17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Yes sir

Ако Мария беше черна, Розамунд щеше да почака ;-) Какво да се прави - Холивуд е много... птедвидим напоследък.

птедвидим = предвидим

и тя стане "момичето на Бонд" като Розамунд, може да я огрее. А и тези ехидни отзиви на професора й тук са изиграли подривна роля и ето ти тебе, булка, Спасов ден! Подкрепа? Радост? Вие шегувате ли се?Има някакво космическо излъчване по тези земи, и посланието към другите е "Не правете така като нас както ни гледате!"

Няма нищо. Тя ще се оправи. Ако историята се повтори, това ще и е пика в кариерата. Но винаги ще е била номинарана за Златен Глобус!

жалко. Сега с кой ще се гордеем. И с Пульо не можахме. Гришо спря да мачка. Димитър Маринов го дъвкахе 2 години. Барбито и той залезе. Няма. Нямаме кумир. Са как ще поддържаме самочувствието.

Само в главата на българските пАтреоте имаше такава възможност. МИнаха времената когато можеше да се получават награди като се хилиш и лендзиш като идиот. Средата на миналият век с Луй Дьо Финес и други подобни може и да е можело.

Дебелакът с глава на алабаш почти да познае. жалки фондьо

Не всичко, което хвърчи, се яде.. преекспонира се една незначителна роля, но дано има късмет момичето, с по-значими и силни изпълнения.

Много шум за нищо! Радват ме загубите на тези безделници и измамници!

Сериозно ли има някой, който е очаквал Баклава да вземе приза? Слезте на земята хора!

Знаех си! Но май само аз в тая държава се усетих че Мария изобщо не играе хубаво и талантът ѝ клони към нула! Гледах ролите ѝ, реално аз щях да се справя по-добре.... Без да съм учил някаква не знам си каква кино теория... Ето там е проблемът, ние в в България знаем всичко на теория и нищо на практика! Ама защо все аз трябва да ви го казвам?

Както и Оскарите, този конлкурс се изроди, награждаваха се негри и китайци на порзия, да си бял човек в Америка днес е изпитание.

Ти ли си?

Наградиха Саша Коен за Борат. Нашата не е пуснала на точния човек.

Много пиар и фанфари! Като златните момичета, златни ама... тенекиени!

Дадоха наградите на свойте си актъори! Нищо ново. Браво на Мария Б. гордея се с нея!

"Борад" изобщо не е филм, а псевдокомедийна чекия без абсолюно никакви художествени качества. Айде па да сме и малко по-скромни относно оценките за играта на Мария Бакалова. Вмомента единствено ние си хвалим и харесваме. С простотия като "Борад" обаче сериозна награда е невъзможно да се спечели. А нашите медии вече: феноменът Мария, "Глобус", "Оскар"... Ама нормални ли сте бе!?

Kak e хейтъри маоумни.....нали знаете че на никой не му пука какво пишете в тоя пропаднал сайт... Нали знаете че тоя малоумен сайт е само за троловете ..... като вас.. Няма нормални които да влизат в тоя противен гноясъл герберски сайт

Конкурира коронавируса по популярност, аман!

А ти бе, селски, що дириш тук и пишеш?

Радост болшевишка

Това показва, че в журито е останал малко здрав разум. Който е гледал натуралистичната гнусотия "Борат" и нейното продължение, ще разбере за какво иде реч.

Така стана и при футбола 94-та. Празнуваха, че сме шампиони предварително а накрая се оказахме 4-ти...

С вождът инспектор по всичко.

Една актриса/актьор трябва да може да изиграе всичко. Напразни са думите - е, каква толкова роля, глупав филм, нищо особено. Ами пробвайте, де, пък да ви видим! Мария Бакалова е човек с талант и безпределна късметлийка, наистина забележителен късмет! Дано да успее да се възползва докрай от птичката на щастието, която е кацнала на рамото й!

Реално погледнато, Мария мое и да е заслужила и Глобус, и Оскар, но на всички е ясно, че тези награди не се раздават по заслуги, а по политически "коректен" начин, така че няма шанс. Все пак признанието си го има отвсякъде, самата статуетка може и без нея. На този етап.

Браво Мария! Страхотна българска актриса! Това е само началото, нека ти завиждат расистите антибългарски!

Идиот, 4-ти в света малко ли е? Вие циганите дори не сте били на световно

завладе света.

Всичко това с киното е пълна пародия и производителите го знаят много добре но парите са толкова големи че са съгласни на всичко за да подържат умиращия интерес към киното и телевизията!

Това някаква пародия ли е? Да сравняваш бакалова с който и да е холивудски актьор е като да сравняваш москвич осмак с мерцедес...

да четеш този бълвоч.

Самата номинация е страхотен успех за Мария и за България! Голямо браво!!

Е па вие турците и такива актьори си немате бре черньо

Пиши на български бе, мазен фес

Не става само с маймунджулък , моето момиче...

По-добре от Фикрет Стоеаро черния манго

Страхотна и талантлива актриса!!! Истинска българка - красива и умна!

дано повече никога не гледаме таз овца

филма е пародия наща кинаджийка също

Е колко разум да е останал като Борат 2 спечели наградата за най-добър филм в категорията за мюзикъл или комедия, а Саша Барън Коен спечели за най-добър актьор в комедия или мюзикъл.

таз актьорка става единствено за касиерка на градски кинеф

то пък оставаше и тая да спечели хаха, някой изобщо надявал ли се е, че тая проститутка от олигофренския филм на Борат ще спечели Златен Глобус в конкуренция на истински актриси като Розамунд Пайк?

посрами цяла България

Отдъхнете си българи! Мария не спечели глобуса. МОжете да спинкате спокойно!!

Половинчата работа-Джулияни тръгна да го изкарва но тя не го окуражи.Ако го беше изкарал на цяло можеше да дадем Глобуса но такава работа на половина не може да оценим.

СРАМ И ПОЗОР ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МАРИЯ СЕЛЯНКАТА С ПРОСТОВАТАТА СИ РОЛЯ

Пожеланието да спят спокойно и да си отдъхнат,вероятно важи за злобните и завистливите,които незнайно защо се радват.

типична овца която си е втълпила че е актриса