, микробиолог и т.н. няма прво да се изказва така за всички. то е все едно аз да кажа всички лесбиики плачат за к.р, но няма кой да ги нае.е

Това че камила, извинете, Камелия е с болна психика и мисли, че е родена би сексуална е проблем на психиатрите, не на нас. Но това да мисли, че даже всички сме родени такива... моите извинения ама или още на едноседмична възраст съм подтиснал тази част от мен, която харесва мъже, или съм си се родил нормален хетеро мъж и тази куха лейка нещо се е объркала в разсъжденията си относно определянето на сексуалността. Абе с две приказки- да си бъркат по дупките, но да не пропагандират идиотски теории.

Нямам нищо против гей връзките, ама ако може да не ги виждам... Ами обичайте си се, защо е нужно да го разгласявате... То като се замисля и към "публичните" хетеросексуални връзки отношението ми е такова. Особено ми е странно как тази много голяма любов за 2-3 години се превръща в много шумен развод...

Люси, страшно много те харесвам, и теб самата и гласа ти, и музиката ти. Но тва малкото, уж влюбеното в теб, прави впечатление, че е с теб само заради славата и парите ти. Не те познавам лично, но ти желая само хубавото и много успехи в личен и професионален план.

ПРЕКРАСНИ!

Отврат! И ужасен пример за децата и младежите. Родители, пазете децата си от тази "мода".

Родители, пазете децата си от тесногръди и закостенели лелки, живеещи в Средновековието!