Майката на Пике шамаросала Шакира пред очите на децата ѝ

Според испанската преса кавгата между двете назряла, когато колумбийката разбрала, че бившата ѝ свекърва крие извънбрачната връзка на сина си

Обратно в новината

Коментари - Майката на Пике шамаросала Шакира пред очите на децата ѝ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами...каквато майчицата, такова и синчето.

Няма друг такъв измекяр като Пике!!! Той прецака и Меси да не му подновят договора с Барса, а уж му беше голям приятел! После и с Шакира, майката на децата му, постъпи толкова долно... Но Господ вижда!

Пике си е едно нелицеприятно футболистче селяндурче, оженил се за кака си за пари и слава, която въпорсна кака вижте как изглежда вече - едно малко трътлесто късокрако лелче с гуша,която изглежда дори по-възрастна отколкото е. Развръзката и поведението на двамата са напълно логични.

Тоя плъх Пике винаги изглежда супер противен, сега се оказва абсолютна истина това впечатление!! Даже и мамино синче, баси педала-Шакито е луда да живее с тоя пендел!!!

Лайфхак - Писнало ти е от внуците и не искаш да ги видиш повече? Шамаросай майка им!

Ти пък си стой на село при овцете, че никой не те иска. Баба никога да те видиш. Дядо съвсем /(

Ами да й е честит на любовницата Пике! Неверен, с властна майка, просто разкош! Шакира направо се е отървала!

Тия всичките се оказаха е..ати бесните селтаци! Направо отврат и латино-драма!

не значи, че я бива с главата...

Нормално е да се разделят, тя е с 10 години по-възрастна от него. Младото си е младо.

Боже, как дишаш. И едната ти мозъчна клетка се е предала. Гадове повърхностни

Байно, затвори порно списанието и забърши лигите преди да са стигнали до пода. Туй ти е нормалното, другото дет плещиш не е.

Ще си намери по-умен и по-читав татко на децата, па и по-млад от Пикльото. Като види как некой левент води децата му по мачове, ще му увисне оная работа, та и Чията нема да му стигне. Мама Бернабеу ще го тупа утешително по простата главица и ще се тюхка що тъй на баща си се е метнал.

Тя че ще намери, ще намери, ама за жена не виждам кой ще я вземе. За известно време става. Плюс това идва с доста багаж от миналото . И не говоря за децата - той баща им никога не се е отказвал от тях и ще си ги гледа.

Ти от твойта ниска камбанария какво ли па виждаш, та камо ли мъж за Шакира да съгледаш. За колко време става, едва ли имаш капацитета да определиш, глей си твойта половинка за колко става, ако се навърта такава разбира се и не е с много багаж от миналото.. ПОследно баща им ще види децата през крив макарон, ако се сетят за него кат навършат пълнотелие, може и да ги види.

Пикето друго да не е, гледач на децата си - със сигурност, така както е на другия край на света, па и зает с поредното си прясно завоевание. Ще ги гледа, та ще се вдига пушек

каква важна за българите новина - неква чуждоземна крава шамаросала друга...

Шакира Шакира лока лока лока ока ока ока ка ка ка

На тъпата чекира

Към расизма в онази страна се прибавя и каталонски национализъм и виждате резултата.

Женската злоба не се влияе от пари, известност, националност, за съжаление - и от образование. Омразата на майката със сигурност е допринесла за развода между Пике и Шакира. Глупава жена...синът й със сигурност няма да е по-щастлив с новата, няма как, той може да уважава само майка си...

Никак не е глупава майката на Пике - жената е известен лекар и управлява болница. Коя е Шакира - една певачка, известна не толкова с песните си , а с ориенталските танци . Прочети за миналото и и скандалите в родината и с нея и разни мъже, за да разбереш, защо една образована жена не желае такава за снаха.

Свекървата щом е толкова умна, да не беше позволявала на сина си да се жени и да има деца. Ще шамароса и новата след време. Явно не е много умна. Злобна е и не й дреме нито за сина й, нито за внуците. Дреме й да го разведе с Шакира.

Тя лекарката сигурно и тоя мамник шамаросва :) Мамин златен, освен че се оказа пантоф, се оказа и мамино детенце ритнитопковеца.

Нещастна женичке, виждам че се идентифицираш като Шакира. Вероятно си отнесла неуважение от мъж и свекърва. Но не забравяй, Шакира НИКОГА не е била съпруга на Пике. Те нямат официален брак. Един мъж не желае ли да направи тая крачка, жената до него колкото и деца да му роди си остава любовница само в ума му. Мислете преди да си избирате мъжете, не да ревете тука анонимно по форумите и да лаете по всичко, което не се припокрива с мнението ви.

Един прекрасен пример как доброто образование и успешното кариерно развитие не гарантират възпитание и морални устои...

