17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че е бил той,че да стане известна!

Еее, разсипа се да се оплаква. Досада.

Тони Мотола.... Използвала го е за ракета- носител! Както и бляскавите актриси дължат славата си на Харви!

Зъб да боли,и путка да сърби- няма оправия !

Marja ima bojedtven glas! Li4nijat i jivot si e neina rabota i vashite komentari sa na nivo 17 vek!

Какъв ти 17ти век! Тия са направо в Ранното средновековие!

Какъв глас? Има силен, но инфантилен глас. Не може да се сравнява с експресивни певици с богати гласове като Уитни Хюстън, Арита Франклин, Тина Търнър, Шърли Беси...

Прикрива инфантилния си глас с някакво виене и уизъли. Всеки по-възрастен и улегнал човек ще предпочете експресивни певици с богати гласове като Уитни Хюстън, Арита Франклин, Шърли Беси...

Ебла!

Както се казва във вица: "Абе тя и нашата дъщеря е ку*ва, но ние не можем да го разкажем така красиво като теб."

Тази винаги ми е била противна. С бебешко лице и тяло да мечка. Мъжа я бил подтискал. Абе като гледам тази си е направо за бой, не за подтискане. Омъжена ама ходила да изневерява. Къде е движението за мъжете, еквивалентно на ме тоо? За съпруги омъжени за далавера и изневеряващи?

А тая как не е МЕ ТОО-тнала. Да се оплаче и тя как била насилена. То мъжа й е виновен, че я е търпял толкова, тая да си върти опашката. Да си ходи при тъпкача да видим как щеше да пробие! Специално за тази всички знаят благодарение на кой стана известна. Не че може да пее!

Ами ... жива и здрава да е! Явно така се пробива и там - мачкаш креватите на продуцентите, той пък като я е усетил що за шафрантия е и е наложил ограничения да не мърда ама .. шило в торба стои ли? По- нататъчния и живот го показва. Жива и здрава да е - явно за един път става, ама да не ти е в къщата!

брантия

Ужас. Сума ти жени стоят при примати за слава, пари, материално спококствие и тн, а нишо не моце да компенсира здравето, живота и психическото спокойствие. Тъй че тя си е патка. Гледала го е влпбено в очите, докато я тормози, за да е това, което е сега. Но Томи Мотола е гад, всички го знаят. Сони съкс. Майкъл Джексън крещеше това по площадите преди 20години...

Чакай, ти да не мислиш, че той си е показал рогата от самото начало? Аз мисля, че обикновено такъв се държи като най-очарователния мъж на Земята! Що се отнася до "патката, която го гледа влюбено, докато я тормози... ", мисля че я бъркаш с Талия, която е женена за него от 20 години, има 2 деца от него и не спира да обяснява каква голяма любов имат!

Много са ми смешни мъжките коментари тук. Значи, като я е издигнал може да прави с нея каквото си иска? Да, без него най-вероятно щеше да е никоя, но това не оправдава тормоза, на който я е подлагал. За мен лично, чя плати изключително висока цена за парите и славата - плати с психичното си здраве! Ще ви цитирам Майкъл Джексън, който казва, че "Томи Мотола е самият дявол!". Колкото и да го хвали сегашната му съпруга, Талия! Освен това, смятам че той самият е спечелил доста пари от кариерата на Марая, първите й албуми се продаваха много добре!

Мъжките коментари тук нямат никакво значение за това какво е правила кифлата.

Имат, защото показват, че писалите ги живеят в миналите векове и още си мислят, че жената им е собственост! Що се отнася до "кифлата", тя стана такава след като въпросния й бивш мъж я побърка! Преди това беше много семпла мацка и наблягаше най-вече на страхотните гласови данни, които притежава!

защитаваш патицата, която загроби сестра си, която също я е финансирала до последно :) наистина, няма морал за П..тки П..рости като теб :))))

ПП, нека не забравяме, че никой насила не е накарал Марая да се омъжва за Мотола. И освен това, ако някой те заключва вкъщи и не ти дава да излизаш, ти не стоиш с него цели 4 години. Но ако си алчен за слава и пари като Марчето - търпиш и след 20-25 години - #metoo

Ще се повторя, защото го написах по-нагоре. Не мисля, че в началото е бил гаден с нея. Апропо, ти мислиш ли, че пък той е бил с нея по любов? Според мен просто е видял в нея един продаваем продукт, който ще му донесе печалба!

