Коментари - Маги след "Ергенът": Видях един нов Алек, който не познавам, не мога да простя | Лайф.dir.bg
назад

Маги след "Ергенът": Видях един нов Алек, който не познавам, не мога да простя

Блондинката категорично отрече двамата да са се събрали след края на любовното риалити

Обратно в новината

Коментари - Маги след "Ергенът": Видях един нов Алек, който не познавам, не мога да простя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво прави тази статия още тък. Ергенът приключи преди повече от седмица. А тази статия е от 3 дни. Так ли няма нещо по-важно днес. спрете вече.

Жените мразят, когато ги лъжат, обаче когато им говорят истини само - скучни им били мъжете. Мъжете сме ловци, жените сте плячка, еволюцията и инстинктите са ни довели дотук. В 21 век се опитваме да преизмислим колелото, но не става и така Света се е изродил и нито мъжете са такива каквито трябва да бъдат, нито пък жените са.

Май се беше влюбила, само тя си знае. Но ергена бая се изложи. Разбирам, че не е харесал нито една, но излез и го кажи защо се криеш, малко е мамино дете.

Живо се интересуваме кога ще махне железата от устата си. Цялото й участие беше тотална нелепица.

И от космоса се личеше, че тая Магдалена е златотърсачка. Много умело манипулираше това с 8 години по-младо от нея момче. Тя не търсеше любов, а някой да я издържа, да й купува скъпи дрешки, да я води на скъпи екскурзии и да си живее живота. Всичките ѝ думи звучаха много фалшиво.

Маги , Маги ела до село да ти ударя един уй и всичко ще се управи

До година гледайте новото реалити на БТВ "Джендерът". Ще е в крак с "модата" на Запад.

Ми, то този сезон го гледахме джендърът алуек!

Гледай отново да е по-богатичък и да иска да те глези.

Добре,че се отърва от тея лимбезии, бегай с 200 брат...

Е кво да се спасява .Ми той си ги избра И още нещо да не би некой да му е упрел страпон до входа на трътката и да го е принудил насилствено да влезе в тва предаване Мухльо

Най накрая разбра, че Алек е един боклук. А ти Маги си страхотна жена. Държа се на положение през цялото време. Не обиди никого, въпреки, че беше обиждана. Ако не бях щастливо женен щях да те намеря и да ти предложа брак. Успех ти желая от все сърце.

Имаш ли кеш,щото тая само от това разбира, не е интересува дали ти е 23см и каква автобиография имаш... Ако може да и осигуриш входяща сметка от 1мил и на ден по 3-4000лв , отделно и круизчета, а и да има свободата да се чука с баджанаци- давай , ти си ма дълбоко се съмнявам,щото си оръфляк хахаха

Които все още си мислят, че реалититата са наистина "реални", а не предварително режисирани !

Гулеми драми, гулема либов, да го е! Мъ верно ли ги гледа некой тия тъпизми. Шъ си изтребите невроните, бе!

Още от начало ми се струваше че е съмнителен защото целуваше всичките момичета подред това показваше че той е недостоен мъж Или с една дума боклук

Бе я се стегнете бе, хора! Разбира се, че има сценарии, това е риалити формат!! То си е Биг Брадър, какво не ви е ясно.

Какво се случи с инзи гласов запис който пускаха преди формата да започне в който Алек казаваше някакви високопарни слова и нещо от рода на обичам те и искам да станеш моя жена. И видеото с обличането накрая беше запис от преди формата 100%. Това струв ли е било и ако е било записано преди формата защо лъжат публиката и то брутално. За сценарии не говоря. Нямам доказателства за това.

парясаните убавици да съдят ергенина, че не е искал да ги оноди.

Поне не каза, че ще му дава втори шанс, като както се изцепи другата мадама Надежда. Ама то като гледах интервюто с тая жена ама въобще не я виждам с някого като Сашко. Добре го е преценила майка му...

Не съм фен на Надежда, но тя не каза, че би мъ дала 2 шанс а че би била с мъж като Алек. Каквото и да е направил накрая не омаловажава качествата му които са завидни. Не всеки БГ мъж може да го разбере това, но е така. Все тая, всичко е приключило и то отдавна.

