Луиза Григорова отново на крилете на любовта

Само месец след като обяви раздялата си със Стефан, известен още като Wosh MC, младата актриса Луиза Григорова призна, че вече не е сама.

Обратно в новината

Коментари - Луиза Григорова отново на крилете на любовта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

-Пич, ама тя си има гадже. -Е? То и във футбола си има вратар, но това не означава, че не може да вкарваш!

Мечтая да прекараме гореща нощ и да се събудя с нея в прегръдките си ...

по-скоро е на амура на оная работа

Тука бъка от "моралисти" ...

В тая тема 32 коментара до момента. В тебата за Джак Никълсън и Дженифър Лошес кръгло нула. Кой е по-голям артист, а?

Джак е велик , ама Лу си е наша и има таланта да стане много добра актриса : )

Красива и талантлива мацка ! За разлика от разни фърфолети , аси и прочие чалгарски отпадък , който ни натрапват ежедневно. Много любов и късмет : )

М-м-м това маце изглежда добре. Коя е?

Как? Ти не знаеш коя е Луиза Григорова? Ти си егати и чалгаря.

слушам яко чалга, но тая не съм я виждал. коя е? не живея в БГ сигурно затова не я знам, пратете ми нейни песни, моля!

Голямо събитие! Момето отново било изч...но! Щото преди това 2 дни било на вибратор! Егати светската журналистика, егати светския елит!

По нищо не и личи, да е учила актьорско майсторство. Даже с конкурс да търсят хора с дефекти в говора няма да намерят такива като Яна Маринова, Луиза Григорова, или Ирена Милянкова... Луиза не може да каже едно изречение без да се обърка, моля пращайте я на допълнителни уроци ако трябва, имайте малко уважение към зрителите!

Държавата е малка т.е. филмите и ревютата са малко. За сметка на това шуробаджанащината е огромна.

Е... като мине през всичките ще почне да ги повтаря... :)

Не е бе, те родителите и не са знаели,че ще става актриса. Същото е с всички актьори с известни и заможни роднини, така поне казват де....

ИМАМ ВЪПРОС КЪМ ЛУИЗА ; НА КОЛКО ГОДИНИ Е И КОГА ЗАВЪРШИ ЧЕ СТАНА И АКТРИСА - ЗНАЕ ЛИ КОЛКО ПО ДОБРИ ОТ НЕ НЕМОЖАХА ДА СТАНАТ МОДЕЛИ /защото майка и изпращаше все нея/ И КОЛКО ЗАВЪРШИЛИ АКТРИСИ НЕМОГАТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ ЗАРАДИ НЕЯ ЗАЩОТО ЗАЕМА МЕСТА НА ЗАВЪРШИЛИ - НЕ СЕ ЛИ ПОВТАРЯ ИСТОРИЯТА С МОДЕЛСТВОТО - АЗ ЛИЧНО НЕМОГА ДА КАЖА ЧЕ Е МНОГО ДОБРА ДОРИ ДОБРА

По нищо не и личи, да е учила актьорско майсторство. Даже с конкурс да търсят хора с дефекти в говора няма да намерят такива като Яна Маринова, Луиза Григорова, или Ирена Милянкова... Луиза не може да каже едно изречение без да се обърка, моля пращайте я на допълнителни уроци ако трябва, имайте малко уважение към зрителите!

Искам аз да съм й гадже, но нямам пари и не съм известен.

То щото ВошМС е много известен и много пари има. Айде стига комплекси.

Той е КошWC

Добре би било да се уточнява за кой пореден път е това "отново".

числото е с необичайно много цифри и не може да му се каже името :)

Името му е измислено - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOgle

Боже, чета коментарите и се радвам, и не спирам да си благодаря, че взех решение да се махна от България, когато имах тази възможност. Хора, вие сте болни мозъци ... Обременени от собственото си нищожество видимо демонстрирате непоносимост към всичко и всички. Дори към себе си... Вие сте болни, вие сте идиоти ....

ооо айде писна ми от такива Не съм в България...

Тук не видждам да има по-злобен коментар от твоя!

не е злобен а обективен. хванете верно прочетете коментарите. не е нормално това.

Бг е кочина

Ами ОК!Болни сме, идиоти сме ......всякакви сме!Не мога да разбера теб какво толкоз те безпокои нашата диагноза...... нали ти си си добре!

Ти защо реши сам да се сложиш под общия знаменател? И с това мислене "теб какво те интересува" - до кога? Ами интересува ме, защото за добро или зло съм напуснал тази държава, поради причини от подобно естество. Теб не те ли интересува това? Нали утре и твоите деца така ще ги обсъждат, плюят и клеветят за щяло и нещяло, нали това е средата, в която живеете и в която възпитавате. Това харесва ли ви? Нормално ли е, според вас?

Иван Костов - баща на нацията.

той е роднина само по майчина линия

Явно е типична актриса ,но защо мъжете казват "кв-а "на жените , които не са с тях и си пробват.. а тези дето са с тях..не са к-ви хахха ..айде стига...

Rosemary

Споко. Ние пък ще кажем, че мъжете, които не ни харесват, са педераси :-) и нещата ще дойдат на мястото си. Но кому е нужно в 21 век. Сетих се за Алената буква.

"Странна работа, но така се случи. Осъзнахме, че не сме един за друг. Явно е бил много силен изблик на емоции от двете страни. Човек е в търсене на идеалната половинка, така че докато я намери, трябва и да сбърка, и да опитва. Няколко пъти понe" ---- Странна работа... май става дума за най-обикновена курва....

голяма новина че се е изчукала поредно

И от кога е лошо да правиш секс, та било и безразборен или те е яд, че ако случайно и те изчукаш с някой няма да ти отделят необходимото внимание в пресата?

е тва за безразборни я секс си е предпочитание... на някои явно ама дали и е за пресата .....

Не е лошо! Лошото е да го афишираш, особено когато си жена. Не говори добре за имиджа и морала.