17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасът е ужасен...

Тоя наситено син цвят ли е "камуфлажен", бе Стелияне? Я вземи си изясни думите в българския език? Би могъл да е "камуфлажен" , ако с преслава се плацикаха между акулите в някое "Голямо синьо". Ама и там трудно. Любимата ти част - да описваш дрехите на хората, е пълен смях. Например "стилната " рокля на Преслава/ Пък кой знае - може и наистина да е стилна за този тип хора, за стила на обличане , техните забавления и нивото им .

Кой от двамата е завършил добро училище! От къде са тези звездни личности! Найстина ,не ми се чете биография, за развлечение чета само коментарите! Изглеждат” великолепно”, хубава рокля и спортен панталон,само книгата им липсва, ама те са чели много, преди снимките!

Галено- Преслава copy/paste, диви селски пръчки с яки ментаци на Диор последно качество, мъже с филъри в устните, с две думи- шок и ужас.И дир- вероятно са платени публикации, но стига преекспониране, а?

Ох, Стелияне, ох, Стоименов, голяма боза. То не се чете това, бе, отдолу клише, отгоре клише, по средата пак клише... И захаросано едно такова, даже жена не може да издържи да го прочете...

На кои снимки е Преслава?

Трябва да помисли за втора операция, за да й възстановят малко обема на носа. Опитвам се да я приема, но не става. Не и добри направена. Пропорционално прекалено дребен нос се е получил.

леле какъв голем проблем за "идеалния вид" на тая селска пръчка е носът. !!! Дреме и на нея за носа. Важното е ,че са и цепнали устата от ухо до ухо.

В България красивите жени са доста по-многобройни от успешните и симпатични мъже. На това се дължи до някъде търсенето на ръбати мутри и техни подобни. И по-малко ги закачат разни други кретени. И нека не коментираме детето- да им е живо и здраво.

Кои са тия нищоправци?

са големи романтици! Винаги изненадват с някой як....подарък изневиделица. За гърлите - ясно. Но и нас в тъмното с някоя бухалка. карай да върви, да не разваляме хубавия романтичен празник. Празник - от нещо празно, изпразнено от съдържание или празноглавие, де да знае човек точно какво. И все пак, не мислите ли, журналя, че вече попрекалявате, не останаха толкова много хора да се интересуват от тези ваши "новини".......Представям си примерно в огромните САЩ да започнат да отразяват всяка крачка и храчка на звездите си в рока, джаза, попа, кънтрито, гостъла, останалите стилове? Май това тук ми намирисва на ниско самочувствие и комплекси, а?

Голям хубавец. Прилича на някой от поданиците на хан Кубрат , отпреди доста време. Гологлав и кривакрак.

Тя с красива рокля, той с къси спортни панталони....много романтично

Защо ни занимавате с тези цигани

Беше хубава жена, когато имаше истинския си нос. Има демонично в тези остри изкуствени носове.

Това са сегашните ценности. Питам се защо всичките тези шаврантии не се женят за зидарокофражисти, IT специалисти, животновъди, да не изброявам още много, които също имат пари?

IT специалистите, нямат място в изброените.

В публикацията има продуктово позициониране.

Преслава беше мургава циганка от Добрич ,сега се е избелила като Майкъл Джексън

Преслава ли? Преслава умря отдавна!

новата Преслава! ;)

Малкото си е живо индийче.

Ужасно грозно, ама като порасне мама ще му плати тунингите.

А беше голяма борба за безценните гени на мангалестият татко, тъп мутряга... Той имаше бременна съпруга, пък русата Златка се гласеше да се жени за него, после други наши випаджийки му се изредиха, и накрая Преслава успя да роди от него и тя да му увековечи безценните мангалски гени... А сега си го пази като очите да не й го отнеме някоя друга овца и да се оплоди с безценните мангалски и мутренски гени.

Малкото азиатче цялото е на баща си.

Откъснало му е главата и боята.

Уау супер…. Ахаххаха. На моята женичка за 37 мия рожден ден и купих мерцедес гле 53 амг купе. Сега катони показах тая статия я питах дали това дето тоя е направил е по-хубаво…. Каза ми - да не си идиот? Та…. Явно момчето е с по-скромни възможности. Няма лошо. Лошото е, че фолка знае за такива като мен и зарявза и мъж и жена само и само да ми се умилква :)

От Гети имиджис ли ѝ го купи тоя 'мерцедес гле 53 амг купе'.:))))

Има едно магазинче… силвър стар на резбарска.. ходи зяпай. Щото като гледам не знаеш и кой продава новите мерцали в БГ :)

Трябвало е да й отговориш, "Та не е ли очевидно, че съм!"

Изненада, пък снимат всяка секунда от нея... После любовта била важна, не публикациите...

Преслава е хубавка, известна, богата, как можа да се хване с тази треторазрядна мутра.

Хубавка???!!! И вие ли сте от етноса??

не знам ама като спрях добавките, намалих месото и увеличих кардиото еба много по-качествено.

От красива и апетитна жена Преслава е запричала на озъбена хиена.

Колкото и процедури и пластики да направиш криптата си остава разбита. Това разбира се се отнася за всички фолкаджийки. Младостта не се изразява с външен вид само.

Тая мъстия е заприличал в главата на череп с кожа или по правилно да кажа вложа хахах. Кой изобщо го боли фара какво правят тия псевдо звезди

Мен ма боли само за Благо Джизъса щот прякора му е трепач. Джизъс й лов ю.

чалгаризацията на държавата продължава с пълна сила..

Да ти честитя ли...