Ники Николов влюбен в Криси от ”Къртицата”

"Да, с Криси сме заедно и се обичаме", заяви сценаристът и режисьор Ники Николов.

Обратно в новината

Коментари - Ники Николов влюбен в Криси от ”Къртицата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този Ники най-после му е дошъл акъла в главата и се е отървал от тази радост. няма толкова неженствена и зла жена като нея. брррр. тази поне е хубава.

Браво Криси.Желая ти много да си щастлива.Нали знаеш ,че зодия рак сме хубави хора.Дано скоро да доидещ да те видим в С.З.Радвам се за теб.

Класика - моделка с продуцент. Той ако нямаше пари, жени нямаше да има много покрай него, не е особено красив и мисля, че има говорен дефект. Мацката какво да я коментираме - млада е, симпатична, хубаво тяло, малко тъповато гледа, но щом за продуцента не е проблем :)) Тя ми прилича малко на Маги Вълчанова. Каквато и да е, 100 пъти е по-добре от Радост. Да се вземат хората, щом се харесват, аз лично не мисля, че ще устискат много време.

Всички знаем каква е другата професия на моделките.....

Жалко, че не знам нищо за нито един от двамата. Иначе сигурно новината щеше да ми е много интересна.

В България известните и богатите мъже са в повечето случаи за предпочитане от младите момичета.Това, че е стар, дебел, грозен...няма никакво значение.Примери много...като почнем от Цветелина Янева, Мара Джуката, Ани Хоанг и стигнем до Радина, Радост и сега ей тая киВла! Интереса клати феса!Той е влюбен горкия и си мисли, че и тя го обича!Сега и тая госпожичка, която не може да свърже две изречения, ще стане водеща!Да ни е честито!

Е, този нито е дебел, нито е грозен...........

Може да не е дебел, но не е първа хубост. Всъщност портфейла му може и да е дебел.

И момичетата, които си изброил/а не са първа хубост. Харесвам само Радина, Радост и Криси, другите фолк певачки въобще няма да коментирам. Така че общо взето каквито мъжете, такива и жените. Мъжете, които нямат високи доходи да не се тревожат, защото не изпускат кой знае какво. Не е болка за умиране, че някаква кифла няма да ви обърне внимание, освен че в повечето случаи не са красиви, а с тези усти приличат на маймуни, какъв точно разговор ще проведете с подобна куха лейка. Все пак една връзка не може да се крепи само на секс. Всяка жаба да си знае гьола.

Най-потресаващата двойка са Цвети Янева и онова прасе Пеевски. Той е просто отвратителен, като го гледам и си казвам, че има жени, които явно много обичат парите. Как се възбужда тя от такъв гнусар не мога да си представя. Един живот живеем, колкото и пари да има, всяка сутрин да се будя до такова чудо, ужассс.

Цветелина Янева е същата свиня като Пеевски ,а и е грозничка в лице.Какво си се завъзмущавал.Те са си като Шрек и Фиона.

ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА СМЕЛОСТТА ВИ ДА СЕ РАЗКРИЕТЕ ПОКЛОН ВИЕ СТЕ ГОЛЕМИ БЪЛГАРИ

Този гнусен тип навремето беше хванат с Радост от Огледала. Така се уреждат за водещи всички водещи по тв. Сега и тази ще лъсне някъде.

Ето това е примера за успешна кариера на българските момичета, който се рекламира вече 23 години. Модата в България е параван. Няма начин някой да се издържа с направи "модна линия". Самата шефка Калканджиева, преди години седеше в заведение със своите момичета до един много "млад, красив и симпатичен" министър на МВР, където ТВ екип го откри в трагичен за служителите на МВР момент.

Не е ли малко дъртичък за нея? Аман от тия...............к...златотърсачки

Тя е на 28, той едва ли има 40, не е чак толкова голяма разлика.

Много точно сте написали заглавието - " Ники Николов влюбен в Криси от Къртицата " само единият е влюбен, другата е влюбена във възможността да е под прожекторите . Успех на всеки един от тях във влюбването им.

Всичко е ---ВРЕМЕННО!

БСП е фЛЮБЕНА ''фъф''----ДПС ! ГЕЛЕМА ЛиБОф,ГОЛЕМО НЕЩО !

Нарича се симбиоза. Той ще й урежда ангажименти по телевизиите и плаща масрафите, пък тя ще го обгрижва, както си знае, докато един ден схемата се разпадне.

Абсолютно са ми неизвестни и двамата, но мацето добре се е ориентирало. Не, че е лоша, но с това тяло няма да направи голяма кариера. Викате, да я очакваме скоро в някой "хитов" сериал.

Какво й е на тялото, слабичка е доста, но за модел и то в чужбина е перфектна. По-добре ли е да е с къси храка, мощна талия и ханш и да тресе целулит и меса. Имаше един период, в който беше много секси, но сега явно е на диети, защото е слабичка, но това са жертвите на професията. Доколкото съм запозната е един от най-успешните модели на Визаж в чужбина. На мен ми харесва, има интересно излъчване.

Не казвам, че тялото й е лошо. Висока е, но като гледам снимките без фотошоп, изобщо не става за подиум, а там се правят успешните кариери. Ръцете й се закръглят, краката й не изящни. Малко е обикновена. Каквото и да си мислиш, навън няма да се котира добре... като модел, де.

Мдаааа , има и такива мъже ! Харесват тихички , тъпички , леки и на молба и на кила . ЛИКА-ПРИЛИКА! Но е жалко , че много жени до 45 години си пробиват път със задник и ако не е любовника да я влачи като ремарке е едно нищо.

За всичко, което си изброила не съм съгласен, че го харесват всички мъже. Но повечето мъже наистина харесват високи и стройни мадами. Тази е доста слаба предполагам, защото е манекенка, но въпреки всичко е за предпочитане пред някоя закръглена и пухкава. Въпрос на вкус.

Ти не си писала всички, пардон, не съм чел внимателно. А иначе има всякакви мъже и различен вкус.

"Те са заедно от два месеца." Кой от "хай лайфа" с кого спи по това време разделно за държавата много ни интересува! Също и как почиват, с какво се обличат, какво са яли и изсрали снощи....

Меркантилна кифла. А за него да не говорим.............

Честито на Радост!

Нито него съм го чувал нито нея. А някой иска ли да напише за мен и новата ми приятелка? :)

МАЛИЙ ТАШАК ТИ КАЗВАМ

ако някой не ти помогне, понеже ти си забра "йл да си обуеш слиповете...