Мадона с патерици на антирасисткия протест в Лондон, Дженифър Анистън дари $1 млн.

"Къде беше тя през последните четири години?", критикуваха обаче някои кралицата на попа в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Black live metter! White, yellow and red dont metter ???

Мадона обича големи негърски курове. Това не е тайна за никой. По големи расисти от мангалите няма! МАНГАЛИТЕ включват циганите, мюсюлманите, и негрите.

Всички сме хора. То пък българите само барат в хладилника що има на другарчето, а черните може в Лондон да ти вземе един лимон или една филия и се обажда на българина по телефона, много възпитан народ има от тях и то е от най-черните и сме доволни, че са спокойни, а българина младши краде, клюклю от моя страна, но много пакости на някои заможни младежи, 15 години крадене. Има всякакви хора по света и у нас. Черните работят, уважават се, женят се за англичанки, имат красиви деца, не пият, не пушат, дисжиплинирано са и са полицаи, охранители, гледат недъгави деца и т. н. Поне нашите приятели на близките ни са добри. Цвета, раса, религия и дипломи ако ще za visce vse taq, ako si zal vovek,. Gospod, allah zdrave da im dava na negrite. Za slucaq bez komentar. Ima si organi pravirazdavatelni. Po princip sa ok.

Има много поробени мозъци и мозъчен контрол по света, това е проблема, другият е, че всички осрали се тарикати тръгват да правят панаири и да обвиняват невинни за собствените си простотии. За справка комунистите, които изградиха фашизъм и собствена аристокрация, буквално поробиха населението, докато разправяха, че се борят с монархо-фашизма.

само куциконе протестират в полза на един престъпник!

Аз краят на съвременната цивилизация го виждам така: Всички либерасти, толерасти, джендъ.ри-мендъри стават все повече и повече, кой за пари кой по убеждение. Нормалните отстъпват, просто са по-малко. Хлебарките, мангусти и всякакви други църни се размножават и испоскват всичко изградено от нормалните досега. И като последна фаза, понеже не могат да създадат нищо полезно и дори поддържат направеното досега се самоунищожават. Нещо като....бълхи нападат гостоприемник в затворена среда(земята). Размножават се и стават все повече и повече. И след като уморят приемника умират и те защото няма от къде да цоцат повече.

е не по-малко дрога от онзи обирджия и от млада обича черни шпекове....съвсем нормално е да я видим като протестираща. и чуй го дири в Лондон, а не е в САЩ или Италия?

Е тя и Бриджит Бардо стана защитничка на животните, след като намрази хората, които не я забелязват вече...

Този полицай няма да остане в затвора и заради такива като него в Америка има ред. Черната напаст трябва да бъде респектирана постоянно.Както беше при нас в НРБ.Полицията в белите държави е репресиращ апарат.Казах!

Кралицата на попа е ТИНА ТЪРНЪР. Обожавам я. Въпреки че е афроамериканка .....Г-жа Търнър никога не се е занимавал с "каузи" а даряваше Щастие на меломаните. Който е профан в музиката той тича по прайдове с "каузи".

Ако е заради расизъм и ненужно полицейско насилие - подкрепям. Ако е защото не не харесва, че ми пречат да крада - абсолютно съм против. Насилието поражда само насилие и разделение, когато обираш магазини защото искаш да изразиш несъгласието си със системата - ти си оставаш престъпник, а не се превръщаш в борец за права.

*бабата на поп-а :D

Тази прегръщала негри - колко гнусно. Аз ако прегърна негър след това трябва да скоча в басейн с белина.

Я се 'фърли от по високо, така превантивно....че басейн с белина няма

Мадона е откровенна негърка - толкова черна душа, че за да заработи пари спира да пее и се връща към древната професия.

целият отпадък на обществото се е събрал да вика за един рецидивист, заплашвал бременна жена с нож! да ви сера на антирасизма, ненормална измет!

прочетох или чух в медиите този негър защо е арестуван,и дали е бил осъден престъпник рецидивист,писаха че бил неадекватен наркоман и оказвал съпротива при арест от щатни професионални полицай!

сигналът е подаден от магазинче заради плащане с фалшива банкнота.И да- бил е в затвора и не е цвете за мирисане. -Протестите са заради поредната бруталността на полицията. Следващият може да си ти неможещ да диша и умрял молейки и даже и умрял да си затиснат за по сигурно.За съжаление не избираш с какъв цвят на кожата да се родиш,нито къде и при какви родители.

