Мариана Векилска се връща на екран, става лице на БНТ

От 8-и септември тя ще води новото предаване "България в 60 минути"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма значение какво пише в преста за теб... важно е да не ти бъркат името, Мариана Веклинска...

Откога чакахме!

След толкова жалване и самореклама и само предлагане при Гала ето,че намери работа. Много кратко работи в Военния музей все пак там заплатата е като в БАН 530 лв. за нищоправене.

Верно ли??? Лъсна и кариерата в Брюксел-временно проектор на външна фирма за черната работа и пак майка беге става най-младият! Еххх от високо се пада лошо.

ГЕРБ в отчаян опит да активират подлогите си, но вече нищо не може да ги спаси.

проектче Най-милата

Ужасна е!

Изпълва с обем студиото, но още е сладка. Само ако може, да не е в 60 минути, и 6 стигат, все пак сме малка страна ако не друго.

Модел и манекен преди??? А и една лигава и досадна и скучна!!!

Тулупа отново в опит да си напазарува с чужди пари държавната администрация и да спади кожата

Тотално заблудена. За съжаление.

Тия в БНТ-то вместо да вземат някои нов , интересен и т.н. все пенсионери. Ако не беше на държавна издръжка ( т.е. на нашите пари ) , щеше да е фалирала 1 милион пъти тая псевдо телевизия.

Адски тъпа пача...какъв срам беше като дойде в Брюксел (уредена по втория начин от бивша нейна съученичка). Стегнаха и багажа наобратно по най-бързия начин. Че и дъщеря и щяха да намърдат без да се е дипломирала дори още. Абсолютно ярък пример за ефекта на Дънинг-Крюгер.

Дубайските платени тролови и тук ли дебнат? Бахмааму!

БНТ в новия си формат: "Усмивки от старите ленти...", "Да се върнем с години назад", "Началото" и "Старци (и бабички) разбойници".

"Рядко противна е тази крава, но мляко тя не дава. Сутрин тя пасе трева..."

Осмърдяхте нета, бе!

На тая ли деда и или прадеда и беше некаква улица?

Поредната боза, сервирана от пухкава лелка в климактериум ... аз ще пропусна. Дано това нещо е в правилния часови пояс - от 14:00 до 16:30, когато и без това никой не гледа телевизия. Между другото - сбърканото име още в първия ред показва колко си "популярна".

Големо виме, ама празно....

Джуркат из телеяизиите едни и същи "лица" от 20 години. Сега и на тази ще й плащаме заплатата.

Европейската авиация изгуби незаменим експерт в лицето на г-жа Векилска (пардон г-ца Векилска). Лично на мен все още не ми е ясно как придоби професионалните качества на експерт по авиационна безопасност след дълги години работа като журналист на ала-бала предавания. Явно и по европеските организации си е свинщина?

Таа дебелана нема да я удостоя с никакъв атеншън. Както и амбреажното " Шоу на Чикияридис"....

в белгия кво стана? не я щат

Е, лице чак пък да стане.... Виж, за гъз по- върви...

"Младите се завръщат от чужбина....."

Успех на новото предаване !

Мариана е много интелигентна и умна, но така и не си намери амплоа и подходящ мъж. Функцията й е да бъде презентатор на бозите и петоразрядните репортажи от регионалните тв центрове.

Много важно. На тая наша БНТелевизия, само като преброиш "екипите" на спорта и можеш да заключиш за разхищението на нашите пари. Може ли кошлука да каже колко щатни бройки спортни журналисти имат частните ТВ и колко той ги е направил в БНТ? А някои лица, които се явяват от дъжд на вятър? Например Галя Крайчовска? Да благодарим, че в ръцете си държим в готовност дистанционното. Да поискаме да го направят да връща пари.

Ужас. Отново ли тази. Ад.

НА ТОЯ МОРЖ МЯСТОТО И Е В ANIMAL PLANET. ТЪКМО БЕШЕ ИЗЧЕЗНАЛА, ПАК ЩЕ Я ПУСКАТЕ.

РЪЦЕТЕ И ВИСЯТ ПОВЕЧЕ И ОТ ЗАДНИКА

СТРАШНО НЕМА ЩО.

марианче, много си погрознела, ма?!?!

,че заминава в чужбина да търси "нови предизвикателства"? И сега какво хайде обратно и пак работа в телевизия,понеже е много тежко,и с малко заплащане!Странно защо такива все се бутат това да работят а не нещо друго?За 7 000 000 граждани на България не са ли много толкова журналистчета?

е лицето,предтавям си гъза и какъв ще да бъде.

Стара чанта _амам вече!

Ама, Моля Ви се, от сърце ви се МОЛЯ, не го показвайте това нещо в национален ефир!

Вие се майтапите. Марияна гледа злобно плаши дори и наборите.

ма за държавната ,дето сите балъци я плащаме, се си мисля ,че трябва да са с конкурс нещата...

Защо е тая злоба? Имате избор, канали много. Мариана е добра журналистка, а относно възрастта... Повечето, които казвате, че е стара и дебела сте по-стари и дебели със сигурност. Това е една хубава жена в разцвета на силите си. А БНТ става все по-гледана тв. Супер сутрешен блок-Христина Христова е най-свежото нещо в ефира от години насам. Адмирации и късмет!

... живота в цялата му пъстрота ... градивното около нас ... не е точно това, което аз търся като телевизионен зрител. Ама ако реша да гледам нещо подобно, предпочитам да ми е представено от някое ново лице - ненатоварено с неприятни телевизионни спомени (и гафове), лични и професионални неуспехи, доста разбити връзки (станали публично достояние) с доста неподходящи мъже ... абе не ми се гледа Мариана Векилска.

Значи е нямала никакъв журналистически опит и са взели от раз в бтв, то и Анито с пегогиката е в тази група. Навсякъде парашутисти.

Христина Христова е вампир! Векилска, ако кажа, че е посредствена като жърналист, значи силно съм ѝ завишил оценката. А ти, ако я смяташ за хубава жена, трябва да си турчин ...

Аз курва, която си оставя децата и си вее путката из Европа нема да гледам па вие както искате.

Ето ти две много позитивни теми, които да разгледаш в пъстрото си и изпълнено с градивност предаване: 1. Липосукцията - къде, как, за колко? 2. Избелването на зъби - къде, как, за колко?

По- добре да стане реклама на лицевата пластична хирургия!

Дали не гледаме филм "Меракът на чичо Емчо"?

БНТ защо е това нежелание за промяна, за освежаване на програмната схема, за обновяване на екранните лица? От новината, че Векилска става лице на БНТ, както и Митко Павлов разбирам, че държавната телевизия има и социална фуккция да осигурява работа и трудова заетост на посредствени и неуспели журналисти, и кадри в частните медии.

Поналяла е, но още става, не екрана не знам.. И с пластики не отказваме стига да са готови на пълна програма...