17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надушват се отдалече

То е ясно, че баба му на Макрон е само за пиар. Нека си признае че го влече мъжкото.

направо убавиня.

Колко са сладки.

геронтофил и дизайнер - извратеняци.

Понякога се питам - кво правим в ЕС ... после се сепвам - ама то пък отатък чака Гулаг ...лоша работа ... Няма изход за нас нормалните и истински социалисти - от еденият карй дебнат розовите, от другия край са вдигнали таягите олигарсите-капиталисти на Путя.... капан без изход ! ((

На мама джендърчетата.

Азащо бабето не се хванала за ръка съсъ съпруга на Елтън?

Макрон хвана за ръка Елтън Джон - нормално, все пак са с еднакво самосъзнание !

Арабите ти продават Наркотици- Хероин за да ти Отровят акъла. После почнаха да вдигат шум с аларми да създават Безредици така да завземат чужди държави... Тоя Елтън Джон добре пее, но със сигурност е ял арабската отрова- хероин и затуй е станал педдераз. Жалко за него.. Заради наркотиците и заради Евреите, които бяха РОБИ на Великобритания до 1948 г, ( когато е направен Израел) се разпадна най- голямата империя досега- Великобритания. Франция също беше огромна империя, колкото Китай до 1960 г. Но Наглите Измамници Евреи приказваха че Империализма е нещо лошо... Така че, ВСИЧКИ Европейци са убивали евреи и са ги ползвали като работни животни... Хитлер ги е убивал между 1940-1945 г, а Великобритания и Франция убиваха Евреите между 1850-1960 г. Руснаците убиваха Евреи- Хазари между 850-950 г.( тия евреи, които нападнаха България на Хан Кубрат и затова хан Аспарух идва до река Дунав )

Жалко защото хубаво пее но в личен план разочарова много не само с брака си и с други неща.

Макрон се саморазобличи!

Евала рицари!Де що видите колега го правете кавалер на легиона!!!!!!!!!

Прекалиха го, всичките.

да си помагат, да се поддържат, в това число и да си дават Ордени Те са един отбор!

Айде, на хаирлия да им е. Бабката няма да му роди дете, но с Елтън може да му върже.

На баба ...

сега ще го върне. А, на който му го връчат оттук натататък - няма да го приеме. Това беше, макар и на по-ниско ниво ситуацията с клуб "Спартакус" в края на 90-те. Беше голяма гъзария да имаш членска карта, а се знаеше, че клубът е педа...микс клуб, там. Предлагаха ми карта навремето собственицитие и им казах - "профилирали сте се, да не си мешаме капите, като сте казали "тука е така", не ви трябват други."

В момента, в който стане култура, ще се загуби интересът, ще останат само истинските хомосексуалисти, които не са повече от 1-2 процента от населението.

ех, къде го Роско плювналията сега, такава тройчица щяха да си заформят ... да им потекат лигите на целия гейосъюз

Много красива двойка, браво!

Британците и франсетата се мразят от векове и това няма да се промени, като макрон ""изведе" за ръка сър джон, а той като каже колко обичал френската култура. Колко е грозно и фалшиво всичко това. Като целия ЕС. Всичко е едно голямо лицемерие.

Харесвах много Елтън Джон като певец изпълнител ,но откакто отиде с мъжът си при неговите родители свърши .МЪЖ С МЪЖ Е ПЪЛЕН УЖАС !!!!!

Сатаната не съществува. Всичко е в религиозните ви загубени глави.

Я пак помисли кой е фалшив. Когато станеш голям колкото Елтън Джон тогава можеш да си позволиш да даваш оценки. Нулите нямат право на мнение.

Един сперматозоид като теб какво друго може да измисли?

Получава, защото е постигнал нещо, заради което има милиони почитатели. А ти можеш най-много да изваяш една кафява скулптура рано сутрин. Нищо друго.

Случайно да си бил камериер в спалнята на Елтън Джон? Имаш добра информация.

Кво...? Не та разбрах.

Ама жена с жена е много яко. Да гледам.

да не ти разправям на какви фейкове налетях вчера в мрежата, соросоиде. на тебе поне ти плащат - аз се стресирах безплатно.

какви русофили сънуваш? всеки, който не харесва твоите идоли, семейството на Елтън Джон, автоматично би следвало да е руски трол. Ами лъжеш се.

сега не е. много харесвах песните му. сега не ща да го чуя.

харесвах те много 1075 докато не написа тоя коментар за Елтън Джон.

Kenn1111

Фентазито не е ли в друг раздел та се пробваш и тук?

Как пък се появихте ти и оня Холмс в поредни коментари да цвилите за руснаците в новина за французин и британец ?

айде на хаирлия да е! тази година елтън джон - почетен легионер, а догодина кончита вурст... и така, до края на света... :-)))

Те половинките им с цветя да ги кичиш.

Schilo

Моите уважения към таланта на Елтън Джон. Наистина като творец, изпълнител е уникален. Но едва ли, някога Наполеон е предполагал за какво може да бъде връчван ордена, който е учредил.

кой е номер едно в рубриката лайф. поне не слагайте снимки, правени толкова отблизо.

Дали е правилно да се трие? Въпрос на съвест, семейно възпитание и морал...

Наполеон би се обърнал в гроба. За талант в музиката да, но за извратеността и осиновяване на деца - нееееееееее

Очевидно Орденът на Почетния легион е девалвирал до степен да се връчва на откровени п*сти.

Жалка картинка!

Когато навремето изказах мнение, че президентът перфектно е замаскирал наклонностите си с един скандален брак, за да се отклони вниманието на публиката... решиха, че търся под вола теле. Сега обаче гледам, че доста хора са дошли до моите изводи. Човек може да има милион причини да се ожени за две поколения по-възрастна дама, но да се опитват да ме убедят, че е от любов неземна, с всички измерения на плътското... наистина е пресолено. Още повече, че бабката си прилича на мумия от всякъде, нищо че медиите непрекъснато наблягат на някаква елегантност и прочие. Кое му е елегантното една първа дама наближаваща 70 да се облича като 25 годишно момиче. Елегантността е свързана със съобразяване не само с вида, но и с годините. Не, че слабите крака непременно са и красиви. Колената й ми приличат на водомери. Страшна работа!