Няма съмнение, че едно от нещата, които носят радост на жените, е съобразителността на техните мъже. Противно на всеобщото мнение, върлуващо сред господата, щастието на дамите не се измерва с големите и скъпи подаръци, които им правят, а с малките и сърдечни жестове, засвидетелстващи любовта им към тях, каращи ги да се чувстват наистина специални. Понякога дори самият факт, че си спомнят датата на рождения им ден е повече от достатъчен, защото сам по себе си той свидетелства както за обичта, така и за уважението, които изпитват към своите половинки, показвайки им, че те заемат наистина значимо място в живота им. Навярно и Преслава би се съгласила, че във време като днешното, изпълнено предимно с фалш и заблуда, подобна постъпка струва повече от всички земни блага, взети заедно, след като съвсем наскоро нейният партньор Павел ѝ направи романтична изненада, с която за сетен път показа колко силни са чувствата му към нея.

Вижте снимки >>

Преди ден емблематичната попфолк певица, която е едно от най-обичаните имена сред почитателите на жанра, приветства своя 38-и рожден ден, който обаче я завари на музикалната сцена. Първите мигове на личния си празник тя прекара на работа, забавлявайки посетителите на крайбрежен клуб, разположен в морския ни курорт Слънчев бряг, където всъщност и други години се е озовавала на този важен за нея ден.

Прибирайки се обаче у дома, брюнетката е получила неочаквано, но затрогващо посрещане, осигурено ѝ от мъжа до нея, както самата тя показа във видео, което качи като 24-часова история в своята Инстаграм страница. В него се вижда, че по пода в една от стаите се редят множество розови хартиени сърца, на всяко от които е изписано по една буква, а прочетени една след друга, те образуват посланието: "ЧРД! Обичам те!" Следвайки листчетата, тя стига до голям куп с различни по големина балони в два цвята, а над тях е опънат надпис, честитящ ѝ настъпването на поредната нова година в нейната лична история.

Снимка: Официален профил в Instagram

Разбира се, не липсваше и голямо празненство, с което да отбележат хубавия повод, което се случи вчера вечерта в едно от нощните заведения на столицата, в чиито предели се веселиха с най-близките си хора, вдигайки наздравици и пеейки песни, както традицията повелява. Разбира се, сред гостите, отишли да уважат звездата от "Пайнер" беше и нейната колежка Софи Маринова, с която са дългогодишни приятелки. Тя пристигна в заведението с любимия си Гринго, официално слагайки край на доскорошните спекулации, че двамата отново са се разделили, след скандал, с каквито по принцип изобилства общата им история. Очевидно обаче те са решили да не позволяват на разногласията помежду им да съсипят отношенията им... отново.

За събитието Преслава бе заложила на стилен тоалет, чийто светлосин цвят конкурира този на лятното небе. Късата рокля с тънки презрамки около врата, която избра да облече за вечерта, прекарана навън, се отличава с ресни, спускащи се по цялата ѝ дължина на етажи, като в средата минава широка лента, обсипана с блестящи мъниста и камъни, улавящи светлините на прожекторите и светкавиците, които оформяха ромбовидни шарки. Цялостната си визия тя бе завършила със сребристи сандали на висок ток и чифт висящи обеци тип "халки", открояващи се, благодарение на плитката, в която бе сплетена косата ѝ. Запечатвайки доволството си, носителката на десетки музикални награди се снима с важните за нея хора до голяма фото стена, изработена от безброй късове стъкло, наподобяваща диско топка, в чиито две страни стоят дървета от балони. Тя позира заедно с дъщеричката си Паола, облечена в изчистена бяла рокля, както и с партньора си Павел, заложил на синя тениска с камуфлажен десен и къси панталони. На всички кадри до нея стои и триетажна торта, декорирана със захарни орхидеи.

Преслава и Павел

Снимка: Официален профил в Instagram