Мария Бакалова с награда "Изборът на критиците" (видео)

Тя спечели приза за най-добра актриса в поддържаща роля и благодари на български на майка си баща си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оскари, Оскари ... накрая корица на списание. Жива и здрава да е, млада е , ще дойде и нейното време!

Сега е по-притеснително дали няма след 15 години да се сети как е била изнасилена от някой за ролята във филма и да го съди яко за пари.. Че в Холивуд все се подават жалбите за изнасилване след 15 години и все са за първите им роли във Холивуд. Ще поживеем и ще видим дали няма да станем за резил след 15 години. Филма на мене въобще не ми харесва но е хубаво България да се споменава с нещо позитивно по света а не само с лоши неща.

B R A V O !!! NAPUK NA VSICHKI 'psevdo,krasivo,umni' i niakoi PSEVDO gurnalisti ! U S P E H I N A P R E D !!!

Българи юнаци. Опс тва на джендерофилско, холивудско, неофашистко, либерастично, постмодернистично, истанбулски конвенционално май се трнаслитерира на: Браво българска звезда в Холивуд. Да светнеш и да не загаснеш. Да станеш милионерка в биткойни. Мъск да те тури лице на Тесла и Стар Линк. Да те пуснат на първа линия на имплантирането на Ей Ай чипа, белкем тогава ти светне огледалото и ти покаже реалността. Лично аз благодаря на сатанистите на холивуд и либерастичният енетреймънт на УСА. Преди десет години мислех, че съм либерал по убеждение, по новите им стандарти излезнах краен консерватор. Чакам момента, в който ще забранят книгите и ще изгорят картините на старите майстори защото не отговарят на партийната идеологоя на новото време и четвъртата индустриална революция. Remember, remember, the Fifth of November Gunpowder treason and plot I see no reason why gunpowder treason Should ever be forgot

никой не говори за Мария, освен БГ медиите. Всички възпяват Саша Барон Коен.

Браво на Мария!!!

skromna35

Честито, браво! Имам само 3 малки забележки: 1. Супер рокля, но за стоене права, а не (както и тя се пошегува, че седи) за седене, когато роклята става маооолко по-разркриваща, отколкото май е искала ;-) 2. Защо не каже на тези на запад от Океана, че ударението на името й е на второто А, а не на О-то! Аз бих на нейно място! Особено в разни шоута, когато гостува и я попитат правилно ли произнасят името й. Аз бих била честна, че не, и бих ги учила как е правилно! ;-) 3. Ще й се наложи да дава повече благодарствени речи, затова да се научи да говори маалко по-бавно в тези моменти ;-)

Явно ролята на тутар й е по-близка от тази, която сега играе. И виждаме колко добра актриса е.

Това навика не прощава и на пода се просна ..да му се невиди

i tova na 8-mi mart-TAPAKOOO !

Що се е разголила така,гледам другите по-скромно го раздават.

Стар навик от професията в кумлука в Бургас :)

Явно си от бранша, разбираш ги тия работи

Тая Марийка, дали ще дава отзад преди да го лапне :)

Дъщеря ти обича така, оня ден дори и кафявата ми точка облиза за пет уева отгоре

То хубо само дето нямам дъщеря. Явно си я сбъркал с твоята.

Всяка кино продукция в днешно време възхвалява постмодернистични ценности като феминизъм, анти расизъм и т.н. в радикалните им форми. Демек, няма да ти мине филмът аке не е с политическа насоченост одобрявана от постмодернистите. Не е толкова брутално колкото по времето на Гьобелс, но полека лека ще се приближи до там. Та мисълта ми е, всичките филми които се номинират са натоварени политически и възпяват "коректния" начин за мислене. Това вероятно би трябвало да означава, че все пак сравняваме актьорското майсторство. Сиреч Мария си заслужава наградата.

и едно пояснение. Нямам нищо против феминизма, който извади жените от кухнята и им даде равни възможности за реализация с тези на мъжете. Имам против радикалния феминизъм, който цари днес посвета. Нямам против исляма, имам против радикалния ислям. Нямам против анти расизма, имам против радикалния такъм. Нямам против LGBTQ и останалата част от азбуката, ама взе да ми омръзва да ме карат дасе чувствам виновен, че съм бял, хетеросексуален мъж.

