Манифестация замени традиционния гей парад в Париж (снимки)

Част от демонстрантите критикуват отдалечаването на движението на ЛГБТ от първоначалните му стремежи за политическа промяна

Обратно в новината

Коментари - Манифестация замени традиционния гей парад в Париж (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чудя се... срещу жълтите жилетки се шращаше полиция, армия, водни оръдия... а тия тук? не пазят "социална дистанция", не носят маски, вероятно са нарушавали и времето за почивка с разни лозунги... и до колко е бил разрешен "парада"? сички тия трябва да бъдат прибрани, глобени и...

не си ли черен или гей, който чукат негри, значи си расист....

Изглежда плашещо!

За Дуда, Орбан и Русия-дето не дават хомо двойки да осиновяват,паради и прочее. Да се молим и Господ да ни е на помощ!

Ако се самообявя за транссексуален гей, то ще се възползвам от всичките права на тези общионсти, но ще съм си нормален, нали?

ми само от време на време ще трябва да си подаваш задника на другите... имаше един, дето се бе обявил за "жена по душа" - миналата година пак пишеха за него... та тоя е в женски затвор, за да не му се нарушат правата. от време на време изнасилва съкилийнички, но продължава да е жена по душа... та мисля миналата година тия от световната гей организация уволниха един от "то" лидерите си, че изказал мнение против "жената по душа"...

напудрените и оцветените..................... какво знаят те от живота, освен да се правят на щастливи или нещастни, да се правят на интересни с цветовете на дъгата......и да се "борят".....за едно и също....

Как може белите да сме станали толкова тъпи, че да позволим на евреичетата да се ебават с нас, използвайки всяка деградирала сволоч.

И ний организирахме манофестации и докъде я докарахме...СерГей да ни е лидер...

замириса на море (дупе) у Париж.

Папуняци безполезни

Дано да се оправим скоро от короната, че да може гей парада да се проведе догодина пак.

Бахти комплексираните урунгли дето няма кой да ги почеше и станали лесбийки :)) И от комплекси се направили още по-грозни с шарени изродски прически и телове по лицето, белким некой ги забележи ама нъц!

"Имаше един философ – Херберт Маркузе от Франкфуртската школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марксист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка – че Маркс смята за революционна класа пролетариата (това се видя, че не е вярно), а според Маркузе истинската революционна класа са различни малцинства. Изолираните случаи – това е истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма – за патология. „Едва тогава – пише Маркузе – най-после ще разрушим буржоазното общество“. Тоест, ние имаме работа със сериозна идеология, която, под формата на политическа коректност, се опитва да разруши нашето общество. Активистите не се грижат за малцинствата, не мислят за правата им. Колкото са по-зле малцинствата, толкова по-добре ще бъдат лидерите им – по-активно ще ги защитават. Но тяхната задача е да унищожат нашето общество и това е по-злобната версия на марксизма.

и той като милионера Маркс се е бъзикал с по-простите от него.

Извратена измет!

И безполезна.

Начи, като зема едно дърво!

Макронесата с какво беше облечен?

Луд на шарено се радва. Никакви привилегии за никого, щом всички са равни!

Глобалната радикална левица създава нови парии презрени, напомпва ги с яростта на борци за права - нататък схемата се възпява в Интернационална. Потиснати и унизени, ставайте срещу врага! Нек' без милост, без пощада да сринем старий, гнилий строй! Светът на нази днес се нада, напред в решителния бой!

Отклоняват народа от социалното в джендерии и разврат ама не може да лъжеш дълго народа и накрая тенджерата побеждава презерватива!

абе, това, вашето на гугъл-биг брадъра тест за зрение ли е, а педерастката цензура????

доказателствата, че педерастите са психопати, са налице и наяве! но, нека да не пречим всеки да се самоопределя, както иска.. още по-малко да пречим на съда на психопатите-масонови!!!! :-))) нещо ме задушава, като човешко същество и това е цензурата на педерастите и гугъл брадъра!!!! !!!!

Винаги са ми били супер странни разни ЛГБТ активисити и феми нацита , котио подкрепят Исляма и имигрантите ..та нали те колкото повече, влияние имат мюсолманите толкова по -малко права ще имат те ?

На пандемията получих писмо да подкрепя някви си феминистки организации за равен достъп до аборт по време на пандемията! Познай какво блокирах ги. Изродки.

По малко права,но повече черен шпек...

Не Ви разбрах?

Не мога да дишам от вресливи гейове !

Изтриха и ужасяването ми от изречения в статията от типа....за трудещите се в секс бизнеса!???? Обясних ,че секса е физическото измерение на любовта на една двойка с цел създаване на семейство и живот в хармония...а не бизнес... какво падение!!

За либерастките отрепки няма нищо свято ! За тях и сексът е бизнес. Извращения и перверзии до безкрай, които никой нормален мозък не може да приеме.

Благодаря за нормалността,Гого! Всичко добро

Поредните самопрояъзгласили се за великомъченици ! Поредните онеправдани ! Поредните кресливи олигофрени с генни малформации, които ни се навират и насила ни карат да ги обичаме ! Либераст-педерасти, сър !

