Коментари - Мария Бакалова демонстрира изящност в дантела и тюл на червения килим в Исландия | Лайф.dir.bg
назад

Мария Бакалова демонстрира изящност в дантела и тюл на червения килим в Исландия

Актрисата се появи под светлините на прожекторите на Европейските филмови награди с майка си

Обратно в новината
| Редактор : Стелиян Стоименов

Коментари - Мария Бакалова демонстрира изящност в дантела и тюл на червения килим в Исландия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста напориста селянка с типично провинциално излъчване.

Избива ли ти пяна на устата? Иди на доктор!

Роклята й е поне два номера по-голяма. Майката няма хубаво излъчване.

Много мязва на рускиня.

рускиите са красиви жени, тази определено не е

Стига сте ни я набутвали тази кифла!

Красота!

миналата година валя сняг

Киното в Холивуд е мъртво от 30 години, сега е чалга пародия тип пайнер ама като са наредили/платили на драскачите ще се слагат няма начин

Малко е класа тип лютеница "Хорце", ама нали холивудският елит не е виждал лютеница, та им е интересно.

Много ти знае главата какво е класа ! Тази девойка знае поне 2 езика прочела е сигурно 100 пъти повече книги от тебе ! И никога ама никога в живота си няма да видиш просто защото там където тя ходи и я приемат теб няма да те допуснат ! От нейната камбанария се вижда от Бургас до Америка и Япония и се виждат хора които са постигнали много ама много цял свят им знае имената А ти се един прост балканску субект

Класата е нещо, което е вродено или култивирано в ранна детска възраст. Нито IQ-то, нито информацията, която си погълнал, нито езиковите умения или контактите са определящи.

Красива е Бакалова. Няма никакви тунинги и корекции. Голяма завист голямо нещо в коментарите.

И аз на това се чудя. Голяма завист. Вероятно останалите й неуспели колеги са това, а те са адски много в България. Бакалова е красива, изящна и съм горда, че е успяла в най-успешните среда в областта на киното - Холивуд

Успяла в един Холивуд, превърнал се в ляво, неомарксистки политически пропагандатор. Девалвацията е пълна. Сори, Мария, но Холивуд отдавна не е това, което беше.

Добре е да изтъкваме наши сънародници, ако заслужават, и да се гордеем с тях. Но, когато се прекалява с излишни епитети и комплименти ефектът е обратен. Нашето девойче нито е кой знае каква актриса, нито има зад гърба си епохална кариера и страхотни постижения, а да я титуловаме като красавица, ще е огромен виц... И винаги така се получава, вместо изписани вежди, извадени очи... Нашата журналя така и не се научи да е премерена в писанията си, повече от които са или платени, или налагани без логика...

Браво, млада и успяла, само напред и нагоре!

С краката нагоре

Браво, Мария! Продължавай все напред и нагоре! Искрено се радвам на успеха ти!

Тюл, стари дантели и арсеник.

Факта ,че основния цвят в тоалетите и е черно,показва липса на усет

Пак ли това курве. Кви свирки въртеше в кумлука.

Местяяяяяяяяя.........

С изящна дамска превръзка, изцапана

Достойно представя страната си с ролята на проститутка....

Накрая ще я вземе някой негър да я шие и ще се отдаде на заслужен отдих ..

България имаше прекрасни актриси. Може би и сега има, не знам, не познавам настоящите. Но не бива Холивуд да ни е критерий за оценка.

Kalin

Да и се радва човек ако има успехи като артист а то все по разни партита поканена от незнам си кой.Реално до този момент изобщо не е показала че е артист защото за мен тая порнография Борат изобщо не е за хавралене и май само с нея ще я помним.

Тая ми е много интересна, да живее в София, при РАШКОВОТО управление

Бих я уважил, особено ако се забърка в нещо незаконно

липсва и изящество и класа казвам го без злоба, а все едно е облякла рокла 3 размера по голяма и как се влачи товя не е норвално

Ти болна ли си? В кои времена живееш?

Вие пръскате ли изящност? Не. Тогава бегайте от тука. Ае у лево.

се предлага, но никой не ще да я чука

няма да я върна. Макар, че не съм добър пример. И Цецка от 4 етаж не бих върнал. Нищо, че е въз пухкавка.