А защо Мария не научи казахски език и не употреби него за ролята, а замеси и нас в казахстанското унижение? Да научи 2-3 фрази не беше проблем за "голямата" актриса, нали?

Българите без самочувствие се чувстват замесени от самия факт, че Мария е българка. А това, че е говорила на български, само българите го знаем. До колкото се касае до останалата част от света, те си мислят, че тя на казахски си говори.

Аз имам самочувствие, защото достатъчно много българи се държим достойно. Това, че останалите също имате самочувствие, ми е странно, но си е Ваш проблем. Тя първо ни срами с това, че участва в изключително прозрачна и нескопосана политическа, предизборна измама. След това, защото участва в грозно и незаслужено очерняне на казахския народ. След което го прехвърля и върху нас, защото за потребителите на хамбургери било все едно. Но трябва да й се възхищаваме, защото политическите поръчители с нейна помощ измамиха потребителите на хамбургери, защото на тях изобщо им е все едно, за което сега й благодарят.

Много ви е ниско самочувствието ако сте посрамени от филма. Не разбирам от актьорско майсторство и за това ще се доверя на критиците, Както не разбирам от вирусология, епидемиология, пулмология и имунология, поради което се доверявам на тези които ги разбират. Демек, Честито, Мария!

Браво, Мария!

ей ама голем филм е Борат 2 , направо класика. фелини ряпа да яде...

0

Боли ме, тъжно ми е и ми е обидно, като чета толкова омраза на едно място. И това се отнася за коментарите под почти всяка статия в този сайт. Много тъпо, това на никого не помага. Оставете филма, радвайте се за актрисата, че е българка и пробива. Какво ли не го изкарахте момичето... , че коя няма да приеме роля от Коен, ака ѝ предложи? Това не е тя, това е просто роля! А щом я бъркате с ролята, значи просто, че е прекрасна актриса.

Постановката, която са направили на Джулиани, не е просто филм. Така не се правят филмите. Това е "Моника Люински"2. Само, че на онази не й дадоха никаква награда. Ако Бакалова започне да играе истински роли в нормални филми, дори да не я награждават, пак ще се радваме за нея. За разлика от Вас, зная, че има и друг вариант на добре изиграна роля - когато играеш себе си. Когато я видим в майсторски изиграна роля, далеч от същността й, ще я поздравим, дори да не получи никаква награда. Не бъркайте истината със злоба или завист!

А вие от къде знаете каква е истината. Познавате ли лично момичето, за да знаете каква всъщност е тя? Най-вероятно не, но това не ви пречи да плюете по нея.

Много Ви е беден речникът - плюене, злоба, завист. Аз Ви обяснявам съвсем нормално нещата. Кое точно наричате плюнки?

0

Мани Мария, говоря за цялостния негативизъм тук и омразата към всеки, който е повдигнал глава и/или мисли различно от масата коментиращи. Тук няма аргументи, тук има директно псуване и лепене на етикети, но не самостоятелно, а като глутница. Както и да е, аз съм малко по-емоционален, нали съм гей.

Вижте, не знам дали Вие сте такъв, но тук пишат много тролове с цел точно да формират някакво определено мнение и у нас, и за нас. Така че, не си правете изводи, без да сте наясно кой пише! Ето, аз не съм трол. Посочете ми пример на омраза в моите коментари! Обида написана ми цитирайте! Или мнение, без да е обосновано! Не мислим еднакво, но не значи, че непременно Вие сте правият.

Виждам, че по-долу давате пример с нашата народна музика. Не Ви харесвала, но се радвате, че избрали народна песен да лети в Космоса. Този пример е неподходящ, защото нашата народна музика отдавна е оценена от музикалните специалисти по света. Това, че не Ви харесва, означава просто, че не разбирате от музика, а не - че нашата народна музика е лоша. Народните ни песни стават непрекъснато все по-популярни в другите страни, защото музикалните среди ги оценяват високо. Ако бяха избрали някаква чалга или улично куплетче, пак ли щяхте да се радвате? Защото Борат2 е чалга - жалко подобие на кино.

