Коментари - Мъж от Уганда има 12 жени и 102 деца, не може да им запомни имената (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даже и животните не са полигамни….

Прекрасно семейство

Да, беше българин или руснак. Да сгрее сърцето на списващите тука. А така? Черен... Няма нужда. Българина както не дава за украинци, така няма да дава и за този. Не, че някой им искал да дават, де. п.п. Като компромис, някой консервативен, бел като сирене северняк също става на наполоди бондинки, че да стигнат и за Ганьо. п.п.п. Имах двама черни колеги. Единия имаше едно дете и викаше, че е достатъчно, другия имаше две и викаше, че е достатъчно. Имах и трети. Той имаше 3 жени и 12 деца. И ферма в средата на нищото, която посещаваше един път на годината за 30 дена, да помогне на семейството и да въдвори ред.

Като не може да помни, да си ги номерира с цифри бе! Аз как му намерих колая и кръщавам моите 223 само с "Василчо" и "Виолета" плюс една поредна цифра за отчета?Досега не сме объркали ни едно чааве, ви казвам.

Време е демократичното общество да развее сваст... знамето на дъгата и над Уганда.

" Тъй като Муса е израснал в семейство само с две деца, брат му, родителите им и приятели го съветват да си вземе няколко жени, за да има много деца и да увеличи семейното наследство . " Какво наследство бе аланколу? Нищо нямаше да загуби земята ако не се беше разпасал.Напротив . Щеше да направиш добро и на останалия свят . За кое по-напред да мислят? Помощи за Африка или за Усрайна ??

Ако бяха 102 жени и 12 деца, щеше да ги запомни по-лесно.

Ужас!!! Някой да се свърже със "семейството" веднага! Нека да хванат пътя и да дойдат в Германия! Детските са по 250 евро... А и такива тук винаги са добре дошли!..

Лежи по гръб и женките отгоре го обслужват или се самообслужват :))))))

Всичките са луди за връзване.

По-скоро жените се е.бат с други мъже нейде, докато той лежи. Когато един мъж има повече от 1 жена, им изпуска дирите. И жените раждат от когото им падне, от нето НЕ :)

* от него НЕ :)

Индусите са го измислили, по някое време мъжът сяда в поза лотус и започва да прехвърля сексуалната енергия в мисловна, макар хич да не е лесно.

Такива трябва да се кастрират на младини за да не усират планетата и да не загине цивилизацията от пренаселване с идиоти

Га яде кифтетата не рива

И после защо се затопля климата на земята ми защо те пренаселена и в черква си полезните изкопаеми от многото производство се отделя въглероден двуокис климата се замърсява и цялата планета загива заради такива размножители като тоя егати идиота

Абе зомбиран, климатът на земята се е затоплял и преди, като са били по-малко човеците, нищо страшно няма. Ти седи и си пази семето, като път без изход, да не би да презатоплиш нещо.

Супер. Сига да посаберем малко парички чи да нахраними бедните дичица в Африка, чи кат пораснат да имат сили по цял ден и нощ да са ебат! И кот снесат да ни го пращат тука да го отглеждаме!

Ти пък, какво отгледаж, лайнар прост

Браво ,Пипи.Якоо..

Животни, сър.

Дори не е примат.

Всъщност е куха и вътре има термоядер-фюжън, със резервен турбо дизел двигател и команден модул. Само повърхността й е няколко километра метал и е покрита в прах. Ако се отрие прахта, винаги точно едната страна гледа към Земята. И е полирана. С шкурка. За да осветява Земята с отражението на Слънцето. Ама леко, така. Да не пречи на съня на хората, но да ги топли. Капитанът на екипажа също е от Уганда.

Добре, че нямам деца. Бъдещето принадлежи на описаните маймуни.

Браво, евала, дълбок поклон! Направил е и за мене, така че дами не ме търсете. User is Offline

68-годишния Муса се поучил, вече не прави секс.

