Коментари - Любимите места по света на кралицата, които тя посети през годините | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да я прости и старата шлампа.Предла е Богу дух ,но защо крият .

Дреме ни за това дъртото!

а пък ние, простосмъртните - на сафари в пустинята Сахара в Египет и в Родопа планина разкошно обагрена през есента

Каква е разликата? не знаете какво имате!

Да и серем у капата, рипа ми Куро каде се е свирала дрътата урунгявица.

Калпачето на баба Бети от първата снимка прилича на сергия "плод-зеленчук"!

Сигурно никога не си ходил в чужбина и най-вече в Англия! Защо си мислиш, че някой е умрял за нас, с изключение на едни южни съседи!!!

Дори хич не съм ходил :))) Ако не беше престояло и отъпяло там, можеше да разбереш коментара. Редовото английско зомби може и да не знае къде е България. Но фалшивия им елит много добре знае. Знае какво е колония. Знае как да се опита да яхне държава. Това е технология, не еднократно примитивно действие. Знае се и за посещенията на английски чиновници. Знае се за разбитата под Одеса, изграждана военноморска база на англичаните, в опита да заобиколят забраните на Монтрьо. За това сега проучват това да стане по българското Черноморие. Разбира се , нужна е предварителна обработка на общественото мнение. И отглеждане на пета колона. Но не се пъни, тия неща са малко далечни за теб. Ходи бии коленца на кралицата :))))))

Nikoj nqma da wi otkave plodorodnata i krasiwa zemq, koqto ne otstypwa po nishto na Angliq

Ама много ни интересува къде ще ходи и какво искала английската мумия. Разликата от нея и Ленин е само жив и нежив. В последно време нещо много повече реклама, сякаш от нас вече се очаква някакво преклонение. Като добавим и засилена посещаемост на английски представители, май върви пиар обработка, после следва опит за яхване и прикарване на България под английски контрол, ама доброволно да приемем да ги за господари. На такова прилича, бъдещето ще покаже. От захаросаните кралски статии в английски стил. Дреме ни в България, една групичка коя къде ходил.

Кракът ти някога стъпвал ли е в чужбина