Коментари - Майката на Ники Минаж иска 150 млн. долара обезщетение за смъртта на бащата на рапърката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали негърите казаха, че BLM, и много бели тулупи ги подкрепиха, затова искат 150 милиона за негъра, те мислят, че White Live Does not Matter и искат репарации за робството, а ако не беше то, нямаше да паразитират, а да се люлеят още по клоните на дърветата в Африка.

Дали един негър може да струва толкова?

Затова САЩ е велика държава,а БГ е масонска дупка.

Ами пържени картофки не иска ли ?

При такава начална цена е нормално заинтересованите (близки, адвокати и т.н.) да са доволни и удовлетворени. Лошото е, че така рязко ще скочи миграцията от третия свят, както и ще зачести всякакъв вид размазване на популацията.

Много поскъпнали негрите бе... За негър дребен престъпник, оказал съпротива при арест - 27 милиона долара. За негър убит при катастрофа неясно от кого - искат 150 милиона. За циганин - по 150 хиляди лева на всеки от 50-тях роднини. За убита бяла българка - 15 хиляди лева, че даже не е сигурно.

Негери сър.

Ееех навремето колко много чернилки можеха да се купят с толкова пари, цял квартал. А сега?! Един и то умрял. Накъде отива този свят, питам аз ? Накъде ?!

Чарлз Полевич е от бялата раса, а убитият е афроамериканец, при това родител на богаташ от същите. Демек, привилигирован. А дали Чарлз Полевич е убил бащата на рапърката? Това все още не е изяснено, но даже и да не се докаже, че Полевич го е убил, то той ще бъде осъден. И това ще е да се докаже превъзходство на черните расисти над белите хора и в същото време да се размаха пръст пред еврейската общност в САЩ, която заяви, че BLM е расизънм и отиде да гласува за Тръмп /републиканците/

Ако отвориш сайта за спонсориране на BLM няма да видиш нито 1 маймуняк. Всички пари отиват за евреите Барни Сандърс, Клинтънови, Ал Гор, Йосиф Рубен Байдън.

Какво е виновен шофьора, че афроамериканеца не се е различавал от асфалта в тъмното.

Много скъп този нига.

Малко ми се вижда.150...напрово половин милиард.

Е, виж ся наглата черна циганка как си въобразява, че мъжът и струва 150 милиона долара... Животът е по определение безценен. Не мое се пазариш за тва