Мария Шарапова се сгоди за бившия съпруг на приятелка на Меган Маркъл

Това е втори годеж за бившата тенисистка. Дали този път ще стигне до олтара?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таможенная компания "Азия-Трейдинг"

Нитриловые перчатки Валли Пластик - оптовые поставки в во все регионы России. Доставляем в регионы через транспортные компании. Тел: +79147116482 Дмитрий

отдавна не бях се смяла така на коментари забавни по ганьовски

обичам те !

Много я харесвам, дано е щастлива с решенията, които взема...

Яко си менкат гаджетата

Longines

демек на шуро за шуранайката....

Жалко за хубавото момче, за къв уй е с рускиня, вехта, много употребявана кофа, в която се е празнил и нашия мухльо ??? Намерил си е майстора, дано сключи добър предбрачен договор да не остане гол след развода "по руски".

Това нежно гей създание се връзва много до мъжествената рускиня, тя ще го спука от ебане...

Маша ще играе вече Пенис с топките на търговеца на картини..а Гришо ще дупи косматата ислямка и ще плаща за всеки тек.

Жалко за хубавото момче, за къв уй е с рускиня, вехта, много употребявана кофа, я която се е празнил и нашия мухльо ???

това е годеж типично по съвременните джендърски стандарти!

като изпусна Мария - прееба се. Ама и тя само си търси с кого да си го сложи...

Много залюхан изглежда годеникът до тази расова лъвица.

ще му потроши кокалите два три пъти и до там, ще бъде пренуден да се оттегли :)

Мария и Меган нямат кръвна връзка, нали така да разбирам :)

Желая щастие

Рандом женица се жени за на бръснарО брат... бахти новината...

Браво! Много хубави са и двамата! Изглеждат и много щастливи!

Не знам защо но тая ми се струва фригидна,

Страхотна двойка, много стилни и си отиват! Александър има аристократично и фино излъчване, което няма как да бъде оценено на място като Балканите. Мария е спортна мацка с прекрасен усет за стил и неочаквани за професионален спортист интелектуални способности, както и желание за развитие! От друга страна Григор и новата му - пунт и пластика, пълна скука:)))

Алекс Джилкс е уникален, освен красавец, това момче има страхотен потенциал в това, което прави. Шарапова има набито око и намери действително уникален партньор.

Добре, че Григор се отърва от нея. Преди Вуячич, за който също бе сгодена е имала връзка с американската актриса Camilla Belle. Баща и и мениджъра са прекратили тази история, за да не навреди на рекламните договори. Потърсете в нета инфо за Sharapova and Camille Belle. А годеникът също мяза на гей. Предполагам, че Мария ще си подготви предбрачен договор, че бизнесът с изкуство на Гилкс не върви и преди 1-2 години е напуснал позицията си. Дано Мария е щастлива с любимия си.

Този е приятел на принц Уилям и в такива среди се движи. Богат и хубав и изглежда малко гей - пардон метросексуален. Явно го е пришпорила, но мисля че по скоро тя се е уредила отколкото той.

бе много жени отсвириха нашия късопишковец.

Има 140 милиона долара, бъдещият съпруг и той там някъде. Бившата му съпруа и тя, а мъжут за който се омъжи пък бившата му е милиардер. Тях не ги мислете...

Хубава жена! Язък, че нашият я изпусна.

Ти видя ли сега,каква слива лющи?

е ранозрелка

Приятно излъчване, но е далеч от хубавица. Доста грубовата за жена. Ако пък и видите актуални снимки и се е разтрътрила вече. Младоженецът и се събира на едната кълка иначе. Иначе бившата му на младоженеца уруспия дизайнерка запознава Хари Тъпото с другата уруспия в Торонто, докато същата си има актуален бойфренд. Хвани единия, удари другия, третият сам ще падне и ще повлече доминото. Всички са навързани като свински черва.

Маша си е супер, макар и годинките да и личат. За съжаление бе прекалено умна за нашето момче. Той затова вече гони жени с пари, а не с акъл.

Ами кобила си е,едра и кокалеста.А в лице е ужас.Предполагам въпрос и на вкус,но поне на тези снимки виждам една едра рускиня, а не особенно привлекателно лице.

Почти роднини са станали Мария и Мегън

И една позната на първата братовчедка на учинайката на майка й, първата братовчедка се омъжила. За сестрана на дядото на бабата на херцога на Уесекс и Съсекс. Със секс се омъжила, де.

Много преди да го бомбардират попитали радио Ереван: За какво става една рускиня?! Ами..... ! - Запекнал оператора

Много е важно за ренемето с кого си спал! Ако си спал с Английската Кралица, тогава всички Холивудки ще те гонят. Ако си спал с Пенка комшията, никой не те иска. Тръгвам за Англия и ще чакам пред двореца там...ако съумея да "запиша" Нейно Величество като още една дупка на колана, тръгвам към САЩ да си хвана някоя тенесиска или артиска да си оправя живота! После ще четете за мене ;-)

Като гледам снимките, бившия съпруг на приятелката на Мегън, не е спал с кралицата, а май с принц Чарлз...

ааа, не чарлз спи с камила двугърба

Да не забравиш тенЕската и официалния анцуг! АртиСките обичат и лачени кроксове/гумени чехли/... Би Хепи и конграчулейшън на Бети!

Маша е знойна жена, но все попада на мухльовци. Хасковлията добре я клатеше, но още е твърде млад за задомяване. Най-добре е да я изкърти някой по-улегнал ганьовец. Новия мухльо нищо няма да направи.

Хасковлията се е въргалял в леглото и с оня трансджендър Серена Уилямс, която/който е с бицепси два пъти колкото неговите.. само от това си прави изводите, дали е наред всичко с него...

Беше му купила кола - значи се представя добре на къси разстояния. Но е млад и не му се седи под една и съща слива

Много хитра тая рускиня. Пътува често и вместо да плаща 2 билета, си взела мъж, дето да се събира в ръчния багаж.

на баба Злата шурея.

Мачкай ГРИШО!

Може да е добър тенисист, но ще се остане дечко.

Ей това е да заглавие в сремежа си да изкараме новината още по-"пикантна". Ясно е, че Шарапова няма да се сгоди за бай Грую, СЕО на ХоРеМаг-а в Хайредин...

Някой нещо разбра ли от заглавието?

Питай поляците и киргизите за Скобелев!!! После, ако си жив още, ела да споделиш....

Ех, Маренце..Дядо ще ти сготви, ще ти сервира и ще те масажира на миндерчето, без да ти взима една стотинка...

Надай се дедо , на млада ракета... Мерако крепи калпако!