17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тутар Сагдиева!!!

Що триете бе маави пАрлазирана? няма такава гавра в булгаристан-- едно грозно нещо тикано по чифутска линия показало си шундата наето от порнохъба /потърсете клипа/ Нямаше ли някой лекар,учен заслужил учител? тая подигравка кой я реализира? майка и като видяла шундата плеснала с ръчички" браво мама пази я тя те храни и аз така те изхраних" пошлото курвенското поведение и живот на мАстия на което събирателен образ е нещото от бургаско..е издигнато в култ в страна в която националният герой е крадец и убиец а управляващите слуги на сащ

.

Вече никой не я бръсне за слива

Ми що да не го кръсти Марето Бакалова?! Баш си е тамън! Ми това бивше съветско (руско) корабче си е съвсем ново - само на 37 години. Малко е употребявано. Пък е и ьофтинко - само 1.5 млн. долара сме дали за него на руски търговец от Кипър, който го е бил купил на кило - за скрап. С две думи - Марето и корабчето са си лика прилика - по взраст, по начин на употреба и т.н.

Абе Вие луди ли сте бе хахахахха! ТОВА! НЕЩО! Лелеее падение…

Офффф,стига!!!Пуснете помията Борат 2 и тогава да видим....

Не кой знае каква статия, но поне авъорът/редакторът знае как и защо се ползва "ѝ"! Евала! Онези "сериозните" пък автори в "Капитал" не знаят.

Боже опази!

ляво на 2-рата снимка е по-хубава и по-умна от нашето Миме

Да живей новият флагман на българският флот - параходо-фрегата "Тутар Сагдиев"!

Направо я правете министър на културата и да се преключва....

При Бацек напраО беше готова за министър, ама на.Оттече Бацек

Хайде, време е за Орден "Стара планина".

Arcadium

Заглавието не е довършено: "Мария Бакалова стана кръстница на български научноизследователски кораб и по погрешка седна на бутилката"

по корабите има лаф, че САМО КАПИТАНА сяда на тоя стол! иначе все едно си седнал на СКУТА на КАПИТАНА

Марче, дигай футата

За нея,това не е проблем.Винаги ,ВИСОКО ВДИГНАТИ и ШИРОКО РАЗТВОРЕНИ !!!

Айде стига с тази грозотия!

Като актриса е супер. Секси се, ама чак пък да кръщава кораб все едно не е някакви си там лицедейка, а светица? И щом ще кръщава кораб защо той не носи името "Тутар Сагдиева"?

що не го кръсти Тутар??

Пълно падение. Нима няма българи, наистина достойни за такива дейности? Била номерирана и сега какво- трябва само да ни се натяква ли? Какво е монимация и какво е спечелено отличие? Да ти се .... от тази.

Офффффф,вече ми се .........от тази.

Еееее, прекалявате вече!!!

"Жена на борда носи нещастие !" - хилядолетна моряшка поговорка, сега с джендъриите и феминизма дърпаме дявола за опашката !

Слаба и не особено красива актриса. Всеки може да играе идиот. Ебахти българската гордост. Самия филм е доста зле, за разлика от първия, а тая е зле и във филма.

почва да ми писва от тая посредстерна актриса с маймунски очички

Много лош вкус за съчетание на дрехи. Изглежда по-трътлеста от колкото е!

Защото ти си манекен!

Не нужно да си манекен! Просто при нея има лош вкус и излъчване.

На мене отдавна ми писна от тази Мария и не чета за нея. И сега не чета този материал, но видях бледата й физиономия. Да, момичето в униформата е страхотно! А за Мария се сещам един виц по асоциация. Едно цигане гледа жена, навела се над запорожеца си, защото има някакви проблеми и й казва:"госпожо, колкото и да го доиш, мерцедес няма да стане". Та и за нашата Мария - колкото и пъти да ни я показват на ден в разни материали, по-значима няма да стане. Както се казва, нищо лично! Говоря по принцип.

Нека корабът „св.св. Кирил и Методи“ да е успешен в науката, както Мария в киното.

Е това значи да се издавят като кучета...

Виждал ли си КАК се дави, куче???- Злобата и простотията, УБИВАТ.

Това е проклятие бе човек, толкова ли мразиш българските арктици ??? Идията това да е кръстница е мощно нелепа...

Това не е хейтърски пост!!! Много я харесвам Мария и наистина се радвам на световната к слава. Единственото, което малко ме очудва а малко прибързаното обожествяване което к се прави. Почетен гражданин, кръстница на кораб… и какво ли още не. Има артисти с десетки години кариера и по-малко внимание. Радвам се на славата й, но това е една много бегла стъпка в прохождането в Холивуд. Дали да не изчакаме с втората й роля и тогава да я направим премиер, генерал и т.н.?