Добре че е западната цивилизация да ги изхранва тия животни чрез безчет социални програми и попагандирани със сълзливи реклами и призиви да им се помага Животни сър Черни животни с мислене отпреди хилядолетия

Да, да, изхранва ги... Шепа ориз срещу концесии за добив на руди и диаманти...

до ЕК - веднага да се гласува помощ за Уганда!

Браво на Муса !!!! Построил е комунизма и то в Уганда!!!??? Е това е !!! Всекиму според потребностите, от Всекиму според възможностите, т.е. нищо не работиш и другите те хранят !!!! Евала пич !!! Ако си се оправил и с тъщите на тези 12 жени ,шапка ти свалям защото моята жена е една ,но в комбинация с майка и ,направо ме побъркват !!! Пожелавам ти крепко здраве и да научиш имената на всичките си деца и внуци и дано някой от тях те гледа на старини !!!:)))))))

Пародия. В нашето време на техничски възход, все още има хора живеещи по животински закони. Нима е хуманно да създаде деца и да не можеш да ги нахраниш дори. Този е за съд.

Споко ! всички ще заминат за Германия.

и за Англия нидиейй тъйй

Искам и аз така, да джиткам карти на дебела сянка и на почивката да правя по някое и друго чаве. Пък жените може и по някоя бира да донесат. Ама и на уиски няма да откажа.

Защо ни занимавате с тези индивиди! Каво правят?Само деца!!И толкова!

Браво на юнака. Това е мечтата на всеки мъж - харем . А вечер - кючеци до скъсване . Но това е запазено за богатите шейхове . А иначе в африка в некое село няма какво да се прави освен ядене , пиене и чифтосване до откат.

Ох на чичо..., нека да му е зле. Старите жени напускат, младичките остават.. Който го мисли тоя, акъл няма. Най ми хареса следното: "главата на семейството излиза от колибата си, където прекарва по-голямата част от деня" Eто това е живот - боцкаш си по цял ден в колибката, другите бачкат и накрая само те викат да обявиш готовата вечеря. Открил е нирваната тоя хубавец, а ние да опъваме каиша по цял ден. Замислих се да не изтегля ли един кредит и да бия за Уганда. Банката да ме хване за петите...

Преди години гледах по Дискавари мисля, един заведе водещия в селото в което се е родил в Африка. Цялото село, около 100 колиби са били "едно семейство", като баща му имал над100 жени и хиляди деца.

е, добре де , 102 деца за - примерно 50 години, е по 2 деца на година т.е. два секса. Не ми се вижда кой знае какво.

Каква баба си, като не знаеш, че не от всеки секс се зачева?

Че как се помнят имената на 12 жени ! Аз на мойта и бъркам името та на 12 - Е вярно е че си изяждам боя де ама все пак !

срещу Майката Земя. Срам и позор за Цивилизацията. Този престъпник е отговорен за пренаселението на планетата на Живота и последващите екологични и човешки катастрофи и трагедии. Мизерия, глад. Кога такива ще почнат да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството!?!?!?!?

Нещо много на сеуиозно си се взелл ми се струва. :-)

Едва ли им е правил ДНК тестове на всичките. А и да е правил... Съпругата като бутне някой долар в лабораторията - чудеса стават! Най-вероятно под 10%. P.S.: Иначе в Уганда беше супер за фотосафари. Тия хареми не бяха в рекламата.

ДАвайте му граждансто и да идва във Видин, Враца, Монтана да запложда

Да си вземат в Уганда малко руZнаци да ги управляват и ще се реши този проблем !

Или пък Уганда да обяви война на сащ, и население почти няма да остане.

Не, че нещо, но нас като ну управялваха руснаците и бяхме 9 милиона, а сега под вещото ръководство на САЩ сме останали 6. :-)

Мъка...

Няма защо да се тормози - да ги прати в Германия и там ще се грижат за тях и ще им помнят имената