Певицата се раздаде истински и танцува в огнения ритъм на испански танц заедно с водещия на Стартер Симеон.

Вижте снимки на Мариана и дъщеря й>>

Освен Мариана Попова, снощи каузата подкрепиха Вики Терзийска от Мастило, Орлин Горанов и Мариана Векилска – съпругата на Симеон Колев от БГ РАДИО и двете им деца Момчил и Габриела. Вики от Мастило подробно обясни в ефир кой е най-добрият тиймбилдинг за нейното семейство – всички заедно да правят ... лютеница!

От началото до края на тази работна седмица предаването на БГ РАДИО "Любими песни за любими хора" се излъчва на живо и с благотворителна цел от Happy Bar&Grill в Mall of Sofia от 18 до 20 ч. В изминалите три дни куп бг изпълнители и артисти подкрепиха кампанията на БГ РАДИО и УНИЦЕФ - БГ Звезди за щастие. Звездните гости в първите две вечери от благотворителната седмица бяха дует Ритон и Графа, Наско от БТР и Краси и Жоро от Акага. Тази вечер Васил Найденов и Любо Киров ще бъдат в мобилното студио на БГ РАДИО и ще провокират феновете си да подпомогнат каузата на "БГ Звезди за щастие - Работилници за родители". В самия край на благотворителната седмица в живото студио ще гостуват Дичо, Поли Генова, Светла Иванова и Ники Манолов.

"Работилници за родители" е инициатива на УНИЦЕФ, която обхваща родители на деца до 4 години и подпомага родителите в това да придобият повече нови умения за общуване с децата и отглеждането им в среда, която ражда привързаност и емоционална близост. В “Работилници за родители” специалисти психолози и педагози общуват със семействата като целта е да се постигнат  по-спокойни родители, които отглеждат по-уверени и спокойни деца.