17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не ме иск ...

A нещо за таткото няма ли? Или Мария е заченала като Дева Мария.

Възстановила се е.Успех и да се радва на бебенцето.

А по какво да е - с кожух, "лятна жълта рокля", потури, работно облекло, парфюм, гумени ботуши, SWAT Gear, миньорска каска...

Милф

Ми и той е щастлив. Обаче с друга. И пак ше става татко... Просто ми е жал за Мария, откъде го намери тоз матрял ....

Доста е далечко още.

Не тъжи. С модерните семейства е така. Я виж Благо, Божинката и други новатори в семейния бранш- лошо ли им е?!? :)

Много фотошоп,ужас!до лявата й кълка стената на оградата изцяло деформирана,голямо шлайфане е падало.Съвършени хора няма - при очевидни недостатъци и комплекси, свързани с тях, кому е нужно да се изтепосва така е неразбираемо.Жива и здрава да е, иначе,да си гледа този сладур - без баща е милото, поне да има късмет с майката!

Е сега вече ще е с едно полуремарке, а и вече е втора употреба. Както момчетата от автоборсите казват -цената и пада, а този който има пари за нова кола и то спортна, няма да си даде парите за влекач и полуремарке втора употреба, че дали не и трета. Но Дева Мария може да преоткрие Алиекспрес.ком и играчките за възрастни, които се предлагат там. Както казват отегчените продавачки в МОЛ-а - " Да си го ползвате със здраве ". Не че ги разбирам какво искат да кажат и не че го казват от сърце, но е много модно.

Тя е страхотен човек- показа какъв характер е в “ Капките” - въпреки че е изоставена от бащата на детето си- не се отчайва- бори се и е усмихната. Пожелавам й хубави неща.

И аз я харесвам, но като си пада все по мъже по-млади от нея с 10+ години е така. Ако си беше намерила зрял мъж, можеше да не е поредната самотна майка.

За какво ти е жал? Тя си го е избрала. И е участвала активно. И надали е очаквала 10+ години по- младият и партньор, живеещ и работещ в чижбина, да се задоми с нея тук. Просто е решила, че е време да се възпроизведе, последния влак

А може би просто иска да има дете.

Има ли българки, които да не са "самотни майки"?

Детето има нужда и от баща. А тя сякаш хвали, че го гледа самостоятелна. На нея може да не - но на момченцето ще липсва Таткото.

Прекрасна е, момченцето й също! Щастие и късмет, Мария!

Жена, зависи от таткото. Понякога е по добре без него. А и таткото може да си вижда детето, но май не се интересува много. Това не е баща.