17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече не се правят стойностни филми,а компютърни бълвочи тип Марвел ! Така им е евтино !!!

Ед Джин? Кой е Ед Джин? Или сте имали предвид Ед Гийн?

Чудесен филм, който смразява кръвта. За мен обаче номер едно в тази категория от това време остава Туин Пийкс.

С носталгия ще си спомняме, че преди 30 години Оскар се даваше за наистина стойностни филми!

Не е лошо да се знае че статистически социопати и психопати има доста - много често колеги и приатели - проверете симптомите в интернет за да можете да ги разпознавате и да ги изолирате навреме

Това не е филм, а си е чист боклук!

Ходи си гледай Борат 2 тогава..

Никой някой ме е питал, къде отивам, какъв филм ще гледам, и т.н. Тога имахме свобода. Сега като закъснее дете ми 5 минути почват едни телефони да се звалнят, лудница.

Култов филм. Бил съм на 10 години, 3-4 клас. Гледах го на кино, тогава още работеха кината по малките градове. Салон за 400човека, вътре сме 3-4 деца през 10 седалки. Гледаме филм за серийни убийци канибали. Такива нещо можеше да се случи само през 90-те. До днес си спомням целия филм с подробности.

Сложих ти плюсче защото така беше, но не е трябвало да го гледаш на 10. Аз със дъщеричката си на 9 гледах Пришълецът за което съжалявам. Тя също.

Зъщеря ми беше на 3 когато гледахме Властяливът на пръстените. Сега е на 10 и се плаши от думъта хобити и изображяния на Смийгъл. Аз и до ден днешен ве съм ходила на цирк и имам фоия от клоуни защото като дете гледах "То" .... Така, че всяко нещо с времето си

Аз пък бях на 10 години, когато ни пуснаха в киното със сестра ми( на 12) на втората част на Време разделно. Майка ни изобщо не знаеше къде сме! Определено не трябваше да ни продават билети!

Според мен се промени и начина на правене на филми. Станаха много по реалистични. Едно време, някак се знаеше, че нещо е кино и правихме разлика и знаехме че това е филм. Сега не е така, филмите са много реалистични с много високо качество на изображението и звука. От там според мен е проблема, а и сме по изнежени.

Синът ми, тогава на 8, се скъса да реве на края на "Титаник"...в края на филма, когато всички се удавиха или замръзнаха...спаси ни, това че, с финалните надписи вървяха флаш кадри от самия филм...и се успокои, че на те всъщност са живи. Така, че когато прочетем забранителен или предупредителен надпис за години, нетрябва да го възприемаме като цензура.

Любим филм и любими актьори!