ми дава съвет,когато съм направил престъпление и ме пипнат полицаите да се опитвам,да бягам и да оказвам съпротива при законен арест,за да не загина като негъра от неподчинение! Странни съвети! За какво са им на тези полицай ,палки,и огнестрелно оръжие,трябва да ходят голи защото може някой престъпник преди да го арестуват да почне на крещи,че "не може да диша"!Значи излиза,че след този случай престъпления няма да има и престъпниците,ще ходят без оръжие!Негъра е нарушавал системно законите на Съединените Американски Щати както и Библейските закони! Това е доказано,че ще стигнеш до лош край!

верно е, че не избираш с какъв цвят на кожата да се родиш,нито къде и при какви родители. Но избираш дали да си Човек или отрепка! А оня друсан обирдиджия,даже идея си е нямал какво е да си човек.

Това дарение от 1 млн. сигурно ще отиде за да се финансира "случайното поставяне" на тухли по улиците на градовете, та да има протестиращите с какво да чупят и да се радикализират протестите. https://twitter.com/friscopd/status/1267499426689548290

„Самата цензура не е най-лошото зло. Най-лошото зло е продукт на цензурата, това е самоцензурата. Защото това усуква умовете, това унищожава моя характер, защото трябва да мисля нещо друго и да кажа нещо друго. Винаги трябва да контролирам себе си, и да не бъда честен. Аз ставам лицемер и това искаха, те искаха всички да се чувстват виновни. "- Милош Форман, чехословашки филмов режисьор, говорейки за комунистите

Стига ни го навирахте този расизъм в носовете бе кретени... то хубаво, че едно стадо маймуни ви се води по акъла, но на нас нормалните взе да ни писва....

за дженифър ,след като брад пит изкукурига и почна да говори глупости,и много правилно беше наречен от Тръмп "малък човек" та тази дженифър също стана "малък човек" стигайки дъното!

И аз я харесвах до сега ,но с тази си постъпка да дарява пари за боклуци-свалям доверието!!!

е на патерици :)))))

до лузъра, гордеещ се, че е педераст, смятащ берлин за негова собственост! воверайт, АЗ Няма да ВИ плащам Сметките, педрасти на сорос психопатина!

ртл-вие сте следващите! дето ще трябва да се милите!!!! ртл-педофилите!!!! обичат дечицата във всекоятехна форма, а най-вече във формата им на анално проникване в гъза на децата на "демократичната" хонг-конгска циклопедия! :-)))

ртл-вие сте следващите! дето ще трябва да се милите!!!!

аре, молете се на соросисткия джихад срещу нормалните!!!!

Да внимава да не я бутне някое ченге, че остеопорозата само това чака!

Мадона е едно от най попадналите бели същества на планетата. Подкрепата и към цветния добитък само ме уверява че расизмът е добродетел

аре, молете се на соросисткия джихад срещу нормалните!!!!

Мадона смята ,че е излекувана от Ковид и вече се тиражира без маска ,но дали още има антитела след 2 месеца ,та рускува прегръдки ,целувки и прочие близости?.Не е много наред,дори и за пиар,Лондон си остава огнище и тези агитки само удължават агонията на кралството в борбата с вируса.Можеше и по цивилизован протест.Мадона отглежда и чернокожи, похвално,но дали случая с цяетнокожия е расизъм или полицейско насилие срещу нарушител никой не иска да говори..Тръгна сериала,ограбиха и потрошиха имущество за милиони,точно тези които търсят " права".

Тези демонстрации са наистина опасни и ненужни, всеки може да изрази мнение в соц. мрежи. Ситуацията не е толкова страшна като преди век или 75 години, всъщност продължителността и покупателната способност се подобряват в по-голямата част от света(за стандарта и качеството не съм сигурен заради стреса, замърсяването и екологичната катастрофа, пренаселването, тероризма и престъпността............).

ето, нека да питаме най-честно: колко доларес дари платената цензураторка на циганина костов и урсулата, за мерекел и обама да не говорим!!!! та колко, колко колко доларес от парите, които краднахте от нас, данъкоплатците не отклонихте към берлинското летище, а към мухите по лицата на негърчетата от африка, които се раждат като евреи- с права да крадат всичко!!!! направено от нас, ИЗПРАВЕНИТЕ, с мисъл в гклавите!!!!