0

Не казвам че съм прав, казвам, че имам храво на мнение, казвам, че чуждото трябва да се уважава и прочете поне, защото смисъл да се пише във форум, в който от 10 човека осем са тролове просто няма. Преди години не беше така - ако помниш старите форуми, знаеш за какво говоря. Разбирам, че изборите идват, но това не е нормално положение на нещата, вместо да ме отпуска, форумът натоварва. Това не са пререканията отпреди, сэчетани с някой майтап или миц, това е двупосочна машина за л-йна, която дори не спира да прочете, а удря веднага минуса, щом някой е от другия отбор. И защо въобще има минуси и плюсове? Това още повече нахъсва хората, а и са толкова лесноманипулеруеми.

Това значи 111-то място по свобода на словото. Това е, което трябва да ни вълнува истински, а не - наградите на Мария за Борат2.

0

О, свобода на словото тук има, даже свободия на словото. Допускат се всякакви екстремистки изказвания и никой дори не ги поглежда, но когато аз, видиш ли, си позволя да кажа, че еди евреин, арменец или ром с бг паспорт не е с нищо по-малко българин, ми казват, че съм едва ли не национален предател, въпреки че според конституцията съм прав. Когато кажа, че една гей жена или един гей мъж имат право открито да са такива, както и спокойно да демонстрират любовта си, без да ги бият, реакцията е сходна, но тогава не само съм предател, но и гей. Затова говоря, за тази тежест, която ми засяда в гръдния кош всеки пэт, когато видя хора, на които не им пука за ближния, само защото не бил като тях. Та, в резюме: нетолерантността, идиотщината, омразата и факта, че всеки пречупва камо през себе си ме побърква и мисля, че дори ми действа негативно чисто психически. С тези плюсове и минуси, и липса на каквато и да е модерация тозе форум не е нищо.

Аз пък си мисля, че Вие също сте трол, защото вече няколко пъти се опитвате да ме дезинформирате. Но не Ви се получава.

0

И с какво?

Правилният отговор беше: Не съм трол.

0

А, това ли бил "правилният отговор"? Добре, господин Нетрол, от днес-нататък ще се консултирам с Вас, преди да отговарям.

Заповядайте! Всеки ден консултирам някого от вас. Може даже и Вас.

0

Троловете, господите, пишат през проксита, не през домашното си айпи, регистрирано на адреса, където е семейството им.

Не знам откъде пишат, но знам, че не отричат, че са тролове. Въртят, сучат, обясняват, от 10 кладенеца вода носят, вместо простичко да напишат: Аз не съм трол.

0

Не към трол, никога не съм, бил, не съм взел една астотинка за мнението си! За твоя информация не пиша от България, имам ДОСТОЙНА работа и достатъчно средства, за да събирам стотинки от коментари! А на трол ми приличаш точно ти! Като ме четеш, смяташ ли, че съм толкова технически неграмотен, че да не знам как се пише през прокси, ако го исках? Щях ли да си оставя имейл и да се регистрирам въобще? Никога не съм крил кой съм!

0

И спокойно, предупреждението ви е получено, предишното също не е останало незабелязано. Знаете къде живея, бийте ме - били са ме достатъчно, убийте ме - най-много да зарадвате жена ми. Дреме ми на х-я и за шпионските ви игрички, и за тоя миризлив форум.

Как пък веднъж не ни информирахте колко българи са завършили Харвард за последните 30 години, например, или колко българи са пели в Метрополитън опера през миналата година, а за тази тутар написахте десетки, да не станат и стотици статии!

Снощи в полунощ го гледах. И вече го забравих. Животът е кратък.

Единственто положително в случая е, че този път едно българско момиче имаше късмета да влезе в Холивуд, защото дотук никой не е имал този шанс. Ако не беше тя, щеше да е някоя друга. Препдочитам да има българско лице в Холивуд, защото това ще обърне интереса към други български актьори, когато те се явят на кастинг. Не коментирам актьорските качества на Мария, със сигурност не всички други добрали се до Холивуд са по-талантливи от нея.

