Коментари - Най-добрите приятелки Луиза Григорова и Весела Бабинова станаха майки в един ден | Лайф.dir.bg

Коментари - Най-добрите приятелки Луиза Григорова и Весела Бабинова станаха майки в един ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително грозни еврейки ..... Слаби актриси.

Бран и Брашов :)

Да е жив и здрав синът им.Да стане голямо и умно момче. И дано си казва името с гордост.Ако не да си го смени. Името и родителите никой не може да си избере.

Като гледам тая как си обяснява света и започва да ми става ясно лиготията й с името. А и все пак е Луиза от Перник. Бран от пъпа на София-та. ... Тя наистина вярва, че са специални с дружката, ментал дизийз. Дано са готови за неизбежното сравняване, ще затъпеят още... Comparison is the thief of joy, нема нужда да си като другия.

Po imeto na deteto se vigda akula na roditelite...Bran????Da ne giveiat v niakakuv paralelen sviat?V niakoia dulechna, dulechna galaktika????

Кви са тия бременни джофри?

На таа Луиза 'къв ѝ е грозен мъжО, ... Гледа като оБран еврейн.

Голяма работа. Безлични и всякакви.

Голем ппраз, шъ си го преместя у другия крачол..

Забременяването и бебетата са Божието наказание за секса.

и аз така виждам нещата:)

Божие наказание??? За пръв път чувам До колкото знам забременяването "служи "за продължаване на човешкия род.А секса,ако е качествен е едно голямо удоволствие. Ама ти май ни едното,ни другото

Луиза е една бездарна актриса. Нито визия, нито талант.

Горкото дете...

Аман от кифли!

Е тази счупи тъпомера:))))))

Можеше и Бранимир да е, ама толкова им е капацитетът на мама и тати.

Регистър на известни родители и имената на техните деца: -Криско-Амая -Алекс Алексиев-Ая и Хана -Дичо-Ариел и Тина -Венета Райкова-Патрик -Венци Венц-Агуая -Преслава-Паола -Ася Капчикова- Ивиан и Ианик -Виолета Сиракова-Илиана-Куини и Асияна -Славея С.-Емили -Тото-Доминик -Лъчо-Арина -Иван Христов-Ава и др. -Анелия-Ивон -Мария-Марая -Румен Луканов- Матю и Франк и т.н. и т.н. все хубави български имена! Да са живи и здрави децата! Те не са виновни за замъгляването на главите им при избора на имената им!

Дано следващите Ви дни минат в по-смислени занимания... Успех! ;)

Бест Батинков

Бест е Благовест, българско име.

All-Bran. За по-лесно храносмилане на тази новина.

С други думи - Трици :D

Добре ,че има такива "новини" та да се посмеем малко. :))))

Бран (на румънски: Bran; на немски: Törzburg – Тьорцбург, на унгарски: Törcsvár – Тьорчвар) е село в Румъния, окръг Брашов, административен център на Община Бран.

Кокер- шпаньолът на мои приятели се казва Бран, хахаха

Когато вали ще го наричаме дъждоБРАНчо!

Луиза Макариев и Мартин Макариева - честито!

Най-после се оттървахме от снимките с големия корем, които ни цопваше безсрамно пред лицата. Сега идва ред на памперсите и проходилките и как детето е гений. Следващите 5 години. Подгответе се психически :-D

а сега, драги читатели, идва ред на каквооооооо ? Погачаааааа .

хахахах, таа проскубаната ако си направи труда да прочете коментарите надолу, усещайки народната "любов", ще си тегли куршума и на оня бастун мъжа и също...

Бране, Бранчо, недоебранчо...то с таз проскубана майка и оня с кривия поглед...толкоз

Да са живи и здрави деца и родители и много радост в живота им!

Добре че има такива хора и статии за тях,та малко да се посмеем.Работиш,работиш,па влезеш в дира през почивката и малко се поосвежиш и посмееш с глупостите на нашите ВИПОВЕ.Известни и смешни.

