Райна сияе от щастие в прегръдките на нов мъж

Фолк певицата Райна публикува във Facebook фотос, на който сияе в прегръдката на непознат кавалер. Почитателите на изпълнителката веднага заподозряха, че това е новата й любов.

Обратно в новината

Коментари - Райна сияе от щастие в прегръдките на нов мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като я гледам как е разцъфнала ми се чини, че е хванала някой богат бизнесмен - на тоя му се вижда бялата коса:)))

в гръб прилича на Дичо...

не съм свидетел на връзката и с коцето, защото живея извън българия, но ми се струва, че тя непрекъснато говори за него - и когато има приятел, и когато няма такъв, и когато се чуди дали изобщо да го търси. тои и е нещо като референция, като база за сравнениие, като спомен, от които не може, а и вероятно не иска да се отърси! има нещо тъжно в неината история!!!

Да бе, тъжна! Мацката е страхотна и наистина сияе от щастие! Не виждате ли, написали са, че това е цитат от старо интервю! Когато я питат е ясно, че все нещо трябва да отговори, колкото и да й е неприятно за миналото. Нека е щастлива! Няма правило, че е по-щастлив този, който се ожени пръв от бивша двойка. Дори напротив - за него е по-съмнително, защото парадира, че го е направил. А Райна е умна - бавно, но сигурно търси и гради щастието си. Успех, прекрасна е!

Ще си топне чушката няколко пъти, ще и подари я количка, я нещо друго и след няколко месеца кой откъдет е.

Тези "новини" трябва да минават под рубриката "платено съобщение" !

Райно, Райно,......................о

браво райне! недей чака от много мъже да ти дадат това ,от което имаш нужда,но има и такива ,които ще ти дадат любов ,рамо ,морална и материална подкрепа/иначе защо ти е мъж/КАКВО ЗНАЧИ МЪЖ ,СТОЖЕР И ПОДКРЕПА ЗА ЕДНА ЖЕНА АКО НЯМА КАЧЕСТВА.НА НИКОЯ ЖЕНА НЕ Й ТРЯБВА МУХЛЬО,МЪРЗЕЛИВЕЦ И НИКАКВЕЦ,А ТАКИВА ВИНАГИ ИМАТ"ОПРАВДАНИЕ"-бягайте и се пазете от последните.нека се оправя сам.

Много бели коси има този Райне...но щом се обичате ..земете се

твоя май не става за нищо, че така пишеш за мъжете :-)

Любов,любов,ти париш кат' картоф.