колкото и да са смешни мъжките коментари. Не са ти е ясен смисълът на думите "собственост" и "почтеност" ли? Не живеем в средновековието - когато не си доволна от отношението на човекът до теб, го напускаш, а не носиш дамски буби у дома. На никого не му е приятно да има обща бърсалка у дома, освен на онези с много ниска обща култура, на които им убягва съзнанието за опасност.

Ами да, той е стоял вкъщи и я е чакал да се прибере! А дали не е изневерявал и той?

Наистина си жалка! Изневерявал ли й е? Не разбирам за какво им е на такива като вас, лишение от всякаква почтеност, да се женят, бракът е свято нещо! Мърсувайте си на воля там - от похот, от страст, за мъст и каквито там мотиви имате и се чувствайте щастливи! За какво ви е изобщо да се обвързвате? И междудругото - това, че някой ви "рендосва" съвсем не означава, че ви харесва или е влюбен във вас. По-вероятно е да е защото сте лесна и евтина - нещо изключително изгодно за нискоранговите мъже!

Страхотни гласови данни? Много е спорно! Вие нещо, прави уизъли, но не въздейства изобщо. Гласът й е невзрачен, привлича тийнейджъри от азиатските държави, Всички по-възрастни и улегнали хора предпочитат експресивни певици с богати гласове като Уитни Хюстън, Арита Франклин, Тина Търнър, Шърли Беси.

Гласовите й данни са посредствени! Просто има техника, вие там нещо, няма никаква експресия. Затова я харесват все азиатци от третия свят.

Страхотни гласови данни??? Мяучи и вие с тънкия си инфантилен гласец. Използва техники, за да впечатлява азиатците, предимно от третия свят са й феновете. По-улегналите хора титулуват много повече Уитни Хюстън, Тина Търнър, Арета Франклин, Барбра Стрейзънд...

Обаче ако не беше Мотола чалгарката щеше да види микрофон през криФ макарон.

използвачка, ама тук коментарите са пуснати, а под чернилките не са..

Охо, нещо за Еминем казва ли? :)

Абе за една жена никога не е достатъчна само една любов! Няма значение какво прави, или е направил едни мъж за нея. Рано, или късно се появява нов тъпкач и всичко е само едно голямо извинение.

Това е голяма глупост което казваш. Бедата е там, че децата повтарят модела на своите родители. Ако родителите са се развели, децата също не могат и не искат / подсъзнателно/ да изградят стабилно семейство с взаимна обич. Примери колкото искаш. Причината - детето, от съпричатност към своите родители си казва- ти си нещастна мамо / татко и аз ще бъда нещастен като тебе. Много жално звучи. Трябва някой да осъзнае какво прави и да прекъсне веригата.

Ти гледай себе си. Звучиш щастлив в твоето семейство, а нямат ли право тези които също искат да са щастливи, но по една или друга причина не им се е получило независимо от примерите в живота да се опитат да открият щастието. Всеки има един живот. Помисли си ти ако не се чувктваш добре във връзката си как би постъпил?!

Е тя какво е очаквала, че мъж на 40+ ще ходи по нощни клубове и ще може всяка вечер по два пъти, както 20 годишните ли? Той като е усетил, че не може да и държи темпото, а тя е започнала да излиза "с приятелки" е скръцнал със зъби. Все пак той е държал парите и е бутал кариерата и. Ама тия момиченца ... хванат се с някой чичко паричко, ама после реват, че бил деспот. Ето на Боко момата - имаше къща в Барселона за 5 милиона, баща и стана богат, брат и стана богат. Е, тя е с 20, а с 40 години по-голям от нея се е гушкала.

Не можела да шава никъде, но все пак успяла да си го мушне с футболиста! Женска му работа!

Не можела да се среща с голямото си семейство, разбираш ли, но с любовник е могла. Абе, лека лека жена! Такава винаги ще си намери извинения за кръшкането и все мъжете ще са й виновни! То това не е патент на жените, де, но промискуитетът е по-характерен за тях. Продала се е на чиче за да я лансира, кръшкала му с футболистче, като е станала известна, се е продала на друг, на трети, на пети, купила си донор после да й направи деца и продължила да се продава ...

Какво собствено жилище...било е на банката най вероятно. Обаче и се е искало да ручи млади пишлетa

Каква банка, съпругът е бил голяма клечка в музикалния бизнес. Да не се е омъжила по любов? Не я осъждам че е кръшкала с бейсбориста и с кой ли още не, но ме дразни това, че се прави на жертва 30 години по-късно.

Само дето ако не беше Тони Мотола (шеф на Сони мюзик) още щеше да пееш по кръчмите. Просто сте имали сделка: секс срещу кариера...

Марая, нека ти предложа помощ да изневериш и на следващия си съпруг.