0

Все едно да кажеш за Айнщайн, че и де не е бил той, друг е щял да синтезира теорията за относителността и той няма особена заслуга. Филма не коментирам, защото тя печели не награда след награда за филм, а за актриса.

Пак с по-сполучливо сравнение. Айде да не ги изкарваме мега таланти всичките в Холивуд. 99% си е късмет попадането там.

Бих се радвал повече за Мария Бакалова, ако не я награждаваха затова, че е изпълнила мокра политическа поръчка. Дано успее да се реализира и в стойностни продукции и да я наградят за таланта й, а не за свършена мръсна работа в голямата политика!

0

Е па всечке ли са в играта? Тя каквото имаше дбза печелене спечели, ебаси!

Проснала се върху мраморните плочки на пода...

Жалко че това в България се приема като успех. Не помня Казахстан да беше много очарован, или еврейте от филма за Христос на Мел Гибсън. Изглежда българите толкова много са зажадняли за някакви успехи, че биха се гордяли и със славата на порно звезда! Също така не разбирам какъв е този тъп български манталитет да се мисли че някой злобее или завижда на друг, само защото не е съгласен с действията му и как те се отразяват на имиджа на България!

0

Казахстан одобри още първия Борат, като смени туристическото си мото на 'Very nice!' - репликата от филма - и спечелиха моного от което. За разлика от българите, те имат чувство за хумор.

Казахстан първо протестира остро, после се примири, че срещу ръжена на холивуд и "медиите" на международната общност не се рита.

"Отмените Борат 2: Реакции казахстанцев на сиквел фильма о Казахстане"

Глей са...ако се подигравам на майката ти, дали ще си помислиш че имам чувство за хумор? Едва ли. Били сменили на Very nice!' Това е след като години пращаха ноти до САЩ и Саша беше бит от група казахстанци! Може на края некой в Казахстан да е решил да не се бори срещу тренда и да са го пуснали тово мото в некоя реклама. Но иди в Казахстан и покажи знанията си за тези хора от това което си научил от Борат и после ни кажи как е минало...ако все още можеш да говориш де! Това е като все едно некой в Казахстан, да направи филм който се подиграва на САЩ и вместо Казахстанец, да е некой черен дето се прави на маймуни, и виж после какво ще стане от критиците в САЩ....как си унижавал черната култура! Има разлкика между чувство за хумор и обиди!

Най-голямата тъпня на 2020 - Борат 2, иначе артистката е готина. Дано играе и в някой хубав филм, който не е еврейски и пропаганден.

Борат 2 е най-обикновенна боза, но с добра реклама . В САЩ в последно време се гледат основно такива филми. Американската култура явно е в сериозен упадък в последните няколко години и филми от рода на Борат само го доказват. Иначе незнам до колко има талант Бакалова, но съм сигурен,че ролята е напълно подходяща за нея. А ние в България се радваме ,защото се прочухме покрай нея!

Но знам, че имаш правописни грешки.

Боза, ама с лай на.

Само не разбрах защо тук обиждащите ни животновъди-тролове толкова много се стараят? Нали била станала супер свръх известна в САЩ. Защо й е нашето одобрение?

Борат е уникална глупост, а втората част изпълняваше и политическа поръчка. Не ми харесва и това, че използват българския, за илюстрация на простащина и изостаналост. Все пак, пожелавам на Бакалова успех. Дано си е заслужавало излагането и участието в тази жалка халтурка.

Филма и на мен не ми хареса особено обаче това не означава че е лош - това е остра сатира осмиваща и предназначена за американското общество не е направен на нас да ни харесва. Коен използва Иврит във филма но на никой в Израел не му дреме.

какво да му дреме на мошето - това си е техният език

Трудно ли ти е да направиш разлика между долна гавра и сатира.

Напротив никак не ми е трудно, както ние можем да се смеем на сатира за други не виждам защо толкова скачаме само защото някой говорил на български, в Америка и без това 99.9% от населението си мислят че България е италиански дизайнерки бранд.

В Борат 3 Оскара й е в кърпа вързан. Щели да й се рат в устата, в едър план. Тогава да видиш "актьорство", "майсторство", награди, фанфари, строени горди дебили...

ние се рем на майка ти ф остата!

