17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В какъв як нахалитет трябва да е възпитан някой за да реши, че може да се облагодетелства от смъртта на една световно известна певица, че и тази на собствената си баба, и да си самонареди името и това на по-скоро бездарната си майка. Това е по-скоро чудовищно. Арета е една за цял свят, а подобни български певчески синджир-марка поколения колкото искаш.

Доста неуместно сравнение и има нещо дразнещо манипулативно в това да наместиш снимката на Арета до тази на баба си. Едната е талант , творец и общественик от доста голяма величина, обожавана от милионите си почитатели . Другата е с талант да върти домакинството , нещо което почти всяка една жена прави според свободното си време извън работа. Кеми Тодорова беше парашутистката на сцената с доста оспорван от обществото талант. Нека всеки да си знае мястото все пак, моля .

Според мен си е кощунство и комплексарщина да сравняваш двете жени..Лека им пръст ама поне малко от малко имайте реална представа за нещата.

ИзрасНах! Без Т се пише

Аз си падам по баба Илийца...

Рейчъл Роу!!! Пожелавам на всеки да има такива внуци и изкряща любов! Познавам Арета, познавам и леля Стойка- и към двете- дълбок поклон! Браво Рейчъл! Браво и на Камелия, че е възпитала такова прекрасно дете!!!!

иЗкряща????? Ами ЕВАЛА!!!!

сори, да се чете Искряща!!! от автора на Евала:)

да бъдат сравнявани двете

няма- това е животът.....любов.....

Ех, че помия се излива пак!! Злобни и дребни душици !! Едно момиче говори с толкова обич за баба си!! Права е Стефани - няма значение колко хора те познават, достатъчна е любовта,която оставяш след себе си в близките си хора!! И коя баба не би била щастлива, ако чуе внучката и да казва - Бабо, за мен ти си кралица!! Значи си успяла да свършиш чудесна работа на тази земя!

Сега роу защо не вземеш да разграничиш нещата и да прозпеш какво си написала??? Никой няма нищо против някой си като си плати да си говори за родата, защото всеки си има своите виждания за нещата, но все пак трябва да е и малко реалист, Да почиват в мир..

Арета Франклин,за щастие, е истинска кралица доказала себе си и получила признание от целия свят,а другата бг царица я познават само българката с еврейско име Рачел и дъщеря и Камелия,ако дира не беше писал за майката на Камелия,никой нямаше да разбере че е починала ,както и за хилядите неизвестни българи,Почивай в мир кралице Арета Франклин.

Това във връзка с културния обмен между двете страни ли е?

Не е нужно да бъдеш извън България. Не е нужно да бъдеш известен. Не е нужно дори да си докоснал или зарадвал стотици или хиляди. Нужно е да си дал любов на този, който трябва. Да си оставил следа дори само в един човек. Не виждам разлика между Арета Франклин и майката на Камелия Тодорова. И двете жени, които вече не са сред нас, са били най-значими за семействата си. И най-много именно те тъгуват. В този ред на мисли нека се спестят изказвания с опит на омаловажаване смъртта на една от двете госпожи. Да почиват в мир! Има кой да помни и двете!

Тия пък откъде ги изкарахте?

И как не ви беше срам и грях да сравнявате бабата на тая с Арета Франклин? Такова богохулство и такъв позор.

Боже, какво знамение !! Алелуя !..

за какво се пише в България.....ако имаш връзки....например аз и Наполеон наплашени простаци направиха българите

Ето че ги стигнахме американците, пукайте шампанското :) От Стойка Тодорова до Рейчъл Роу само за 2 поколения