Мариана Попова разкри как ще се казва бебето

Плачков почти провалил годежа заради страх от летене

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Любовта е по-силна от всичко...!" Дерзайте...и умната!

Да влезе следващата голяма и единствена лИбоФ на Мариана.

камък ми падна от сърцето бях се притеснил да не го кръстят Ханес

Най-добре ще е да се казва Груйчо!

България няма нужда от външни врагове. Българското племе само ще се самоунищожи със злобата и завистта която носи в себе си.

Каза повръщах до шести месец, ужасно е. Помогна ми малко кола /оригинална/, много малко, да не вреди на бебето, не повече от половин чашка. Не знам дали ще помогне на всеки

МАХНЕТЕ Я ТАЗИ ОТ ТУК!

тази не беше ли в един Бигбрадър и тогава беше с някакъв чужденец, който я навести на терена и тя така се разплака и развълнува, че дори и аз съприживявах, а сега с друг. Май беше и любовница на Гоце. Съжалявам този новият. Няма лошо - надали има жена с един мъж, но като започнат да се тръшкат тези жени-звезди с новите си гаджета - намерили за винаги мъжа до себе си и прочие тъпотии и лъжи. И после пак крах и край и после отначало.

Да, любовта на живота ѝ Ханес.

Тази си седи на 39 от 10 години ми се струва или просто винаги си е приличала на лелка.

ГОВОРИМ ЗА КУЛТУРА В ДНЕШНИЯ ДЕН, ЗАЩО В ТАЗИ ПОСОКА НЕ НАПРАВИХТЕ НЕЩО? МАЙ И ПРИ ВАС ТРЯБВА ДА ИМА ПРОМЕНИ...

ЗАНИМАВАТ НИ С ... СТИГА ВЕЧЕ! КОЯ Е МАРИАНА? СМЕНЯ МЪЖЕТЕ ПРЕЗ 5 ГОДИНИ.... КОЙ ЛИ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ?

Е, добре де, Мариана е известна на-вече със своята безизвестност, но какво ти пука за мъжете и, да не си някой бивш? :)

Можеше името да е Евелина. Или кратко - Ева...

Това , за ''НОВИНА'' ли е ?

Това, потомствено некадърно същество, заедно с Дани Милев, Богдан Томов и някой си Писарски /и там още някакви лешпери/, внасят проектозакон за минимална квота от 50% българска музика в ефир. Бе, нищо против нямам ама от къде да я вземем тая музика?! Вижте тия, които ви цитирах. А, да ... там са още Рут Колева и Нона Йотова. Тия искат да прокарат закон за да бъдат излъчвани!

Искат закон щото са некадърни. В цивилизования свят си има конкуренция кадърен си- слушат те -пускат те навсякъде - печелиш. Тия искат да печелят от некадърността си. Ако са токова добри ще ги слуша цял свят.

Лелее, новина от световно значение. Разкритие от космическа величина, а всъщност, какво ни интересува?

Pачков-Плачков...

Казанлък и подбалканските села са чудесно място за живеене. Друг въпрос е колко може да издържи след като е свикнала на друго темпо.

Ще издържи докато свърши хранилката.

Харолд Пинтър щял да се връща в България, за да постави пиеса с Плачков. Видял го във филма за Левски и казал "Те тоя е новият Руси Чанев, ще стане най-голем", сбрал куфарите и утре лети с Джиз еър за Казанлък.

Какво хубав история! Умилих съ... Кога щеше да е концерта на Мариана Попова в Арена "Армеец"? Да не свършат буетчетата докато се усетим? Ама той щеше да е два дни поред, та да побере залата всички май...

Къде мога да закупя The best of Марияна Попова?

Изчерпа се още първия ден. Хората спяха пред магазините три дни преди премиерата, за да си го закупят. Мога да ти продам моя - само три пъти съм скачал върху него и е много запазен.

Изключително семпла и посредствена певица. Дано като майка е по стойностна.

Има някакъв вирус навън, кара хората да им се гади един от друг. И всеки иска да избяга на чист въздух някъде след Алпите...