за сополивите негърски деца в африка, полазени от мухите никой не се грижи, освен педераските реклами на сбърканяците, рептили и джендър зелени педофили от ртл. :-)))

Не е вярно, Анджелина Джоли, български компании им строяха мостове и язовири, инфраструктура срещу концесии за петрол през 70' и 80'. Червеният Кръст и други организации изпращат медици и медикаменти(тук е малко по-съмнително), Има и други хора, които се опитват да им помагат, но политиците там са като българските, и затова може да се помага само индивидуално и пряко, иначе парите се крадат.

Анжелина Джоли е строяла мостове през '70-те?

Black highways...

Всички са цветнокожи, и над 91% от нас понасят несправедливости ежедневно. Справедливо ли е да се отказва работно място на "бели", хетеро, мъже, професионалисти, защото са запълнени квотите за такива в компанията според бритаския закон за равни възможности, и трябва да се назначи гей, чужденец, някой със здравословни проблеми, жена, гей или травис или цветнокож? Справедливо ли е да кандидатствате за работа, и някоя мутреса или мутра да Ви се обади и да заяви: "Ами.........., ние търсим момичета и жени."? Опитайте се да обясните на такива, че това е брутална глупост и дискриминация! Невъзможно е, пробвал съм.

Официалната статистика показва, че белите убити от полицията в Сащ са ДВА пъти повече от черните.

Ей това е расизъм, въпреки че бели хора няма, бежави, слонова кост или розови, пуснете им "Бял бунт" на Да Клаш, и да започва гражданската война!

бе бе, честно, анистън, на кого дари тези един милион доларес с изчезваща функция на реални пари???? на сополивите негърчета, на които ние даряваме всеки месец по пет кинта за да осигурим долнопробното им съществувание в некое си, поредно, африканско село, където мързеливите се раждат, като циганите! и като евреите. евреите са цигани по душа! е, ето ви: и костов е евреин по душа, ама циганин по кражби... :-)))

99% от протестърите не плащат данъци и са на социална издръжка на онез, които имат глупостта да плащат данъци за да се подиграват с тях мижитурките, асоциалните и нпо-джендър-психопатите, а мадона е с едната си, провиснала кълка на стара слава и вече не може нищо освен да грачи грозно и зловещо... нищо друго не ѝ остава.... страшна работа е Старостта на "звездите"... дженифър анистън никой не я ебе за слива. забелезахме я, най-сетне, че е тъпа патка!!! :-)))

Когато Тина Търнър и Уили Нелсън излизат на сцената на почетните години зад 85 г.....публиката ги посреща на крака. Първо от уважение към ЛИЧНОСТИТЕ ИМ на хора а после и че са дарили света с прекрасна музика. Тези музиканти не са разделяли хората а са ги обединявали чрез универсалността на музиката.

дженифър анистън дарила била един милион доларес. не се разбра за какво.... щом е имала и да си плати данъците, защо да не дари...

Двулични боклуци! Никой от вас не иска мангали за съседи! Както и аз!

Защо протестиращите не отидат да поживеят малко в юар или някоя островна държава на карибите да видят как чернилките се гаврят с белите. Ама не го пишете и показвате това в медиите, м?

Измет.

М.Джордън дава 100 млн за борба с расизма. Интересно какви програми има за борба с расизма? Само за едни НПО, леви и либерастки движения се сещам, които биха измислили такива програми, научно обосновани от някоя джендърска специалност в някой слаб университет.

Нещо не ми се връзват нещата! След даста по сериозни расистки изтъпления на полицията има два три дни шум по пресата и край. И на фона да доста по-тежките престъпления изведнъж този бунт. Нещо ми намирисва на някакви игрички, но времето ще покаже.

Е какво не ти се връзва, хората са изнервени от пандемия, карантина и какви ли не ограничения и избива нанякъде ... сега това, след месец ще е нещо друго, но масовите протести ще се увеличават все повече.

Абсолютно организирано е от политици и богати спонсори. Всичи тези вандализми и провокации могат да се потушат от местна полиция и ФБР за два дни, само че кметовете нарочно не дават заповед. Главната цел е да има максимални поражения върху икономиката и уронване имиджа на Тръмп.

Мадона и Джошуа да не са правили спаринг по между си за благотворителна цел..и двамата изглеждат изпочупени и се придвижват с помощни средсва

Нормално за Мадона. И тя не може да сметне колко черни паламарки е строшила. Да е жива и здрава , още толко да потроши но да не ме занимава със сороспийски каузи.