Всяка елитна проститутка свежда срамежливо поглед пред уменията за фелацио на Стелианчо

Аз съм бургазлия, ама тази скумрия вече взе да преиграва с позирането на снимките й. То Чарлийз Терон не прави такива чупки в кръста…… Въъъъъй, ай по-скромно мъри гиздаво момо!

Я пак погледни :)) https://www.pinterest.co.uk/pin/biggest-most-embarrassing-red-carpet-dress-malfunctions-in-hollywood--188799409370283136/ Тея чупки всички ги правят, щото рекламират дрешките, с които се появяват и дизайнерите ,които им ги предоставят. Трябва да се зъварти налево , надесно, да се понапърчи , накокошини...точно като папуняк в размножителен период

бакалово РАЗСТРОЙСТ*О

бой по П*ТКЯТА с черпака

джаф джаф...

По- дадолу има ДОСТА коментари от гнусни турци.. Ако имаше и новина за турци, щяхте да можете да СРАВНИТЕ колко ПЛЮСА са сложили турските компютърни Хакери на тяхната новина и колко МИНУСА са сложили на новината за българи...

Има едно нещо, което се казва Меритокрация. Ако не си наясно, провери какво означава. Това, че някой е Българин не ме задължава да свиря за неговият отбор и да одобрявам посредствеността му по общ "патриотичен" сигнал. Качествата и постиженията на индивида са това, което мотивира малкото нормални да реагират позитивно. Не може всичко, което ви показва истината да го игнорирате "политически" и под проста футболна логика. Тия диалектични номерца минават на хора без основно образование. Отделна тема е, че масата имате и средно, което не отговаря на никакви стандарти.

Що рече , бабин посе

пак се е поАКАЛА до КОЗИРКАТА

Освежаващо е да се види как завистливите по рождение се давят от злоба заради успеха на едно момиче. Не съм и гледал филми и всъщност няма значение колко е добра, имало късмет момичето и стигнало до Холивуд. Завистливите по рождение - да, това да си завистлив е един бит в гените, лесно проличава нула ли е единица ли е - нека се давят от злоба, нямам симпатия и/или съчувствие към тоя модел хора.

От кога и от киноизкуство взе да разбираш? Не се навряка, дежурно сорос врякалце. Всичко нормално ви е чуждо на вас, соросробите. Щом нещо е посредствено и фалшиво, веднага си го забивате за знаме и излизате на "бойното" поле в метавърса.

Не врякай а се опитай да контролираш злобата си. Виждаш, че не ти стига акъл да изврякаш нещо без да ме копираш тръгнал да пита от какво съм разбирал. Сто животя няма да ти стигнат да го загрееш.

На какво отгоре да и завиждаме, я да ни обясниш, специалисте? За тоталното излагане ли? За липсата на какъвто и да било талант ли? Или за това, че един "продуцент" я използва директно като проститутка за платени политически цели? Как не ви е срам да се правите на богопомазани, като по цял ден четем платените ви коментари?

Ти кажи на какво, аз не съм я гледал и не ме занимава. Или врещиш с пяна на уста защото не те интересува, даааа. Интересното е, че тия с обърнатия генетично бит да за завистливи сте все с акъл малко под средностатистическия, вероятно има връзка между двете. Възможно дори да греша, да не е един бит а да сте сърдити на света задето сте такива, каквито сте.

Много се напъваш да го даваш "интелектуалец"? И на основа на какво реши, че представата ти за нивото ти е обективна? На това, че са те избрали да работиш в Сорос фондация като трол ли? Или майка ти те е убедила, че си повече от останалите? Хайде не на нас тези. Не всички сме руски тролчета, хюмненца. Които ако ги има са точно на твоето "интелектуално" ниво.

Пиле, представата ми за това какъв съм не ти е писано да я знаеш. Избърши пяната и се опитай да се научиш да правиш нещо смиелено, вместо да врещиш по цял ден глупости за едните огризки, дето ти подхвърля руският господар. Да имаше капка акъл поне последното можеше да оставиш тук да остане незабелязано.

Реши, че всички, които не споделят нивото ти на самозаблуда имат господар и те ли? Браво. А мечтаните от вас руски тролове всъщност са нормални хора, на които им писна да ви четат глупостите. Нали не мислиш, че хиляда коментара, денонощно, под повтарящи се никнеймчета не крещят: Платени?