Изтрили сте ми двата коментара относно брака,нормалния секс,мъж с жена, създаването на деца,хомосексуализма не е нормален и за честния труд. Споменах Сталин-корав мъж,изнесъл война. Цензурираха ме и изтриха, защото лгебете е нещо противоестествено,досаждат с гей парадите си. Заради тези неща? Сериозно????

Всичко нормално се цензурира. Приеми го като комплимент.

Благодаря ти,Абе ! Приятна вечер

В Америка беше убит един престъпник и рецидивист, във Франция гейовете се вдигат на бунт, за да го защитават. Ее, по-голЕма изродщина не може да бъде измислена и от най-богатото въображение. Ами, да, левичари, Сър! Толкова си могат.

Подкрепям мнението Ви

не мога да дишам от цензурата на педерастите!!!!

лгбт са примитиви, които свеждат всичко до собственото си, нищожно, съществуване и нищо останало. ние, разбира се сме нищото останало, представете си и това, че и ние не можем да дишаме от вас, не ви е никак важно, нали, педерасти. ... до всеки!!! погледни се в огледалото! погледнете се де!!! .. абе, нема страшно! да, това сте вие! е, има ли нещо, което да е точно, ваше копие? дори близнаците немат точно копие. е, защо искате да ни превърнете в овцата доли??? кои са тия "благородни" причини", че да научим нещо ново и ние от историята ви на бойци и завоеватели... :-)))

обида към Държавен Ръководител с ранг Президент води до юридически последици за лицето

е има Руска Федерация СВОБОДНА ОТ ПЕДЕРАСИ ИЗРОДИ ЛЕЗБИЙКИ и подбни

Е колко па да е свободна при положение, че фожда и е педофил?

Абе Дир-а, няма ли по-съществени новини, че ни занимавате с френските ЛГТБ? Многи ли плащат, а?

трябва да напомня, че когато започна нашествието на скакалците, към европа, точно тук, цитирах думите на меркел за края на мулти-култи модела и цитатът ми бе изтрит от педераската цензура на дойче - педаловеле на "демократите" поне пет пъти. можеше и повече, но мене ми писна да бъда трит "педерасковолно", но не за мои думи, от неграмотната, дебилна, "демократичната" цензура на педофилите....

а и извратената цензура не само в тази медия на гей-манипулаторите е ФАКТ!!!

Ами точно тази медия е на сърГей, или по-скоро на жена му :)))

и това е педераска манипулациа, сър! цензурата е поделена между "демокради и мутри"

Все пак се поинтересувай чия е от няколко години насам, то си пише в ДАКСИ примерно.

притежанието на медията не определя цензурата. или смееш да ме правиш на глупак, м????

горко, горко на общества, които биват управлявани от откровени бандити, тайни общества на психопати, педераси, педофили и дебилни мутри (което е все едно де и може да бъде определение за всеки политик). ФАКТ!!!

гей-манипулациите просто немат край. направо надминаха и нацистите и "комунистите" по всички показатели за медиини манипулации. много болна и извратена работа е това...

"традиционния". да бе, верно! всички много, много добре знаем, че гей парадите в париж иамт дълга, дълга и вкоренена историческа традиция... първият гей прайд там е бил регистриран от дойче веле с черти и резки върху камък още преди да се появи град на това место... :-)))

имам много против педерасите, защото те въведоха скрита диктатура, цензура по медиите, холокостваха Свободата на Словото дадено ни от Бога и насилиха всекое свободомислие, като го дамгосаха с купешкте си думи!!!

Да д..хат ковида !

И за какво манифестират? Някой пречи ли им да са такива каквито са? Пращат ги в изправителни домове ли? Що ли?

Може ви вече трябва. Започна да ни омръзва да ни налагат правилате си и да се гаврят с нормалността и здравия разум.

Нямам нищо против пенделите да си се онождат щом им е кеф. Ама да не ми се навират под носа и да дискриминират нормалните. Както черните днес дискриминират белите. Иначе казано нямам нищо против всеки да прави каквото си иска. Стига да не пречи на околните.

,но Твоето мислене е ПОГРЕШНО - и то трябва да се заклейми !

Ще дойде време и то е близко, белите нормални хора да поискат политическо спасение в Русия.

МисУиш ли?

ехаа пиленца мои, браво омешвайте си хубаво

"традиционния". да бе, верно! всички много, много добре знаем, че гей парадите в париж иамт дълга, дълга и вкоренена историческа традиция... първият гей прайд там е бил регистриран от дойче веле с черти и резки върху камък още преди да се появи град на това место... :-)))

Пир по време на чума...

В София кога?Нали стана традиционен? Фандъкова няма нищо против, защото такива са новите ни "ценности"!

Нямаш търпение да се включиш в него?

че короната ще ги короняса всички и ще разберат ,че с нищо не са повече от другите,но ще е късно,но майната му..години наред пречат на света!