Мариана Векилска се връща на екран, става лице на БНТ

От 8-и септември тя ще води новото предаване "България в 60 минути"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сакам да я пълним като еклер!

Таа прилича на гардероб

не беше ли боксовата круша на футболиста Георги Донков.Виждам,че брадичката и нещо не е на място.

Е, тя брадичката й е запазена марка от 20 години. Чак сега ли я видя?

ТРЪГНА ЗА ЕВРОПА С ОГРОМНО САМОЧУВСТВИЕ,ВИДИМО ЛАНСИРАНА ОТ НЯКОЙ,ЗАЩОТО ТЯ КАЧЕСТВА НЯМА И ЕТО БЪРЗО БЪРЗО ЕВРОПЕЙЦИТЕ Я ОЦЕНИХА.А БНТ КОЕТО ИМА ОГРОМНИ ДЪЛГОВЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА Е ОТВОРЕНО ЗА ВСИЧКИ ИЗПАДНАЛИ ЖУРНАЛЯ НАЧЕЛО С ПИЯНДУРНИКА ДИРЕКТОР КОШЛУКОВ.

тая ако ми легне,ще я прескоча..........

Доста противна и некадърна женичка!

Та мисирка на Тулупа къде ли не й търсиха топло местенце.

МЛАДИ ДАМИ, ТАКА СТАВА КАТО НА МЛАДИНИ ДАВАТЕ НА КОЙ ЛИ НЕ. НАЙ-НАКРАЯ ОСТАРЯВАТЕ, СТАВАТЕ КАТО МОРЖ И ЗА КАПАК ВИ ОСТАВАТ 2-3 ЧАВЕТА ОТ РАЗЛИЧНИ БАЩИ.

Че тя била ли е млада някога? Винаги е изглеждала същата както сега.

Веклинска??? Бате, ела си прибери вересиите, особено тия, дето трябва да са редактори, молИМ те!

"България е тясна за мене"...Начеше си бубата по света, парите свършат и се върне безславно в Родината...Колко блудкав е този сценарии за толкова българи и българки.

векилска замина на гастрол в брюксел, защото беше постигнала всичко в журналистиката... гастролът приключи, оказа се, че има още непостигнато от нея в журналистиката... ужасяваща посредственост със самочувствие при това... Опасна комбинация

Както Мара Отварачката - приключи с "кариерата в попфолка" и обещаваше да се захване с друго. А в крайна сметка пак пее в кръчмите.

Абе, нищо лично но ме се струва, че Мариана не е особено добра като журналистка, а външността и също се променила, но не към по- добро. Трудно ще успее да задържи вниманието за 60 минути, било то и в слабо гледаем час, според мен.

Такъв формат е сутрешното предаване на руския Первий канал. Там няма политика, няма проблеми -- от 6 ч говорят за времвто, за традициите, за градината, за зимнината, за спорта - как да се поддържаме с упражнения, а не какво прави еди кой си спортист, с клипчета, за празниците на православната църква. Така че нищо ново - Векилска прави копи-пейст. Може пък и от западна телевизия да го е отмъкнала - не знам

Държавната телевизия е длъжна да каже публично каква ще бъде заплатата й защото всички ние я плащаме.

Векилска нито ще си намери амплоа нито мъж защото е кучка.

е рода на Майор Векилски (улицата)!? :) Затова я пробутват яхнала торпедо...

То, не че БНТ се радва на особено висока гледаемост, но с тази семпла и простовата женица съвсем се отичат в канала.

Стига сте мрънкали!С каквото разполага БГ-то,това ще гледате.Другите са в чужбина.Нали всеки ден слушате песента"Я кажи ми облаче ли бяло".

Кошлукарският мисирник се окомплектова ?

smirn0ff

божков си назначи нов подмазвач приказвач

Българинът плюе за самото плюене! Хем иска нови лица, хем признава че в БНТ има много раздут щат и много млади парашутисти без опит - защо се хващате само за Векилска, какво да кажем за Норчето Шопова, която я уредиха в спорта направо от ... прогнозата за времето. И не е единствена. Там винаги се уреждат само връзкари, значи и Векилска е извадила някаква връзка явно

Успех. Защо такава злоба срещу жената? След няколко месеца ще е ясно дали се справя добре.

Откакто Кошлуков е Директор на БНТ започна отново да запада канала. Векилска е поредния пример за това. Жалко

Аауууу отврат! Изритаха ли я от ЕП. Не се задържа дълго в Брюксел тая. Кошлуков съсипа тая тв. Тая некадърница щом я взима в Бнт....не знам...не е надобре

Ти и от телевизия ли разбираш, ма кифло?

УЖАССС...

Тая изцица Жоро Донков до шушка

в изцицването на Жоро Донков

Утре Борисов подава оставка но ние искаме оставката и на Гешев

Кои сте вие?

Пепи 60000 глисти и 4600000 срамни буби

Стига едни и същи...

