17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая пичка много лъже

Съжалявам те, но в такава държава държиш 25 - те си къщи под наем. След ваксинирането ТИ не е известно колко дълго ще използваш богатството си ?! Макар и позастаряла не си за изхвърляне, но щом си решила да рискуваш...направила си го вече !! Връщане назад няма !! Съжалявам за много такива като тебе, които решиха да се оставят в ръцете не на БОГА, а на разни мошеници - милиардери !!

Пичка Бодурова ... нещо се е спичосала дъртата мома нашенска

Това са недомислени лъжи. Хора, българи, пътуват от САЩ за България. Причината да отмени концертите си вероятно е, защото е продала четири билета за шесте си концерта. Уж били и отменили билета, уж противоепидемични мерки, лъжи…

Роди мъ маму тъпъ, аз саме ша съ изрусъ!

Отвори ми работа.

Кичка отива в съда да си смени името. = Господи съдия, искам да си сменя името, всички ми се подиграват. Вместо Кичка ми викат Пичка. = Добре госпожо, имате право, ще го сменим. Как искате да е новото ви име? = Ами ако може Кутка.

Отърваха телевизиите от бръщолевенето на изкукалата кака...

Евтина реклама

Пич е мъжкото на пичка, а кич е мъжкото на кичка

Просълзих се

Не е драма. И без нея тук има достатъчно ...кички

Вчера кацнах от САЩ в София само с тест. ДС приключваме с глупостите.

Кичке,Кичкее,само ти живееш там. Стига се излага,на години си.

Е как Рон Мос ще се качи на самолет и щв дойде в България да изнесе концерт, а Кичка не ?

Някои евиолинии предупреждават, че заради повишен риск от развиване на тромбоза ваксинираните пътуват на свой риск.

Тъпотии. Моя приятелка си дойде от Щатите преди 10 дни ваксинирана.

При положение че има български паспорт, няма как да не може да се прибере. Това са пълни глупости!

Лелеее, в шок съм. Сега трябва да извадя грамофона и да си пускам плочи те и.

Ама извинение си е намерила, че няма желаещи да я слушат. Братовчед ми пристигна от Щатите с цялото си семейство преди 2 седмици. След още една пристига и друг приятел.

Пълни измислици... Каква е тая "статия"?!? Кой кого спирал?? Тази никога не съм й слушала песните и няма да ги чуя никога. Супер селения и кич. :) :)

* Селяния.... :(

"Много хора си мислят, че щом си поставят ваксина срещу новия коронавирус, завладял целия свят още през март м.г., то всички страни автоматично отварят "вратите" си пред тях, позволявайки им свободно и спокойно да преминат през държавната граница." Хахахахахаххахаххаха, ами точно с това прилъгахте тъпите шамандури, хахахахаххахахаххахахахаххахахахахаххахахаххахахаа

пак прах в очите - няма такова нещо да не може да се качи на самолета - просо ще и искат ПСР а не ваксина - не са променени правилата :). Ако си е била купила билет са и казали - ама не вярвам да го е направила ;)

Лъже. Преди месец моя позната се разболя тежко от Ковид 19, дъщеря и от САЩ само след седмица беше в България при майка си, естествено ваксинирана. Кого баламосва Бодурова, и кой ще и повярва, много отворена.

ама на кой му е притрябвала таз чалга баба кичка в БГ???

Каква чалга бълнуваш ?!

Коя пък беше тая Пичка Бодурова?

Милионите фенове са в потрес ....

Не могла да стигне чак до летището ????От какъв зор ваксината пречи да стигнеш до летището ??? Или Дир-а не може да се изразява като хората, или Кичка лъже...

Не е Кичка.

Ми тя сама си казва, че билетът ѝ е анулиран, какво да прави на летището?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Живея в САЩ и имам билет до България. Има двете ваксини,но не съм чула да е забранено да се пътува. Даже мерките ги разхлабиха и може да влизаш в магазините без маска щом имаш ваксина. Но това не е важно. Харесвам Кичка,но защо на дърти години се облича като циркаджийка или селянка. Вижте и снимката,направо е ужасна. Когато си млад и не са ти увиснали месата,окей,но когато си дърта крава облечи се като хората и се дръж като Лейди,а не като чалгарка

Как защо. Заради мъжката публика. Трябва да покаже сексапил.

Ех какво готино извинение, да отложи концерите които са били пълен провал като продажби. Ваксинирана не можела да пътива дрън-дрън чи пляс. Мои познати ваксинирани и само с тези последния месец няколк пъти ходиха и се връщаха от САЩ и дргуи далечни дестинации и проблеми нямаха с пътуване и карантина.

Докога ще ни занимавате с тази?

С тест може да пътува.

не е тръгнала. Това са тъпи управдания. Тя сама е решила да не пътува - никой не я е спрял.