Не хейтя Сашко, но кои по-точно качества, от това, което поаза на екран в риалитото и после в студио намирате за завидни? Особено това, което показа в студиото огато излезе - мъж, който няма капацитет да се обоснове, а бяга по тъча, като отговаря на въпроса с въпрос, за да отклони вниманието от себе си, или пасивната агресивност не намирам за много завидни качества у един мъж. За поведението му в риалиото не мога да говоря, тъй като там беше със слушалка в ухото и му диктуваха , целуни сега тая, направи това, кажи онова...

Какви са завидните му качества, че не стана много ясно?

Бръм за жалост сте прав с 2тия си коментар, много добре възпитано поведение вероятно от родители. Създали са го на зрели години и са мъ предали енергия и манталитет. Не беше за този формат това момче. А иначе никой и нищо не е сами черно или бяло.

не търсете големи курове,големи портфейли или престижни професии- лекари,адвокати или пилоти Излезте от въздушните замъци и розовите облаци и слезте на земята.Търсете мъж които ви харесва и има добро сърце, отвърнете му с вярност и скромност.Това в рецептата за щастие- проста и ефективна.Ако не останете си блудници и раждайте копелета на незнайни бащи.

Разбрахме, че не си нито адвокат, лекар или пилот, но искаш да имаш красавица до себе си. Не търсиш просто някоя с добро сърце, както сам съветваш жените.

А да, нямаш и голям Мур.

Ако неговия ти е малък, ще ти надипля моя…. Ще си като попски ръкав отзад

народа го е казал - щастието и нещастието в брака ги делят няколко сантиметра

стига с тия сапунки, нагласени, зада привличат вниманието на отчаяните домакини. Иначе, поука има все пак. Никой не иска застаряващи моми, особено с деца. Тази поне не върви с подарък изненада.

Като бях по-млад ми се е случвало на дискотека да почна да се целувам с някакви девойки и като поизтрезнея и ги видя на какво приличат, да се изнижа тихомълком и да си тръгна.

Петко, това не са девойки бе каиш, това са козите на дедо ти

Драмата продава .... сапуни.

Глупости, изиграхте си шоуто, платиха ви - какво още искате ? Да се ожени за дърти хирургични "убавици" да ги издържа ? А защо да не си вземе някоя с естествена хубост на 20+ и без деца ? Важното са рекламите и шоуто да кяри - вие сте безинтересни !

на отчаяния домакински мозък. Той иска да види бурна любов, като в анадолска драма.

в очите че сте дърти парясници. Вие какво очаквате да намрази сина си ли.

Имаше там и по-млади хубави момичета. Ама сина и избра тези какички...

Всички си изиграха театъра и си взеха наградата, никой не е останал без партньор в леглого това е сигурно, хахаха, за кво всичката драма?

Бегай оттука ма. Типична овца която си мисли, че живота е само заведения, ядене и чукане. Ем до време е. И за държанка не ставаш вече.

Това е така, ама и че Алек се изгаври и с двете като малко дете също е вярно - нека да не смесваме нещата. Тя е златотърсачка, ясно е, той е мамино синче и недорасъл да си измие ръцете сам, камо ли семейство да създава. И двамата събирателни образи на младите хора в България.

Яд я е, че сега ще трябва да продължи да работи. А как добре го обработваше баща ѝ, че трябва да ѝ плаща всичко...

Не е казвал подобно нещо баща ѝ. Баща ѝ каза , че ако са семейство за неговите представи бюджетът трябва да е общ за семейните нужди, а не да водят сметки по отделно - аз ще плащам на детето дрехите, ти ще плащаш за обувките , или като отидат на заведене да си делкат сметката...

Че каква е разликата? Ако двама души изкарват еднакво, дали ще си делят сметките по някаква тяхна си система или ще ги слеят и ще ги харчат от едно място, накрая резултатът е същия. Но ако Алек изкарва много повече от Маги, за нея е много по добре да слеят парите и тя да си харчи на воля и от неговите. За това го каза така татенцето.