17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато навремето изказах мнение, че президентът перфектно е замаскирал наклонностите си с един скандален брак, за да се отклони вниманието на публиката... решиха, че търся под вола теле. Сега обаче гледам, че доста хора са дошли до моите изводи. Човек може да има милион причини да се ожени за две поколения по-възрастна дама, но да се опитват да ме убедят, че е от любов неземна, с всички измерения на плътското... наистина е пресолено. Още повече, че бабката си прилича на мумия от всякъде, нищо че медиите непрекъснато наблягат на някаква елегантност и прочие. Кое му е елегантното една първа дама наближаваща 70 да се облича като 25 годишно момиче. Елегантността е свързана със съобразяване не само с вида, но и с годините. Не, че слабите крака непременно са и красиви. Колената й ми приличат на водомери. Страшна работа!

Жалка картинка!

Очевидно Орденът на Почетния легион е девалвирал до степен да се връчва на откровени п*сти.

Наполеон би се обърнал в гроба. За талант в музиката да, но за извратеността и осиновяване на деца - нееееееееее

Дали е правилно да се трие? Въпрос на съвест, семейно възпитание и морал...

кой е номер едно в рубриката лайф. поне не слагайте снимки, правени толкова отблизо.

Schilo

Моите уважения към таланта на Елтън Джон. Наистина като творец, изпълнител е уникален. Но едва ли, някога Наполеон е предполагал за какво може да бъде връчван ордена, който е учредил.

Те половинките им с цветя да ги кичиш.

айде на хаирлия да е! тази година елтън джон - почетен легионер, а догодина кончита вурст... и така, до края на света... :-)))

Британците и франсетата се мразят от векове и това няма да се промени, като макрон ""изведе" за ръка сър джон, а той като каже колко обичал френската култура. Колко е грозно и фалшиво всичко това. Като целия ЕС. Всичко е едно голямо лицемерие.

Я пак помисли кой е фалшив. Когато станеш голям колкото Елтън Джон тогава можеш да си позволиш да даваш оценки. Нулите нямат право на мнение.

сега не е. много харесвах песните му. сега не ща да го чуя.

Много красива двойка, браво!

ех, къде го Роско плювналията сега, такава тройчица щяха да си заформят ... да им потекат лигите на целия гейосъюз

В момента, в който стане култура, ще се загуби интересът, ще останат само истинските хомосексуалисти, които не са повече от 1-2 процента от населението.

сега ще го върне. А, на който му го връчат оттук натататък - няма да го приеме. Това беше, макар и на по-ниско ниво ситуацията с клуб "Спартакус" в края на 90-те. Беше голяма гъзария да имаш членска карта, а се знаеше, че клубът е педа...микс клуб, там. Предлагаха ми карта навремето собственицитие и им казах - "профилирали сте се, да не си мешаме капите, като сте казали "тука е така", не ви трябват други."

Кво...? Не та разбрах.

Айде, на хаирлия да им е. Бабката няма да му роди дете, но с Елтън може да му върже.

да си помагат, да се поддържат, в това число и да си дават Ордени Те са един отбор!

Случайно да си бил камериер в спалнята на Елтън Джон? Имаш добра информация.

Прекалиха го, всичките.

Евала рицари!Де що видите колега го правете кавалер на легиона!!!!!!!!!

Макрон се саморазобличи!

Жалко защото хубаво пее но в личен план разочарова много не само с брака си и с други неща.

Арабите ти продават Наркотици- Хероин за да ти Отровят акъла. После почнаха да вдигат шум с аларми да създават Безредици така да завземат чужди държави... Тоя Елтън Джон добре пее, но със сигурност е ял арабската отрова- хероин и затуй е станал педдераз. Жалко за него.. Заради наркотиците и заради Евреите, които бяха РОБИ на Великобритания до 1948 г, ( когато е направен Израел) се разпадна най- голямата империя досега- Великобритания. Франция също беше огромна империя, колкото Китай до 1960 г. Но Наглите Измамници Евреи приказваха че Империализма е нещо лошо... Така че, ВСИЧКИ Европейци са убивали евреи и са ги ползвали като работни животни... Хитлер ги е убивал между 1940-1945 г, а Великобритания и Франция убиваха Евреите между 1850-1960 г. Руснаците убиваха Евреи- Хазари между 850-950 г.( тия евреи, които нападнаха България на Хан Кубрат и затова хан Аспарух идва до река Дунав )

Макрон хвана за ръка Елтън Джон - нормално, все пак са с еднакво самосъзнание !

Азащо бабето не се хванала за ръка съсъ съпруга на Елтън?

На мама джендърчетата.

На баба ...

Понякога се питам - кво правим в ЕС ... после се сепвам - ама то пък отатък чака Гулаг ...лоша работа ... Няма изход за нас нормалните и истински социалисти - от еденият карй дебнат розовите, от другия край са вдигнали таягите олигарсите-капиталисти на Путя.... капан без изход ! ((

геронтофил и дизайнер - извратеняци.

Колко са сладки.

направо убавиня.

То е ясно, че баба му на Макрон е само за пиар. Нека си признае че го влече мъжкото.

Надушват се отдалече

Харесвах много Елтън Джон като певец изпълнител ,но откакто отиде с мъжът си при неговите родители свърши .МЪЖ С МЪЖ Е ПЪЛЕН УЖАС !!!!!

Ама жена с жена е много яко. Да гледам.

харесвах те много 1075 докато не написа тоя коментар за Елтън Джон.