Само за сведение- идентифицирам се с/със ,а не като Шакира и пр. И когато използваш купешки приказки, пак трябва да знаеш какво приказваш

А ти имаш ли деца или си една от онези които се чудят къде да полетят през следващият уикенд?

Идентифицирам се като дете на разделени родители. С баща - мамино синче и всеотдайна майка. С грижовна и любяща баба и друга - властна и егоистична. А ти щастлив ли си, че има хора, на които животът им е труден?! Може и да съм като Шакира - доста успешна съм в професията си, засега и в личния живот.

“Майката” прави циркове да му цоца парите. Дъртото говедо се плющи като стара лачена манта с мангизите на тоз охлюв. Пикета най-тъп в цялата ситуация. Шакира следващ път да отвърти главуната на дъртата.

Ами ако майка му е разбрала, че пред нея стои не Шакира, а Шакир е нормално така да реагира.

Аз мойта жена я шамаросвам всеки ден, ей така профилактично, но си мълчи, трае, нищо не казва. Така беше ми заръчал тате. Той казваше така: Сине, ако искаш жена ти да те слуша, да е кротка, тиха, смирена, трябва от време навреме да и пренареждаш керемидите. Често се престаравам и ги пренареждам всеки ден. Жената е нещо като настройките на компютъра - те са поставени по подразбиране, но вие влизате в менюто/с юмрук/ и ги променяте по свое усмотрение.

Синчето на мама небива да трови живота на никоя съпруга.

Шакира може да поиска от съда свекъра й да стои далеч от децата им. За проявено насилие в тяхно присъствие.

Един ден синът ти ще порастне и така ще те пренастрои, че ще забравиш как се казва майка му.

дори и да списваш подобно нещо само и само да храниш задоволно хейтърската си душица, душевните ти керемиди са за сериозно пренареждане, ако и повечето да са изпопадали.

Абе, ти сигурен ли си, че изобщо си виждал жена? Че никоя не се е прежалила да спи с теб, е ясно.

Дърта кукумявка! (майката на ритнитопковеца)

Боже каква глупост!!Шамаросала! Абе откъде ги преп3свате тези глупости?

И у наше село така се бият жените със свекървите. Нормално.

,,Една снаха си доведохме, как’Сийке, господ да те пази до девета рода! Откак се е омъжила, все болна, все чамава. Злъчката й била пукната, стомахът и бил нервен, уж все диета пази, пък на втория ден на Коледа половината рибица от прасето оплюскала, дордето бях на гости! То добре, че като походвам тук-таме, та ме гощават хората, инак де можем надви с ядене в къщи!Не остави ни сладко, сестро, ни захар, ни саздърма! Мислех си, като е на диета, поне туршията няма да бута, а то, га погледнах в голямата делва - тук-там плува някое камбе! Думах му на наш Пройка: слушай мене бре, майка, аз да ти избера момиче, че ги познавам всичките в града и околията. Какво му не думах! Дигна си един ден дърмите, че чак от Габрово я довлече. Хората и котка си не вземат от Габрово, а той жена домъкна! Малоумен излезе наш Пройко, на баща си се метнал.Да започна да ти разправям, как’Сийке!... Ами не ми е по характера...Не съм от тях!...

Шакира нещо преиграва за да увеличи скандала и да извлече максимални ползи за възраждане на кариерата си, но от дръгата страна засега успяват да се държат над нивото на госпожа "ферари" и не и отвръщат със същата злоба и простотия!

това в случая не излиза от Шакира а от някъв жълт вестник дето се добрал до някакъв "свидетел" на случката и те раздухват, тираж да има, Стелито от Дира да има какво да превежда, ние да имаме кого да плюем те така ..„А Шакира в момента най- и дреме от това в кой финансов консултант да инвестира , за да не плаща данъци и в Европа и в САЩ , че тия последните бяха оср...ли пейзажа та плаща глоби на испанските данъчни:)))

Пике сега е на крилете на нова тръпка.След време ще му омръзне и тази,неизбежно е и ще разбере какво направи.Преживях същото с баща ми- после слушах "Сбърках,не мислих за теб и т.н."Шакира ще си намери друг като й олекне.

Семейния живот не го разбирам.Да праеите деца ама след известно време не можете да се понасяте.Гадно е

...много си е яко даже!

Са богати.Нито той е длъжен да я търпи нито тя него.Щом иска друга,какъв е проблема

Именно. Да я беше напуснал, не да я лъже в очите и да се крие като мишка, с помощта на мама.

Нищо не е повече от мъжете и от жените. Само родителите са по един . И тежко на тези деца, случили на баща, който разсъждава с долната, вместо с горната глава

Най-важното когато изневерявате е да не ви хванат!

ДО КРАЙ! Ама туй дето виждаш не е така !!? Ха ХА Ха

Каква баба си, ако помагаш на бащата на внуците си да изневерява на майка им. Може да не харесваш снахата, ама това е брутално. Като измислен сюжет е малко. А Пике е минал покрай мъж. Направо мега жалък

Тая шамар, оная пък я ущипала. Да влезе робинята Изаура!

