Изумително изпълнение, което ще накара и четиримата треньори в "Гласът на България" да се обърнат и да настръхнат от връхлетялата ги енергия от сцената, ще провокира Мария Илиева, която досега е най-честата жертва на супер блок бутона, да вземе нещата в свои ръце.

Тя буквално ще си го "върне на Миро", като го блокира и "отстрани" от надпреварата за този участник, а дали това ще се окаже печеливш ход за нея или пък ще направи услуга на DARA или Лечев - ще стане ясно в неделя вечер, от 20 ч. по bTV!

Емоционално изпълнение на един от участниците пък ще провокира Миро да си спомни за своя професионален път в музикалната индустрия.

„Това момче ми заприлича на самия мен - с прическата, с шлиферчето, слабата фигура", ще възкликне Миро след едно от изпълненията и емоционално ще си спомни за началото на своя музикален път, за детството, пианото, школите и "Златният Орфей". По молба на DARA той ще сподели пред всички много личен и емоционален момент от първите години на дует "Каризма" - за трудностите и приятелството, което остава.

Миро

Снимка: bTV

Със специални изненади към две талантливи дами ще се включат певецът Орлин Горанов и водещият Николаос Цитиридис. Те ще влязат в ролята на вестоносци и лично ще им съобщят, че са приети за участие в десетия сезон на музикалното шоу.

В неделя вечер зрителите ще чуят и вълшебното изпълнение на 15-годишната Александра Георгиева, която миналата неделя изненадващо разбра, че е одобрена за участие в "Гласът на България", докато седеше в публиката на шоуто и ни най-малко не подозираше какво я очаква.