Че си объркал майка ми с майка си.

Коен каза, че няма да има Борат 3. Браво за успеха на Борат 2 и на двамата с Бакалова!

Безспорен успех за Мария Бакалова! Поздравления! Но, вие гледахте ли филма. Аз, меко казано имам резерви към лентата и мисля, че има успех поради оплюването на Тръпм и "белия" американец. Мария си говореше на български. Не ми беше приятно, че явно чуждоземците чуват прекрасния ни език, като "измислените" бръщолевения на Борат.

С такъв "успех" и падение не ти трябва,

Кретен

Не се представяй - наясно сме по коментара ти.

Именно. Позволи си да ни посрами, че даже и трябвало да се гордеем с това. А аз даже не разбрах Казахстан с какво е "заслужил" унижението, което му причини и нашата "гордост"?

Не си в час, Казахстан вече са ок с филма щото се оказа че има туристопок генериран от него.

Малко се съмнявам да са се продали, понеже си имат нефт, от който печелят достатъчно.

Къде прочетохте, че са ок? Ей, сега си пуснах едно търсене и ми излизат само информации, че протестират и са крайно възмутени от филма. Значи и лъжете рекламните агенти на Мария. За какво друго ни лъжете?

0

Казахстан "се продаде" още на първия Борат, като смени туристическото си мото на 'Very nice!' - репликата от първата част на филма - и спечелиха моного от което. За разлика от българите, те имат чувство за хумор.

"В города Алматы (Казахстан) 29 октября 2020 года устроили акцию протеста против второй части скандальной комедии "Борат" британского комика Саши Барона Коэна, в которой он перевоплотился в карикатурного казахского журналиста Бората Сагдиева. Читайте такжеОпубликован первый тизер продолжения "Бората" Акцию символически устроили возле американского консульства в Алматы, ведь именно эту страну отправлялся покорять Борат. Участники акции принесли с собой плакаты, на которых обвинили авторов фильма в расизме и стереотипном изображении казахского народа." Не ми изглежда точно така.

Коен говори на Иврит във филма - не виждам някой това да го дразни особено де.

Явно средата ти е дебилска, закономерно. Затова "не виждаш".

Що ти видя некой в Израел да се дразни че Коен е използвал Иврит в тоя филм? На никой не му дреме там.

Няма нужда да си в Израел. Трябва да си просто нормален, за да не приемаш дръндене на непознат за публиката език.

Марийка пичели наградата на компаниите за дамски превръзки и един кашон безплатни такива ;)

Не знам колко трола сте наети тук да възхвалявате Мария, но понеже сте всички на животновъдна тематика, явно ви е близка :), ще ви го обясня достъпно - дори чистачът на най-мръсния обор може да има повече човешко достойнство, отколкото човекът, който се е продал или оставил да го употребят.

Явно големия трол си ти. За трети март Мария Бакалова Е качила снимки от Шипченската епопея освен това на англиски език е поствала част от историята. Сега вече доста хора се интересуват от историята на България, даже вече се говори и за заснемането на мини сериал за освобождението на България от турско робство. Та гледай си обора и остави "възхвалената Мария' а кажи защо твоето име не се споменава никъде?????

Не дай си, Боже! Да не е "Борат 3"? По-добре да не ни знаят, отколкото да ни "познават" по толкова унизителен начин. По-добре, че никой не споменава името ми по такива поводи - ще рече, че имам морал.

В БГ пак ще си я оплюем...

Не бихме могли да я "оплюем", както се изразявате, повече, отколкото тя самата се е унизила.

Не можете да видите, защото сте тесногръди, колко сте злобни. Колкото и да ви е неприятно, момичето има успех. Някои от вас ще си мечтаят за него или може би ще го имат в следващ живот. Дано получи и "Оскар" Мария Бакалова!.

Нито сме тесногръди, нито злобни, както гласят бедните Ви опорки. Не ми е неприятно да има успех. Неприятно ми е на каква цена и за чия сметка го печели. Нека й дадат 5 Оскара! Тази награда нищо не струва, откакто я дават по политически причини. Обръщам Ви внимание, че ние се информираме и сами за наистина успелите българи, за които дир много рядко ни разказва, а ако го направи, то вие, троловете започвате да плюете неистово по тях. При цялото ви старание, не успявате да ни объркате :)

отколкото обратна.

