Мария Илиева си го върна на Миро в „Гласът на България“

Певецът разказва за труден момент от първите години на дует „Каризма“

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева си го върна на Миро в „Гласът на България“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т. Нар миро е педал нали

Тази циганка ли е

На Марийчето бих й го засилил изпод голямото чело по калдъръма в Търново

Нина

Да пее може! Но никак не й се отдава да композира и да пише текстове! Ама за да си спести хонорарите на композитори и текстописци, не спира да се напъва! Заслушайте се поне веднъж в съдържанието на песните й! Пълни безмислици! И понеже обикновено “музиката” е нейна, изглежда, че вие! Аз обикновено сменям станцията, като я пуснат по БГ радио.

Пълна отврат!

Оф тази Мара кой я е излъгал че може да пее Оли неприятно същество

Да не сте глуха? Явно да. точно пък, че не може да пее, не може да бъде обвинена.

Пее точно в повечето от случаите, но само толкова. Това не я прави певица или ментор. Слаб, мижав глас без никакъв отличаващ се тембър. Става май-много за бегвокал, поне има малко визия. На сцена е винаги заспала, все едно е взела една шепа успокоителни. Репертоар - нула хитове. Само едно голямо Нищо изплува от преди 23 години.

Оф, може ли да не бутате навсякъде в ефира Цитиридис. Няма да му стане по-гледаемо шоуто, много досаден типаж с плосък хумор.

Кой я гледа тая ТЪПОТИЯ?

Аман от такива любителски формати, такива псевдо музиканти изявяващи се за жури и гласове, които много бързо отиват в забвението. За поп индустрията освен глас, визия и пари, трябва много специфичен характер, който никой от тези аматьори не притежава. Пример Лили Иванова! Кога за последно Нова или БТВ показаха един сносен концерт на професионален певец или група? Само около Коледа ни тормозят с Веско Маринов и Кичка Бодурова. Спирам че кръвното ми се вдига.

Едно обаче е неоспорим факт, че българина със своето велико отрицание и негативизъм не дава шанс на когото и да е, все ще намери грамаден недостатък, воден от неоспоримото си самочувствие без особено покритие...едва ли Лили Иванова е единствена. По-скоро връща мнозина във времето с което те не искат да се разделят.

Хайде да не се оправдаваме с българският негативизъм. Всички по-нови поп звезди сте некадърни, без изключение. Лили не е на гребена на вълната, защото напомня на миналото, тя продължава да надгражда дори да е на 84 години. Идете и вижте повечето от многохилядната публика на нейните концерти! Хората са млади хора на 20 и 30 години. С какво да им напомня на тях? Харесват я защото Лили има у себе си този Х фактор, който не се среща току така. Никой друг в България не го има. Освен може би Мариус Куркински а от миналото Стоянка Мутафова и Васко Абаджиев. Та, продължавайте да тъпеете по индивиди като заспалата Мария Илиева и любителските формати за звезди!