Крайно време е да се регламентират назначенията в БНТ. Какъв е този безпринципен сбор от разни приближени за трудоустрояване - Дони, Векилска, Орлин Горанов ще бъде нелеп водещ на тъпо предаване и т. н.

пропускаш Митко павлов - олигофрен и . Боклук до боклука яка конкуренция на идиота цикатридинис. Опростачаването на нацията продължава

5678 Крайно време е да млъкнеш и да не се месиш

Поналяла е, но още става, не екрана не знам.. И с пластики не отказваме стига да са готови на пълна програма...

за какво става тази свинкя с връзки в ДС,оосвен за свински пръжки, бе!

БНТ защо е това нежелание за промяна, за освежаване на програмната схема, за обновяване на екранните лица? От новината, че Векилска става лице на БНТ, както и Митко Павлов разбирам, че държавната телевизия има и социална фуккция да осигурява работа и трудова заетост на посредствени и неуспели журналисти, и кадри в частните медии.

Защото БНТ иска да въведе лимит за LGBT нахалниците

ама то отдавна е така, още по времето на хачо.

Дали не гледаме филм "Меракът на чичо Емчо"?

Чичо Емо е на другия бряг, какъв мерак?

Сигурна си, че е чист вегетариянец и не блажи?

По- добре да стане реклама на лицевата пластична хирургия!

Ето ти две много позитивни теми, които да разгледаш в пъстрото си и изпълнено с градивност предаване: 1. Липосукцията - къде, как, за колко? 2. Избелването на зъби - къде, как, за колко?

Аз курва, която си оставя децата и си вее путката из Европа нема да гледам па вие както искате.

Значи е нямала никакъв журналистически опит и са взели от раз в бтв, то и Анито с пегогиката е в тази група. Навсякъде парашутисти.

анито дори не е с педагогика, а с библииотекарски институт! Всичко с връзки естествено, особено от прованса.

... живота в цялата му пъстрота ... градивното около нас ... не е точно това, което аз търся като телевизионен зрител. Ама ако реша да гледам нещо подобно, предпочитам да ми е представено от някое ново лице - ненатоварено с неприятни телевизионни спомени (и гафове), лични и професионални неуспехи, доста разбити връзки (станали публично достояние) с доста неподходящи мъже ... абе не ми се гледа Мариана Векилска.

Защо е тая злоба? Имате избор, канали много. Мариана е добра журналистка, а относно възрастта... Повечето, които казвате, че е стара и дебела сте по-стари и дебели със сигурност. Това е една хубава жена в разцвета на силите си. А БНТ става все по-гледана тв. Супер сутрешен блок-Христина Христова е най-свежото нещо в ефира от години насам. Адмирации и късмет!

Христина Христова е вампир! Векилска, ако кажа, че е посредствена като жърналист, значи силно съм ѝ завишил оценката. А ти, ако я смяташ за хубава жена, трябва да си турчин ...

Прав си ФЕН, единствената добра телевизия е обществената БНТ. Частните телевизии са се превърнали в машини за денонощно показване на реклами. За тях не е важно какво излъчват, а какви приходи ще получат. Отработили са схемата - евтини филми срещу максимални приходи от реклами.

ма за държавната ,дето сите балъци я плащаме, се си мисля ,че трябва да са с конкурс нещата...

Вие се майтапите. Марияна гледа злобно плаши дори и наборите.

Ама, Моля Ви се, от сърце ви се МОЛЯ, не го показвайте това нещо в национален ефир!

Стара чанта _амам вече!

е лицето,предтавям си гъза и какъв ще да бъде.

,че заминава в чужбина да търси "нови предизвикателства"? И сега какво хайде обратно и пак работа в телевизия,понеже е много тежко,и с малко заплащане!Странно защо такива все се бутат това да работят а не нещо друго?За 7 000 000 граждани на България не са ли много толкова журналистчета?

марианче, много си погрознела, ма?!?!

НА ТОЯ МОРЖ МЯСТОТО И Е В ANIMAL PLANET. ТЪКМО БЕШЕ ИЗЧЕЗНАЛА, ПАК ЩЕ Я ПУСКАТЕ.

Ужас. Отново ли тази. Ад.

Много важно. На тая наша БНТелевизия, само като преброиш "екипите" на спорта и можеш да заключиш за разхищението на нашите пари. Може ли кошлука да каже колко щатни бройки спортни журналисти имат частните ТВ и колко той ги е направил в БНТ? А някои лица, които се явяват от дъжд на вятър? Например Галя Крайчовска? Да благодарим, че в ръцете си държим в готовност дистанционното. Да поискаме да го направят да връща пари.

Мариана е много интелигентна и умна, но така и не си намери амплоа и подходящ мъж. Функцията й е да бъде презентатор на бозите и петоразрядните репортажи от регионалните тв центрове.

СТРАШНО НЕМА ЩО.

Успех на новото предаване !