17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрън, дрън ярина! Вредна била, просто подобното изгаря подобно. Ядеш мазнини - отслабваш мазнини. Трудно е обаче, защото все ще ти се дояде някой плод или някое бобово ястие. Затова според мен от време на време може, но ключовото за всичко което пречи на режима винаги е "по малко". п.с. Това не е режим на Дюкан, при който няма мазнини, а само месо и зеленчуци(и млечни де), тук има от всичко което е нужно на тялото. Извинявайте, ама на тялото не му е нужно да яде торта и толумби (нищо че са вкусни де :))))

Кетогенната диета (за мен не е диета, а устойчив режим на хранене) е толкова ефективна, че диетолозите (банда платени некадърници) плюят пяна от безсилие.

Фастъците също са бобови. Слънчогледа също е вреден - семената образуват пурини, олиото е само рафинирано и канцерогенни. Любимото ястие ми е от последната серия на "Кръстникът":италианския Като ди тути щяха бе обикновен селянин от Сицилия. Под лозницата топеше с ръка в зехтин ароматен топъл хляб.

Бобовите освен вредни са и безвкусни - трябва да ги вариш дълго и да ги подправяш за да стават за нещо. А фъстъците (малко по различни бобови) са тъпкани с Омега 6 и са си вредни по всички показатели, те така или иначе сурови, на вкус са абсолютен боклук. Печени, пържени и осолени поне доставят някакво вкусово удоволствие