Певицата Марая Кери признава в своята автобиография, в която "не оставя необърнат камък", че е изневерила на своя деспотичен първи съпруг, пише в. "Daily Star".

През 1993 г., едва 23-годишна, Кери се омъжва за 43-годишния музикален продуцент Томи Мотола, който по думите ѝ впоследствие упражнява контрол над нея и не ѝ позволява да се вижда с приятелите и семейството си. Двойката се разделя през 1997 г.

Вижте снимки на Марая >>

Автобиографията "The Meaning of Mariah Carey" на световноизвестната изпълнителка излезе на книжния пазар в понеделник.

В книгата певицата разкрива, че по време на брака си с Мотола е държала чанта с багаж под леглото си, в случай че ѝ се наложи да избяга от него.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Чувствах се така, сякаш той спира кръвообръщението ми, държейки ме настрана от приятелите и скромното семейство, което имах. Не можех да разговарям с никого, който не беше под контрола на Томи. Не можех да излизам или за правя нещо с някого. Не можех да се движа свободно дори в собствената си къща", пише Кери.

Томи Мотола не е коментирал публично твърденията в автобиографичната книга на бившата си съпруга, но е заявил, че желае "всичко най-добро на нея и семейството ѝ".

Марая Кери разкрива също, че е изневерила на Мотола с играча от "Ню Йорк янкис" Дерек Джетър, с когото се е сближила, тъй като и двамата имат родители от различни раси.

Дерек Джетър

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Певицата определя аферата си с Джетър като необходимия "катализатор", за да се освободи от контрола на Томи Мотола.

Между 1998 и 2001 г. Марая Кери има връзка с певеца Луис Мигел.

През 2008 г. певицата се омъжва за актьора и комик Ник Кенън, с когото се запознава на снимките за клипа към парчето си "Bye Bye", припомня БТА. Три години по-късно се раждат близнаците им Марокан и Монро.

През август 2014 г. Ник Кенън потвърждава, че с Марая Кери са се разделили. През декември същата година Кенън подава молба за развод.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След кратък годеж с австралийския милиардер Джеймс Пакър, през 2016 г. Марая Кери започва връзка с хореографа Брайън Танака, белязана от раздели и събирания.