Любовта на почитателите към музикалните звезди става все по-опасна

Експертите, които изследват поведението на големи групи от хора, отбелязват увеличаване на агресията по време на събития, провеждани на живо, сред които концерти и спортни състезания

Обратно в новината

Коментари - Любовта на почитателите към музикалните звезди става все по-опасна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен хората не стават по-агресивни, а прогресивно им се нарушава връзката между действия и последствия. По абсолютно същата причина разни полу-човеци правят идиотщини пред камерата: лапат лъжици канела или капсули с препарат за пране и т.н. Едно време имаше виц за това как някакви учени направили проучване и се оказало, че в 40% от случаите, последните думи на пияните починали при битов инцидент били "Виж ма ся ко ша напраа". Съвсем наскоро един приятел ми припомни следния цитат на "Железния" Майк Тайсън: "Социалните мрежи ви направиха всичките прекалено охотни да изразявате неуважение към хората и да не получавате юмрук в лицето". Изгуби се усещането кое е реално и кое — не. Това са последиците.

Хората преди 50 г направиха много довър филм с У. Хюстън и К. Костнър “ Бодигард” ! Статията не казва нищо ново ! Рискове на професията !

Филмът е от 1992год- преди 30 години.