Мариана и дъщеря й подкрепиха благородна кауза

Излязлата наскоро от VIP Brother певица Мариана Попова подкрепи благотворителна кампания на УНИЦЕФ, съвместно с красивата си дъщеричка Мария-Магдалена.

Обратно в новината

Коментари - Мариана и дъщеря й подкрепиха благородна кауза | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да идеята сигурно е мнооого хубава. Нали идва края на годината и сега всички вупом трябва да имат такива изяви. Но ми е интересно как точно малкото дете е подкрепило инициативата. ако не е завела майка ти , току виж сама е почнала да скандира!!!!!

За пари и на челна стойка ще гостуват,и зелева чорба с чесън ще лапат..

вместо да мрънкаш организирай ти такава кампания и вземи хонорар за труда си.... но преди това стани някой на който да обръщат внимание повече хора ;)

Тимбилдийнг и лютеница- ужасно "съвместими" думи.

"Звезди за щастие?" Това щастие да не е онова на Цветелина Бориславова, анкетата за щастието на българите? Да не е пак прикрита сциентоложка инициатива, подпомагаща само богатите,която Бориславова най-нахално коментира с думите, че българинът не знаел, че е щастлив. Мерси! Дано не е. Линкове: link link

А защо не е подпомогнала ГЛАДНИТЕ деца, а подпомага родителите? Как ще отглеждаш спокойно и доволно дете като нямаш какво да му сложиш на масата. Тя сигурно не знае, че има такива деца в България...