Коментари - Мария Бакалова иска да заведе майка си на Оскарите: Тя е моят идол | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо нищо не пишете за Теодора-Косара Попова!!!

Мария Кабалова е уникално име. Кабалистите в Холивуд са се надървили от контраста - Мария - Бакал Кабалова. Естествено продукцията е мега стойностна и насочена към човещина и позитивно мислене. Тази девойка не осъзнава, че е направила фатална грешка. Като отмине "медийният прожектор" като ехо ще остане асоциацията с ролята и "Шоу ми йоур путка". Да се надяваме, че ще порасне като индивид и ще намери начин да се реабилитира през сериозна роля. Щото с тази политичекса поръчка срещу Джулиани е тотална свинщина.

Тръмполозрщата кифла пак се изака. Плюй, нищо няма да промениш. Само крадеш кислород. Oxygen thief

Изакал си се ти, който и да си "герой" на новото време. Тръмп е същата популистка бутафория. Толкова ти е нивото да зацепиш символика, масони и кабала. Неща, които са съществували много преди да си направят държава. Но това до програмирани и необразовани чутури няма как да стигне. Въздигай си в култ поредната медийна курветина и вярвай в непостижимите и успехи и безграничният и талант. После иди и си тресни едно селфи, да чакаш лайкове. Малоумници сте и с право си заслужавате свинщината, която ви сервират. А и ви харесва.

Много си злобен, бе Ганьо! Прожекторът ще продължи да свети! Сега тя снима в Лондон! Ти гледай себе си?

Сам не мога да си обясня защо това момиче ми се струва толкова противно...

Аз ще ти кажа, защото е талантлива и успешна. И смела. Всичко което вероятно ти не си.

Момиче - дете на прехода. Посредственост. Нарцисизъм. Успеха е най-важен. Но не този в изкуството. Този в чалгата. Важно е хората да говорят. За какво и къде, какво значение има. Нали ще се изкарват пари и лайкове. За финал се опъва една наглост и претенция и "рилейтъбъл" образа е в действие. Щом имате Тиквара и Слави за политици, Бакаловата ще ви е идол в "кино-изкуството".

Много"задълбочен" типично бг комплексарски анализ. Това в кое Мария участва във филма на Саша е по-голямо от всичко което българи в Бг могат на кога да асимилират или приемат. Много много далеч от истината както винаги.

"БГ комплексар", нямам "патриотичен" сантиментометър. И не оценявам артисти по "лайкове", "успехи" и "оскари". Това е все едно да гледам на Микеланджело с пренебрежение, защото след като е нарисувал Сикстинската Капела с разголени тела, Църквата не му е дала "политически коректната награда" а е накарала друг художник да облече нарисуваните фигури. Културата не е плод на конкурси като Евровизия и награди като Оскар. Историята на кино-изкуството е пълна с примери колко неадекватни са Оскарите. Но вие нямате време за критично мислене, за вас то е равно на критика. Хич не ми пука за плебеи, без култура, без елементарна представа кое е характеристика на изкуство, кое е политическа поръчка и кое е кич. Девойката е типична извадка от най-бедната държава в Евроейският Съюз и е нормално да си я "харесвате". Такъв ви е модела на мислене. И за това ще живеете в мизерия, защото като ви покажат някой медиите и ви го набият в главата като модел за "успех", ограничените ви мозъчета пълни с реклами и малдивски мечтички се възбуждат и подскачат в ритъма на танца, без да си зададете логичният въпрос - кой плаща за музиката и кой я свири.

Нямаш представа, колко си смешен.

стелиянчо, защо триеш коментари? Така ли каза Шиши? Направо да ги спре тогава.

къф шиши ве мамут тв а тук е на тим...

С тая червена коса може да бъде само идол на чалгата

Не я води, че ще само ще изплашите хората.

заведи си офцата и пръча. грозното посредствено лелче станало известно с една миризлива шунда

този празен офчи поглед, как ма възбужда! ;)

Нина

Тя е актриса и играе това, което е по сценатий. Още е много малка, за да отхвърля роли! Сигурна съм, че коя да е млада българска актриса иска да е на нейно място! И ако го отричат, са фалшиви и лицемери! Щом са я забелязали, значи го е направила добре! В случая боклукът е не тя, а филмът. Гледах само анонса и останах отвратена! Нямам идея в какъв перверзен ум може да се пръкне такъв сценарий и колко трябва да си извратен, за да решиш да го реализираш?!? Жалко за световното кино!!!

А ти си тотално ограничен комплексар. Расист и комплексар казах ли. Филмът не е за бг крави и най-вече с твоя IQ и ЕQ. Гади ми се от такива като теб. Саша е уникален. Филмът също. Бг кифла. Куха

Нина

Ако всички с твоя IQ са толкова злобни и агресивни, предпочитам да не съм в тази група! Един интелигентен човек, какъвто претендираш да си ти, просто изказва мнение без да напада!

Искам да кажа че м.бакал. звучи като к.а.ба.л и за това сая избрали да играе тази роля. А тя щото иска известност сенадъпи набоклуците. Превърна се в пачавра

И двете имат толкова евтино излъчване.... Ужас

много евтина, селска физиономия. Ама какво да се прави - персонаж. Пасва им на американците, щото не знаят кой е Асен Йорданов например, но на тая пача ще се хилят - тъпа сбирщина .

"когато се намира в реални, а понякога дори ситуации" Стелияне, не можеш дори да цитираш/превеждаш!

" за да ѝ осигури нужните и да я вземе със себе си във важната нощ." "Нужните" какви, Стелияне?