Коментари - Славена Вътова: Нямам гадже, нито ”спонсори” | life.dir.bg
назад

Славена Вътова: Нямам гадже, нито ”спонсори”

Мис България 2006 Славена Вътова, която медиите спрягат с всякакви мъже, отрече в интервю за bliasak.bg да има сериозно гадже.

Обратно в новината

Коментари - Славена Вътова: Нямам гадже, нито ”спонсори” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за какво ти е, хората нали си плащат

Една от най-хубавите миски, при това с най-чаровната усмивка. Слабо ме вълнува дали има спонсори. По-важното е, че се отличава от всички останали

Ставам и гадже и спонсор. По 2 лв. на ден има от мен.

Силикона сама ли си плати сладурче?

Аре не се излагай бе. Силикона вече не е скъп, всяка може да си го позволи напълно сама. Аман от комплексирани мъжки злобари!!

Задръстена жено, какво ли е работила Славена, та на 17 години да може да си позволи силикон? Преди 6 години такава операция си беше лукс.

Ами то е ясно, който е платил титлата, той е инвестирал и в силикон на 17 годишно момиче.

захто постояно се злобее?не познавам това момиче но едно лято сум го вигдала на плага и ми направи много добро впечатление,бехе без грим и изглегдахе много добре,тялото и бехе безупречно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да де сама:) както разправяше че е теглила заем от банка да си направи бюст като ученичка ? може би студентски заем:) смешна е с тези лъжи

такива скрити лимонки като тази са най-опасни! те все се крият, все нищо не казват, все с недомлъвки, все овъртат, все лицемерничат, все другите не ги разбират, все те, все те, а всъщност се оказва, че са мишки! цър, цър крият се:) цър-цър мишленце...все се правят на свестни жени, а повечето мъже ги усещат, че не са, но просто не им го казват, защото няма и смилъл да им го казват...

Много красива жена! Една от най-красивите миски! Защо въобще трябва да обяснява има ли или няма гадже!?!

За мен тази е най-нелепата миска досега! Все едно си е изпилила долната челюст. Усещането е за сплескано лице и дълъг врат.

Забравяш крокодила от Перник. А иначе 100 % са нелепи, защото конкурсът е нагласен - който надцака с най-много пари неговото протеже печели. Съжалявам тези момичета...те са избрали начин на живот, който е унижение за човешкото достойнство и никога няма да се чувстват истински свободни. Гадно е да зависиш от някой, който те е купил временно за да те ползва за задоволяване на половия си нагон.

Аз пък смятам, че тя е една от най-красивите Мис България, която сме имали. Особено сега, като по-зряла жена изглежда по-добре, отколкото през 2006-та година. Излъчва естествена красота без излишни "екстри", а и като поведение, маниери и комуникация изглежда доста непринудена. Надявам се повечето хора да са на мойто мнение! Айде със здраве! :-)

На третата снимка най-отзад ще видите едно къдрокосо мургаво момче. Чух, че било влахче от Видин. На местен дълбокопровинциален конкурс за красота във Враца всички видяха Славена и Къдрокоското да се натискат. Та той е до нея, но доколко е мъж, нека тя да каже.

Да бе!

ох горката като я гледаш колко изтормозен вид има как човек да не й повярва че много се е трудила

Аз и вярвам

Има си гадже, защо лъже ........

само оплаквания ...