Освен патерици Мадона също е носела старчески пелени, като се насере неочаквано да не умирише площада в Лондон.

Не мога да разбера,защо случая въобще се категоризира,като расистки!?.............

Ако искате снимайте сашка васева да прави кикфлип на протеста. Черните тук място нямат и тия малоумни сбирки на либерали негро-лизачи , нямат общо с нас и нашата действителност. Всяка втора статия ви е за маймуните, но това не променя нищо. Тука макаци няма, няма и да има.

Я погледни в огледалото!

Добре де. Стига с тоя флойд. Арестува ха полицаите, единия рискува 40 г затвор. Другите по 10.За какво целия свят се е побъркал?! Станало е в САЩ. Бил е арестуван по криминално обвинение. Не е четял книга в парка. Разбира се, че не може да бъде убиван човек при арест но това важи за всички:бели, черни, азиатци, всякакви. Прочетох статистиките от 2019 за САЩ за смърт при арест:като абсолютна бройка има най много бели, после черни, после испанско говорящи. Азиатци те са най малко.но процентно спрямо броя на населението черните са повече.

А едният полицаи от четиримата е азиатец , друг с невропейски произход и понеже владее руски най вероятно е с корени някъде от републиките :) И като допълнение към статистиката ти, бих поканил либерастите да видят и какъв процент от престъпленията особено свъразни с насили са дело на негрите ...нищо , че са малцинство

И може да се каже че на черните вече са им платени обещетения, тъй като ограбиха 2-3 милиарда долара в маратонки, телевизори и т.н.

Аз предлагам девиз - Не мога да живея с престъпници, готови всеки момент да ме ограбят и убият....Правете си изводи. Къщата на село беше ограбвана три пъти от хора като този. Получиха ли възмездие - не.

Ако чернокож полицай причини смърт на бял бивш затворник,надрусан с наркотици и опитал да плати с фалшиви долари, никой в света нямаше да обърне внимание. Но бял полицай няма право да прилага сила против престъпник чернокож или циганин. Белите са повече от черните на протеста. Очаквам след време белите да работят в кланиците, и да изхвърлят боклука на черните и циганите. поговорка - каквото белите сами си направят, никой друг не може да им направи.

Много точно казано, светът отива натам. Тук гледам някакви бели защитиници на този жкуклест престъпник се надпреварват да го защитават. ПОЖЕЛАВАМ ИМ ПРЕЗ НОЩТА ДА ГИ СРЕЩНЕ ТАКЪВ И ДА ИМ СЕ ПОРАДВА....ПО ВЪЗМОЖНОСТ НА ТЪМНО И СКРИТО МЯСТО БЕЗ КАМЕРИ....

Kenn1111

Нормално да е част от протеста като се знае колко черни са минали през леглото и.

Мадона да ходи да се лекува в болници и лудници. Тая е пияница и наркоманка. Тая изобщо НЕ трябва да се занимва с Политика.

ти си тъпа ..определено..и това което мадона пряви е деградивно

Браво на Мадона! Съвсем обикновенна дори проста женица с дънки и сютейн тя отново е на чална линия в фронта за защита на негрите. все един живот ценен!!! Окания негър пасивен хомосексоалист с мюсюлманска религия е точно толкова ценен колкото ботоксовото плещиво злобно жуже с дамски жартери на високи токчета. Мадона е една светица тя се борище през цялата си звезна карера за праавата на малцинствата, било то мусулмани, било то негри било мексиканци Но наи голямия приност на на Мадона е в борбаата на хомосексоалистите за брак усиновявяне на деца и нормален живот. Не слочайно в неини мъшки балет всичките танциори са пасивни хомосексоалисти по принцип повечето негри. Мадона освен сичкото направи много за освобождението на жените от гнета на мажете. тя е една видна фиминиска,ние никога няма да забравим когато на един концерт в латинска америка в знак на протес срещу американските националисти тя си набута американското знаме между краката и по този начин изкаше да кретикува американския расизам.... Мадона падна през глава от сцената но да се надяваме че ще се управи и ше повече американския нарот в борбата му срещу одвратна оранжева дърта пирука и нейният словенскит травестит.

Като ти гледам правописа ми се дохожда по малка нужда. Ясно е колко си умна , за красивото един перничанин би казал " дал ти е Господ убост свет да се плаши от тебе " . Предполагам де , несъм те виждал.