Вече пресолявате манджата.

"""Мария пристигна в морския град облечена в интересно сиво сако, чиито дълги ръкави бе навила нагоре до лактите. Под него тя носеше ефектен потник с тънки презрамки, предната част на който бе украсена с диплещ се на етажи тюл, обсипан с блестящи камъни.""""" Какво изчерпателна информация ,но на разбрах колко е водоизместимостта на корабът,каква е мощността на дизелите ,дължина ,ширина ,дълбочина на газене ,скорост ,разстояние на плаване с едно зареждане ,вид и брой на лабораториите ,екипаж и изследователи-брой , дълбочина на газене,възможност за приемане на хеликоптери и т.н.

Е предстои му ремонт за 3 000 000 евро, за да отплава изобщо. Жалко зо хората, които ще загинат с него...

Емо ти си илюминат на простотията!

На последната снимка има две грозници !

Selianche. Zashto ne se hvane grishko?

Малко в повече идва цялото това суетене.

Всичко това е, чудесно, но дано скоро да имаме адекватен кораб, а защо не и флота за спасяване на хора на море.

Но за сметка на това прочетох какви ли не глупости за сакото и...Извинявайте но това ли е важното в случая. Малко повече идва това натрапване на това момиче. Гледайки му простоватата физиономия и картофения нос не мога да си представя че би могла да изиграе нещо повече от пародийна роля.

Ох повръща ми се вече като й видя грозната физиономия. Стига вече тъпни!

А..........! ТИ, да не би да СИ, Стиван Спилзбърг?- Д.Суифт- Глупостта винаги се съюзява срещу ГЕНИЯ.

Глупав е този който обожествява това същество. А ако смяташ тази за гений съвсем си на дъното.

Всичко това щеше да е само смешно ,жалко и по водевилно му мизерно ,ако не беше самата истина .Една малка жалка постъпка и голям скок в лумпенизацията и деградацията на тълпата ,наречена български народ

Ок разбирам, че е известна и т.н. ( жива и здрава), разбирам, че новината е за нея, не толкова за кораба... , ама от кумова срама да бяха направили една снимка на кораба, да го видим бе .... му .... да ....

тая тъпа шаврантия, героиня от някаква гнусна мифутска помия за инцест станала кръстница

Не знам за Мара, баче мацката в униформата е страхотна!

Да момичето е симпатично ,има меко излъчване

Какво го занимавате това младо и хубаво момиче с такива неща...Да идва на плажа при нас, че много е бяла...Едно време при комунизма така се каниха спортисти, артисти, да отрежат първия клас на полето, да кръщават. Измислена работа. ...Пък и кораба нещо е май старо поколение, като гледам тези кнапки.

Ква и е работата да ходи да открива кораби ... работи създавай докажи се като станеш на 99 се занимавай с подобни глупости

.. и тя остана да направи една партия

Всяко магаре, вързано за оградата на Холивуд, го номинират за Оскар.

Не критиките към тази девойка показват колко комплексирани били българите, комплексарите всъщност са всички онези, които не спират да я величаят и да й се подмазват, изкарвайки онова, което постигна за нещо извънземно. Пишейки статии и за най-безмислената събития като това с кого вечеряла. Да получи номинация за най-престижната филмова награда - браво! Само че това не беше съвсем заради таланта й. Който следи кино по-отблизо би трябвало да е наясно, че комедиите не са особено подкрепяни от Академията, а какво остава за ''филм'' като Борат. Други бяха факторите за номинацията, но както и да е. Времето ще покаже колко талантлива е всъщност.

Има един филм на Уди Алън - “На Рим с Любов”. Там един от героите е точно като наша Мара! Уди осмива точно момента в който един никой е превърнат в някой от медиите. Накрая, разбира се всичко свършва внезапно!

Браво на ГЕРБ! Те имат 100% заслуга за този кораб.

Мацката от флота на мостика е в пъти по-готина от Мария Бакалова! Иначе утре може да и дадете да кръсти и някоя костенурка или направо астероид, че друго не остана! Задължително е обаче да ни занимавате с нея. Може информацията да включва и данни за това,пели си кафето със захар, ходи ли редовно на плаж и т.н.

Убаво цигане, дига кроката у флота...

Успех на кораба и чаровната Мария,кораба е Норвежко производство

Ще кръстят кораба Борат

Борисов е виновен че им даде пари на Пемпирев и другите тъпънари да си правят яхтата за разходка до Антрактида. Вместо парите да се дадат за пенсии. Сега какво се оплаква. Ненужен....