Май ще излезе прав този Коен, че ви показва такива, получовеци. Като гледам каква гордост и ентусиазъм е обхванал 80-те% от населението.

Не са повече от 5 трола.

Дано да си прав.

се нарича голямо напомпване!!!

мерси за видеото и статията! браво на мария - толкова съм щастлива и горда с нея и за България!

Ти го плюеш, то мисли, че роса го роси.

Сигурно е кофти да знаеш, че и за 100 живота няма да можеш да постигнеш и 1/10 от това което е постигнала Мария Бакалова! Приеми го, само така ще можеш да доиш кравата без нерви!

С такова "постижение" и падение не ми трябва.

демонкратите-сатанисто-педофили са се активизирали и хвалят маймунукалева, ххахахахахахахахаха

вИЖ И САМО ФАМИЛИЯТА-БАКАЛОВА.БАКАЛИН,ТЪРГАШ! СМЕШНО И ЖАЛКО ,ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ ЕДНА ЖЕНА САМО И САМО ДА СЕ СЛОЖИ НА МЪЖЕТЕ И ДА МРЪДНЕ ДИРНИК!

Голямо браво на страхотната актриса Мария Бакалова за "Critics Choice Award 2021"!!!!! Тази награда е много по-голяма и по-важна от Златен глобус, която е награда на чуждестранните журналисти в Щатите.

Дебилите се гордеете, нормалните се гнусим. И от нея, и от вас.

Циганската общност се активира с расистки и антибългарски коментари. Голяма злоба и яд, че за пореден път човек от България е на върха и печели. Свиквайте!

Do vsichki zavistlivi neshtastnici,DA MU JADETE GLAVATA.DETETO E VELIKO.

Браво на момичето!!! Ние си оставаме с голите задници на тая, или оня псевдо актриса, плейтмейтка, чалгаджийка и т.н. Тук толкова си могат.

Да е жива и здрава и да постигне още успехи. Омраза и завист в БГ има в изобилие, но това не трябва да я тревожи изобщо. Просто народа ни е такъв.

Кое е "омраза" и "завист" бе, дебил, нещастен - че не харесваме боза с лаа йна ли.

0

Тасев, и аз не харесвам народна музика, ама ми стопли сърцето, когато българска музика бе избрана да излети в космоса. Знаеш ли защо? Защото не пречупвом света само през себе си.

А, ако изпратят "българско" циганско л айно ще се гордееш ли бе, малоумен.

0

Астронавт ли си станал? Патриотизма не е да мразиш циганите, друго е. Дано го разбереш някой ден.

Е, ти прост до лудост. Не се занивам повече.

Тая сигурно ще върти яки свирки. То май и за друго не става.

Ти и за това не ставаш, макар че май много ти се иска да врътнеш някоя...

Що, ти яки свирки ли въртиш, расист? Като всички от "вашите".... от Столипиново

От Столипиново е майка ти !

Ванко, едва ли е по добра от теб.

По добра е от майка ти !

И за това се иска да си поне малко кадърен. Явно и с това не можеш да си изкарваш прехраната

Не не мога, що ти така ли си я изкарваш.

Тая Марийка, дали ще дава отзад преди да го лапне :)

Много едноклетъчни чехълпета и амебинв тези коментари. Комплекската общност днес се е активизирала по понеделнишки срещу Мария пак. И не само срещу Мария а срещу всичко що не е понеарено и посредствено като самите тях. Хубав ден на всички жени които не са едноклетъчни

Виждам, че твоята мартенска гордост е че си двуклетъчна, може би. Жива и здрава, ама толкова чак заблудени и прости е грехота да празнувате с жените.

Кретенизмът е епидемия в България. Лекувай се

Ти не подлежиш налечение. Ще чакаме еволюцията да си свърши работата.

Доста често говори откровени глупости!

Ще е изненада, ако казва и нещо умно.

то пък щото вие се избивате да говорите умни неща... много сте жалки, и най забавното е че не се усещате въобще

майкате, че те е родила.

