Луиза Григорова и Весела Бабинова, които са най-добри приятелки от 11 години насам, споделиха още едно вълнуващо преживяване заедно. Те станаха майки в един и същ ден. 

"Съдбата прави така, че да сме заедно във всичко! Ама не се шегувам - във всичко!", написа преди няколко дни звездата от "Диви и щастливи" към кадър от тяхна обща фотосесия, който качи в социалните мрежи.

Вижте тази публикация в Instagram.

Най-добрите приятелки винаги си мечтаят как ще работят заедно, ще се омъжат заедно, ще родят заедно и т.н., и т.н. Е...ние с @vsevesela не сме имали време за тези мечти, защото откакто се познаваме(11 години), съдбата прави така, че да сме заедно във всичко! Ама не се шегувам - във всичко! Както се вижда на снимката - и в това да очакваме ЗАЕДНО първите си деца Няма по-хубаво от доброто, истинско приятелство! Желая го на всички! Вие имате ли съдбовни знаци с приятелките си? Тагнете най-добрата си приятелка и си пожелайте нещо заедно И от името на двете ни - БЛАГОДАРИМ ТИ, @simonahalacheva , че запечата този паметен момент от животите ни! И то така - с усещане за жени!

Публикация, споделена от Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) на

Думите ѝ са самата истина, тъй като днес и двете дадоха живот своите деца. Радостната вест съобщи съпругата на режисьора Мартин Макариев.

Преди броени минути Луиза сподели снимка в своя Инстаграм профил, на който държи малката ръчичка на бебето си.

Вижте кадъра >>

"Бран Макариев" е единственото послание до снимката, което дава отговор на въпроса как актрисата и половинката ѝ са решили да нарекат новородения си син.

Името Бран вероятно е заимствано от култовия фентъзи сериал "Игра на тронове", в който един от ключовите герои се казва Бран Старк.

През април тази година Григорова оповести новината, че с мъжа ѝ очакват бебе. А през юни двамата отбелязаха третата годишнина от сватбата си и Луиза отпразнува своя 30-ти рожден ден.

Снимка: Официален профил в Instagram