Мария Бакалова демонстрира изящност в дантела и тюл на червения килим в Исландия

Актрисата се появи под светлините на прожекторите на Европейските филмови награди с майка си

Обратно в новината

Коментари - Мария Бакалова демонстрира изящност в дантела и тюл на червения килим в Исландия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва по често да пускате материали за нея. Успешно и органично влияе върху стомашно-чревният тракт на малкото останали Българи. Така спестяваме пари от купуване на Дуфалаг. Продължавайте смело. Това е едно добро дело.

На прасе, звънче.

Каквито и дантели да сложи, под тях си е селска пръчка.

Тя актриса ли била мислех само чий е селска курва

Супер селска пръчка. Явно системата е много извратена след като има филми като Борат, ролята на тая бездарна и дразнеща мома, беше противна. И изобщо филмите дето е в тях, не се гледат. Агентите добре си вършат работата като я пробутват в 3то класни филми и 3то класни роли, заработва момичето, НО с какво е полезна на България...и с какво е "велика"?? Не е ясно.

Една артистка, след като се осере с първата си роля, оттам нататък никога не може да се измие от... калта. Тази роля, в Борат-2 е предложена на десетки актриски преди нея, но явно само тя се е съгласила. Е, поне стана известна, само дето не и дадоха "златната малинка"...

тая тъпа потка не спряхте да ни я натрапвате :)

Мария винаги е била много стилна и добре облечена на червения килим!

една трапчинка на лицето, не виждам кой знае какво очарование в лицето й. Да ме прощава, но във един филм (дали не беше Кръстникът) имаше една култова фраза, нещо от сорта - мъжете търсят красавици за ч*кане, а просто симпатичните ги вземат за жени и майки на децата си...

БАКАЛОВАТА ИЗМ*Т.

Дира. Защо работите селективно с коментарите? Искаме да можем да дадем мнението си и за Ива Янкукува. Изключителна е. Направо мега талант. Въпроса е в какво? В мрънкането под носа си ли? Или в използването на "млади" музиканти, които да я интегрират в "сцената" та да си храни фалшивото самочувствие? Докато наемите от баба и дядо плащат сметките. Докога ще игнорирате хилядите кадърни музиканти и ще ни информирате за мартистки и псевдо-артистки? Какво мислите, че постигате с това си поведение? Реклама? Стадарти? А Бакалова мисля, че не е необходимо да я коментираме. Плати си за илюзиите. Сега ще го играе мега успешна, като другата "българска" звезда Добрев.

Ще намине да си довърши НАТФИЗ ? И да се надяваме, че вече носи гощи отдолу. Въпрос на ефирност и финес все пак. И на малко елементарно възпитание, за което не се учи специално.

Последния и филм завинаги я закопа като трета категория холивудска актриса. От там до порнографията дистанцията е никаква. Гнусна работа.

Поканете поне веднъж един от най-успешните български музиканти - тромпетистът Михаил Йосифов. За капак е и преподавател в Музикалната Академия и се грижи за културното бъдеще на младите хора. Почваме да мислим, че ви интересуват само жени, манекенки и псевдо-артистични позьори и пренебрегвате нормалните мъже в тия рубрики.

В България явно истински талантливите са враг на държавата и медиите.

Освежаващо е да се види как завистливите по рождение се давят от злоба заради успеха на едно момиче. Не съм и гледал филми и всъщност няма значение колко е добра, имало късмет момичето и стигнало до Холивуд. Завистливите по рождение - да, това да си завистлив е един бит в гените, лесно проличава нула ли е единица ли е - нека се давят от злоба, нямам симпатия и/или съчувствие към тоя модел хора.

пак се е поАКАЛА до КОЗИРКАТА

От кога и от киноизкуство взе да разбираш? Не се навряка, дежурно сорос врякалце. Всичко нормално ви е чуждо на вас, соросробите. Щом нещо е посредствено и фалшиво, веднага си го забивате за знаме и излизате на "бойното" поле в метавърса.

По- дадолу има ДОСТА коментари от гнусни турци.. Ако имаше и новина за турци, щяхте да можете да СРАВНИТЕ колко ПЛЮСА са сложили турските компютърни Хакери на тяхната новина и колко МИНУСА са сложили на новината за българи...

джаф джаф...

Има едно нещо, което се казва Меритокрация. Ако не си наясно, провери какво означава. Това, че някой е Българин не ме задължава да свиря за неговият отбор и да одобрявам посредствеността му по общ "патриотичен" сигнал. Качествата и постиженията на индивида са това, което мотивира малкото нормални да реагират позитивно. Не може всичко, което ви показва истината да го игнорирате "политически" и под проста футболна логика. Тия диалектични номерца минават на хора без основно образование. Отделна тема е, че масата имате и средно, което не отговаря на никакви стандарти.

На какво отгоре да и завиждаме, я да ни обясниш, специалисте? За тоталното излагане ли? За липсата на какъвто и да било талант ли? Или за това, че един "продуцент" я използва директно като проститутка за платени политически цели? Как не ви е срам да се правите на богопомазани, като по цял ден четем платените ви коментари?