Абе за да си бие камшика Пике не е било защото се е събудил с дупето нагоре. Не го мислте него - и пари си има, и слава и има още доста години до 50-те на Шакира.

Не го и мисля... стана за смян на цял свят. Не знам как не го е срам да си подаде носа из полата на мама...

На мама момчето! А, като застарее Монсерат още - тогава кой ще ги шамаросва??!?

За жалост отминаха добрите стари времена когато можеше просто да нашамаросаш жена си. тогава съпругите си мериха приказките, защото знаеха че мъжката ръка е по-тежка. Горе долу както са отношенията между нас мъжете, знам че ако те напсувам в лицето може и да си тръгна с насинено око. Днес ако си мъж, жените с нищо не можеш ги пипна, дори на криво не можеш ги погледна, веднага заплакват - "EMOTIONAL DAAAMAAAGEEEE!!!". Затова, благодарим на всички майки, които влизат в положението на синовете си и свършват тази нелека задача. Браво на мамата на Пике! Майки учете се! Дано не се стига до там, но ако се стигне на вас разчитаме! Просто няма кой!

и ти ли се криеш под полата на мама, та тя да те оправя в живота, щото дори и един шамар не смееш да удариш ?:)))

… пике … на мама МОМИЧЕТО Е

Тоя Пике голям кавал. За хотели не е ли чувал. Сега майка му нямаше да я виновна. Представям си ситуацията. Мамо дай си къщата, че ще водя любовница.

В хотел? Като си известен, всички ще те разправят. Добре се е скатал, докато не са го изловили.

Не е точно така. Персоналът в хотелите , в които ходят такива като Пике и Шакира е глух и сляп иначе хотелът няма да просъществува дълго на пазара. А гостите и евентоално промъкнали се папараци или журналисти няма как да знаят когато Пике си взима ключовете от хотела, коя мадама или пич и дали изобщо ги чака някой горе в стаята или апартамента , освен ако не изтрещял до степен да влиза в хотела гепил за задните части въпросната

Тези не са наред. И вие също. Невероятна драма, заради един шамар. Хората измират в толкова райони по света заради войни, на вас шамара дето е изяла Шакира ви е на дневен ред

Синдромът "Диана Димитрова" превзема света!

Милото момиче. За да й шибнат як шамар най-вероятно е крещяла и бесняла като истеричка пред децата, псувайки и обиждайки всички наред. Та се е наложило, свекървата малко да я озаптиса. Ама тези подробности обикновено невинните жертви пропускат да ги споменат.

Путьото стоял и гледал как майка му удря жена му. Добре се е отървала Шакира.

После е погледнал към мама дали е наред да отиде да търка чаршафите с курваляка в нейна къща... Не можеш да го съчиниш толкова смешно. И Шакира има вина - това не е мъж, а дете. Поне интелектуално и емоционално. Какви деца, какви 5 лева? Да се беше позабавлявала и толкова - лятото свърши.

Тоз' Пике е егати разглезеното лайно! Като не ти харесва вече кажи ѝ го в очите, говорете, разяснете се като зрели хора а не като некъф жалък пъзльо да се крие зад полата на мама. Две деца имат все пак! Адски недостойно поведение от негова страна!

Ай сега тази на Диана Димитрова ли ще ми се прай

Абе, Шакира не е цвете, ама това си е доста долно от страна на свекито. Имат деца, нейни внуци, не е ок ситуацията, ако я е толерирала наистина, макар че няма как някой извън тесния семеен кръг да знае какво точно е станало.

Жената е активна анархо боркиня за женски права ,свобода и равноправие и диктатура на матриархата ,докато не стане свекърва- оттам насетне веднага сменя фронта ,предава бойните си другарки без угризение и става най върлата защитничка на най тоталитарната диктатура на патриархата и свирепа потисничка на всички гореописани женски права, свобода и равноправие!

Също жените много се страхуват да не попаднат на момино синче, ама станат ли майки правят всичко възможно да направят синчето си такова

Личен опит? С твоята мама, може би твоя син?

"че майката на спортистЪТ е дала" - език мой, враг мой...

Тук глагалът е Майката, а не спортистЪТ/а

Не така с рогите, де. Възможно е Нула, нула седмицата да си е помисл , че Грамотеев е направил грешка, подчертавайки, че се правилното граматически е "СпортистЪТ :))

Хих ... мама за пример! Важното е синчето да е добре,а не разбира, че му проваля живота.

свекървище. Шакира и нов мъж ще си намери, и по-богата стана от цялата история. Пике по-класна мадама с повече пари едва ли ще си намери.

Е чак пък класна....и чак пък мадама....

Наде , излагаш се стози коментар. Не е нужен, стои необосновано злобарски някак си.