на почит!

Браво на Мария Бакалова! Нека който е постигнал по - малко от нея просто да я похвали или замълчи! Поне този път Вижте фактите! Тя обича България и не се срамува от това! Също така е по - голям мъж от 80% от българските мъже и политици! Поздрави България за 3-ти март, като спомена и загиналите руснаци... Както виждате, американците нямат проблем с това и дори я наградиха за добрата игра. Огромна част от българите не разбират американският начин на мислене, но мога да ви гарантирам, че уважават смелите и ненавиждат свинете. Когато плюете и унищожавате всичко българско, и опитвате да променяте историята то вие доказват, че сте свине. Браво Мария!

Ти гледал си така наречения й "филм", в който "играе"?

Ти осъзнаваш ли какво представлява актьорското майсторство? Тук не оценяват филма а играта на актьора господин свиня!

Какво "актьорство" и какво "майсторство" бе! вие дето не сте нормални, но въпросът е вече, хора ли сте изобщо.

Предпочитам чужденците да ни свързват с най-добрия съвременен сопранов глас, вместо с евтина участничка в политически активни мероприятия, която е наела рекламни агенти, които да ни наричат свине. Свине сте които продавате морала и човешкото си достойнство на каквато и да е цена. Срам, Мария! Срам, рекламни агенте на Мария!

Кой те пита теб? Какво си постигнал/а ти че си позволяваш да коментираш от гледна точка на бога слънце? Я си стой на село и си чешай прасенцето!

Не ме питате, а ми заповядвате какво да правя, кого да харесвам, как да мисля. Само че, не сте познали. Всички сме свободни да мислим. Не можете да ни го вземете това право, защото е естествено, а не - гражданско. Вижте си жалките доводи и ще си отговорите на въпроса кой от двама ни гледа прасета на село :)

Пропагандата не е киноизкуство Участието в пропагандни виоматериали не е роля Погнусата не е "завист" Отразяване на гнусната реалност не е "хейтърство"/"злоба" Славата и наградите, в наше време, често не е за стойност или е за отрицателна стойност. Гаврата не е "сатира".

0

Ако пропагандата не е киноизкуство, то какво е "На всеки километър", например? Оня ден искахте да правите паметник на майор Деянов, сега за пропаганда пишете. И каква пропаганда? Кой го е карал да си сваля гащите пред момичето?

дето не знаеш на кой свят живееш, освен "комунисти" и "демократи" има и нормални хора. Да те осведомя, макар че едва ли има полза.

0

Нормалните, за съжаление, изкарвате ненормални.

Ти ли обратния кретен си нормале бе.!?!? При теб под въпрос е дали си човек изобщо или някаква нова мутация следствие на деградация.

0

Благодаря ти за хубавите думи, въпреки, че не ги заслужих с нищо. Личи ти и образованието, и възпитанието. Не се учудвом, че не си схванал филма.

Това е хитро. Моника Люински само с парите си остана. А тук - награди. Не е зле.

skromna35

Честито, браво! Имам само 3 малки забележки: 1. Супер рокля, но за стоене права, а не( както и тя се пошегува, че седи) за седене, когато роклята става маооолко по-разркриваща, отколкото искала ;-) 2. Защо не каже на тези на запад от Океана, че ударението на името й е на второто А, а не на О-то! Аз бих на нейно място! Особено в разни шоута, когато гостува и я попитат правилно ли произнасят имет й. Аз бих била честна, че не и бих ги учила как е правилно! ;-) 3. Ще й сеналожи да дава повече благодарствени речи, затова да се научи да говори маалако по-бавно в тези моменти ;-)

skromna35

Тези, несъгласни с мен, биха ли били така добри да се обосноват?

Бе, ако ще Нобелова нагрда да и дадат, колкото порнографията е по-долна от киноизкуството, толкова тоя "филм" и "роля" са по-долни от порнографията. Някаква нова, непозната категория за низост разкрива. Да оставим настрана, че е с явни пропагандни цели.

Хубавка е Мичето. Да върви напред.

Става, за сервитьорка и "компаньонка" на дърти богташи.

Е стига с тая завист де!! Сърди се на баща си и майка си