Стига бе, чак пък випове ....

Тяхно си е да му се радват. Преспокойно можеше да го кръстят Гъс/з.

Много ме разсмя!

Ей мъже, ако сте наистина такива не позволявайте на изкукуригалите Ви женички да словоблудстват с имената на децата ВИ! Мислете, че рано или късно те ще бъдат също родители, баби и дядовци! Как ще се образуват техните пълни имена-например Ая Кай Харалампиева! Блестящо! Как ще се ги наричат внуците им?

Не забравяй,

думата бран означава война, ожесточена битка. Отбран-ител - пази от бран Натоварили са детето си от самото му раждане, даже преди това. Бебето не е било родено и те са му сложили това означение Ккакво да се очаква от дете с такова име.

Честито!Да ви е живо и здраво! Ама защо "Бран" бе хора?.... Да го питат след време къде е бран..от дървото ли е бран,от нещо друго ли е бран.Бран,бран-недобран.Да не се чувства зле детето.

Chefo77

Например от ... Бранимир?

Тоя Мартин и той не е читав.

личи му от израза на лицето, прав си

на България, че се размножават предимно такива и едни други дето сега им викат роми ....

от която да искам да се размножа. все са такива дето си лягат с мен от раз, даже ме преследват. от такава ли - не,благодаря!

Брех, ти голям красавец си значи. Сигурно и все красавици те преследват, но може би в съня ти. В днешно време да си осигуриш секс е лесно и не е нужно дори да си хубав или богат. Жените са много лесни. Затова си прав. Черпиш я един обяд и вечерта вече е в леглото ти.

не бе, добър е..ч е затова го преследват.

Не си намерил, защото си падаш по такива жени. Себеподобните се привличат. Замисли се ти какъв си, щом привличаш само леки жени, а стойностните не ти обръщат внимание.

Нали сте от Перник, кръстете го Винкел, по викингско е.

от Перник сме, ама пернишка Ентилигенция

ми звучи като недое..н

Пернишка работа и на Луиза и на Мартин, смешни хора.

Много известни пернишки пръчки.

Един и същи ли ги е онождал?

Аууу каква интересна новина, аууу.

Бран недообран.Жалко за детето да носи това име.

то детето няма да падне далеч от дървото

От Бранимир или Бранислав. Като Стан само че Бран. Правят си модерни имената на запад да са по-вървежни а и да си скрият произхода.

Таткото да не е един и същ

за тия две тръпи мурви?

Дирници, на НИКОЙ не му дреме за 2 кокошки... Задава се водна криза, а Толупа договаря още 8 самолета... Нали сте медия на НАРОДА? ЗАЩО не се борите за него, а само списвате за някакви мутри и мърши. Пфу!

Бран не звучи добре и няма хибаво значение. Дано Веселка да е по-умна с името на детето От Луиза не съм изненадана. И мъжа й е кофти избор.. То самочувствие , то страпно нещо дано детео да е живо и здраво.

даа, този мартин макариев беше гадже с елена петрова- актрисата. Заради този имаше драми с нейния мъж грък фотилас. Много се чудих как елена петрова много хубаво момиче се е хванала с този мартин на времето. Обаче стават необясними неща.

докато не е късно. защо не БОРИС? - царствено и властно име.

ПРАВИ ЛЮБОВ А НЕ БРАН ;)

СЕГА , АКО И "БАЩИТЕ" СА ЕДНИ И СЪЩИ ЩЕ Е ВЕЧЕ ИНТЕРЕСНО ;)

Може различни, например 4-5, но едновременно, на едно място и подред.

Бран означава война. Доста тъпо. Редно е силиконките и пишман актрисите да се запознаят първо със значението на името преди кармично да обременят малките същества. Да е жив и здрав Бран. А тази е патка.

Може и да се приеме като "борба, защита, отбрана".Според мен това са имали предвид!

Ебаси сега остава да са забременяли една от друга и ще си подам ОСТАВКА.

След няколко години: Хей, брадър, фром анадър мадър!