17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя по мяза на женка, сигурно се изживява като dyke. Баси и джендърията, фани едните, удари другите.

Сънародниците от родния остров Корфу и те са го ударили на АНТИБЪЛГАРИЗЪМ. Аз създадох идеологията на гълчолята "Мегали Елада" и им реформирах елинския език, чиято предна реформа направи ХАЗАРИНА патриарх Фотий през 9-ти век....днес българския златарски род от остров Корфу "БЪЛГАРИТЕ" - bUlgari се правят на цигани и вместо U си пишат фамилията чрез V ...BvLGARI.

Пито - платено, чиста работа. Получаваш това, за което си дошъл. И то под ежеседмичен медицински контрол, което си е бонус! А и нещо да се размрънкат, 90% от тях имат криминалистически регистрации покрай житейското си поприще, та няма да хване декиш.

Аре ми обясни кво значи "Криминалистическа" регистрация?

Твоите "колеги" пердашат в прессъобщенията ту полицейска, ту криминална, ту криминалистическа. Нас едно време по криминалистика в СУ ни учеха, че е полицейска. Разсей всякакви съмнения!

И като знаеш, че е полицейска регистрация защо пишеш глупости? И недей бърка моите колеги със Стелиян и неговите колеги, понеже ние сме запознати с нормативните актове, а те не са. И внимавай като ходиш по проститутки. Рано или късно и вие клиентите им се сдобивате с регистрация при нас.

Или го имаш, или го нямаш.

А кой е бил мъжът?

Мда, тези години вълна от обвинения след дъжд качулка и то срешу известни личности, дори Пласидо Доминго...а реално в 99% от случаите става дума за нещастни миндили златотърсачки, търсещи начин да осребрят факта че някой е благоволил да ги оноди.

стават след порядъчно количество алкохол, употребено и от двамата. Иначе не биха се случили изобщо. А още от римското право има едно основно правило: Testis unus, testis nullus. Или на български Един свидетел не е свидетел.. Та, странни работи започват да стават по света... Веществени доказателства и съдебномедицински експертизи след толкова време при такъв вид престъпления няма как да докажат нищо. Дори да си пази роклята, като Моника Люински, това най-много да докаже, че нещо са правили и то без да е ясно какво. Основното й обвинение, че я е напил и превел в безпомощно състояние или дори, че е била пияна и той се е възползвал от нейната безпомощност е абсолютно недоказуемо.

Красиво момче, и аз бих се нае-бал с него. В затвора ще бъде популярен.

Кой е бил момичето?

Е, ми то ясно. Първо единият е бил отгоре, после другият е бил отдолу.

Хванал я за врата с едната ръка, запушил и носа с втората, а с третата и наливал от бутилката в гърлото. И това насред купон с 50 души. Всеки нормален разследващ полицай (или както им викат в Китай) би спрял дотук.

Брей! Тази толкова се е насвиткала, че чак сега си е спомнила с кого си е легнала на онзи купон. А оправданието на У не е не съм я таковал, а не съм я карал да пие. Яко.

Ако се напиеш с някоя тя може да каже, че си се възползвал от нея, но съдът никога няма да приеме, че тя се е възползвала от теб.

За това винаги трябва да внимаваш и да се напиваш само в мъжка компания. Там дори и да стане грешка, после никой нищо не признава. :)

Абе не к-рор ами к-поп бе... Тц, тц, тц...

Стана опасно да отказваш чукинг на някоя ...

Ежк и дотам.

Някой може ли да даде разумно обяснение защо думата "/търговска/ марка" беше заменена с "бранд"?

Веднага си личи, че не разбираш бъкел от новия тренд в българската филология, байно. На такива като тебе им дай разни ретроградни "тенденции", "търговски марки" и други анахронични булгаризЪми.

Всеки е невинен до доказване на обвинението ! Защо ,чак сега "жертвата" алармира !? Няма доказана вина ,но има санкциониран!? А всичко можеби е ,защото е китаец...!? Прибързана толерантност !

"Можеби"! То обяснява цялата случка, в която са участвали двамата младежи с една дума. А защо чак сега? Щото са и потрябвали пари, а чеп за зеле не става от нея и не и се бачка, вероятно.

При тея обвинения си виновен дори след доказване на противното. Все ще останат хора разбрали, че синът обвинен, но неразбрали, че синът оправдан. В Англия смятат, че поне 10 % от обвиненията са фалшиви. Страшно е на запад, прочети за Браян Банкс.

Оххх не "синът" а "си"...

А, що! Със -синът- е по-яко. ;)

обичките и оскубаните вежди ли е изнасиленото момиче?

Ама него ли са го изнасили?

Златотърсачки ...