Не врякай а се опитай да контролираш злобата си. Виждаш, че не ти стига акъл да изврякаш нещо без да ме копираш тръгнал да пита от какво съм разбирал. Сто животя няма да ти стигнат да го загрееш.

Ти кажи на какво, аз не съм я гледал и не ме занимава. Или врещиш с пяна на уста защото не те интересува, даааа. Интересното е, че тия с обърнатия генетично бит да за завистливи сте все с акъл малко под средностатистическия, вероятно има връзка между двете. Възможно дори да греша, да не е един бит а да сте сърдити на света задето сте такива, каквито сте.

бой по П*ТКЯТА с черпака

Много се напъваш да го даваш "интелектуалец"? И на основа на какво реши, че представата ти за нивото ти е обективна? На това, че са те избрали да работиш в Сорос фондация като трол ли? Или майка ти те е убедила, че си повече от останалите? Хайде не на нас тези. Не всички сме руски тролчета, хюмненца. Които ако ги има са точно на твоето "интелектуално" ниво.

Пиле, представата ми за това какъв съм не ти е писано да я знаеш. Избърши пяната и се опитай да се научиш да правиш нещо смиелено, вместо да врещиш по цял ден глупости за едните огризки, дето ти подхвърля руският господар. Да имаше капка акъл поне последното можеше да оставиш тук да остане незабелязано.

бакалово РАЗСТРОЙСТ*О

Реши, че всички, които не споделят нивото ти на самозаблуда имат господар и те ли? Браво. А мечтаните от вас руски тролове всъщност са нормални хора, на които им писна да ви четат глупостите. Нали не мислиш, че хиляда коментара, денонощно, под повтарящи се никнеймчета не крещят: Платени?

И пак не можеш да изврякаш без да ме копираш. Да, милион пъти съм ти казвал, че руските слуги умирате без да загреете, че на тоя свят има хора живеещи без господар. Не ти стига акъл и да ме повториш както трябва.

Ходи да се земете с Бакаловата. И тя сигурно си мисли, че я копират. Лика прилика сте си. Кухи шматки.:)

Ей го докъде си.

Аз съм бургазлия, ама тази скумрия вече взе да преиграва с позирането на снимките й. То Чарлийз Терон не прави такива чупки в кръста…… Въъъъъй, ай по-скромно мъри гиздаво момо!

Всяка елитна проститутка свежда срамежливо поглед пред уменията за фелацио на Стелианчо

Що рече , бабин посе

За какво да й завиждам? Имам много по смислен живот от нейния и като мозъчен хирург в Цюрих сигурно имам и повече пари от някаква треторазрядна актриса. Пък и да нямам, пак живота ми е по смислен от нейния.

се предлага, но никой не ще да я чука

Я пак погледни :)) https://www.pinterest.co.uk/pin/biggest-most-embarrassing-red-carpet-dress-malfunctions-in-hollywood--188799409370283136/ Тея чупки всички ги правят, щото рекламират дрешките, с които се появяват и дизайнерите ,които им ги предоставят. Трябва да се зъварти налево , надесно, да се понапърчи , накокошини...точно като папуняк в размножителен период

За първи път ми се случва да попадна за мозъчен хирург, или друг тип висококвалифициран спецалист, да има време да бълва коментари в треторазряден сайт, по адрес на личности от развлекателния бизнес. Сигурна ли сте, че сте хирург, а не някого почистващ след хирурзите, щото и медицинските сестри нямат време от смени, да пишат в клюкарски сайтове.

Вие пръскате ли изящност? Не. Тогава бегайте от тука. Ае у лево.

няма да я върна. Макар, че не съм добър пример. И Цецка от 4 етаж не бих върнал. Нищо, че е въз пухкавка.

завършили НАТАФИЗ като е заструяло класа и талант Само посочвам последната популярна -Диана Димитрове е супер нали, а какво да кажем за Явор Бахаров, а мамин Сашко , ами Елен Колева?:)))

липсва и изящество и класа казвам го без злоба, а все едно е облякла рокла 3 размера по голяма и как се влачи товя не е норвално

Бих я уважил, особено ако се забърка в нещо незаконно

Тая ми е много интересна, да живее в София, при РАШКОВОТО управление

Kalin

Да и се радва човек ако има успехи като артист а то все по разни партита поканена от незнам си кой.Реално до този момент изобщо не е показала че е артист защото за мен тая порнография Борат изобщо не е за хавралене и май само с нея ще я помним.

България имаше прекрасни актриси. Може би и сега има, не знам, не познавам настоящите. Но не бива Холивуд да ни е критерий за оценка.

Накрая ще я вземе някой негър да я шие и ще се отдаде на заслужен отдих ..

Това, че ти висиш по цял ден да врещиш из тоя сайт далеч не значи, че и тия, по които врещиш го правят. Може да е автентична може ти да си наврякал и "нейния" пост разпенен от злоба в напън да чуеш още от мене. Ей ме, врякай ама избърши първо пяната да не се задавиш пак.

Достойно представя страната си с ролята на проститутка....