И пак не можеш да изврякаш без да ме копираш. Да, милион пъти съм ти казвал, че руските слуги умирате без да загреете, че на тоя свят има хора живеещи без господар. Не ти стига акъл и да ме повториш както трябва.

Ходи да се земете с Бакаловата. И тя сигурно си мисли, че я копират. Лика прилика сте си. Кухи шматки.:)

Ей го докъде си.

За какво да й завиждам? Имам много по смислен живот от нейния и като мозъчен хирург в Цюрих сигурно имам и повече пари от някаква треторазрядна актриса. Пък и да нямам, пак живота ми е по смислен от нейния.

За първи път ми се случва да попадна за мозъчен хирург, или друг тип висококвалифициран спецалист, да има време да бълва коментари в треторазряден сайт, по адрес на личности от развлекателния бизнес. Сигурна ли сте, че сте хирург, а не някого почистващ след хирурзите, щото и медицинските сестри нямат време от смени, да пишат в клюкарски сайтове.

Това, че ти висиш по цял ден да врещиш из тоя сайт далеч не значи, че и тия, по които врещиш го правят. Може да е автентична може ти да си наврякал и "нейния" пост разпенен от злоба в напън да чуеш още от мене. Ей ме, врякай ама избърши първо пяната да не се задавиш пак.

Последния и филм завинаги я закопа като трета категория холивудска актриса. От там до порнографията дистанцията е никаква. Гнусна работа.

Ще намине да си довърши НАТФИЗ ? И да се надяваме, че вече носи гощи отдолу. Въпрос на ефирност и финес все пак. И на малко елементарно възпитание, за което не се учи специално.

завършили НАТАФИЗ като е заструяло класа и талант Само посочвам последната популярна -Диана Димитрове е супер нали, а какво да кажем за Явор Бахаров, а мамин Сашко , ами Елен Колева?:)))

Дира. Защо работите селективно с коментарите? Искаме да можем да дадем мнението си и за Ива Янкукува. Изключителна е. Направо мега талант. Въпроса е в какво? В мрънкането под носа си ли? Или в използването на "млади" музиканти, които да я интегрират в "сцената" та да си храни фалшивото самочувствие? Докато наемите от баба и дядо плащат сметките. Докога ще игнорирате хилядите кадърни музиканти и ще ни информирате за мартистки и псевдо-артистки? Какво мислите, че постигате с това си поведение? Реклама? Стадарти? А Бакалова мисля, че не е необходимо да я коментираме. Плати си за илюзиите. Сега ще го играе мега успешна, като другата "българска" звезда Добрев.

Поканете поне веднъж един от най-успешните български музиканти - тромпетистът Михаил Йосифов. За капак е и преподавател в Музикалната Академия и се грижи за културното бъдеще на младите хора. Почваме да мислим, че ви интересуват само жени, манекенки и псевдо-артистични позьори и пренебрегвате нормалните мъже в тия рубрики.

В България явно истински талантливите са враг на държавата и медиите.

БАКАЛОВАТА ИЗМ*Т.

една трапчинка на лицето, не виждам кой знае какво очарование в лицето й. Да ме прощава, но във един филм (дали не беше Кръстникът) имаше една култова фраза, нещо от сорта - мъжете търсят красавици за ч*кане, а просто симпатичните ги вземат за жени и майки на децата си...

Мария винаги е била много стилна и добре облечена на червения килим!

тая тъпа потка не спряхте да ни я натрапвате :)

Една артистка, след като се осере с първата си роля, оттам нататък никога не може да се измие от... калта. Тази роля, в Борат-2 е предложена на десетки актриски преди нея, но явно само тя се е съгласила. Е, поне стана известна, само дето не и дадоха "златната малинка"...

Супер селска пръчка. Явно системата е много извратена след като има филми като Борат, ролята на тая бездарна и дразнеща мома, беше противна. И изобщо филмите дето е в тях, не се гледат. Агентите добре си вършат работата като я пробутват в 3то класни филми и 3то класни роли, заработва момичето, НО с какво е полезна на България...и с какво е "велика"?? Не е ясно.

Тя актриса ли била мислех само чий е селска курва

Каквито и дантели да сложи, под тях си е селска пръчка.

На прасе, звънче.

Трябва по често да пускате материали за нея. Успешно и органично влияе върху стомашно-чревният тракт на малкото останали Българи. Така спестяваме пари от купуване на Дуфалаг. Продължавайте смело. Това е едно добро дело.