Коментари - Мъж от Уганда има 12 жени и 102 деца, не може да им запомни имената (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма защо да се тормози - да ги прати в Германия и там ще се грижат за тях и ще им помнят имената

Мъка...

Да си вземат в Уганда малко руZнаци да ги управляват и ще се реши този проблем !

ДАвайте му граждансто и да идва във Видин, Враца, Монтана да запложда

Едва ли им е правил ДНК тестове на всичките. А и да е правил... Съпругата като бутне някой долар в лабораторията - чудеса стават! Най-вероятно под 10%. P.S.: Иначе в Уганда беше супер за фотосафари. Тия хареми не бяха в рекламата.

срещу Майката Земя. Срам и позор за Цивилизацията. Този престъпник е отговорен за пренаселението на планетата на Живота и последващите екологични и човешки катастрофи и трагедии. Мизерия, глад. Кога такива ще почнат да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството!?!?!?!?

Че как се помнят имената на 12 жени ! Аз на мойта и бъркам името та на 12 - Е вярно е че си изяждам боя де ама все пак !

е, добре де , 102 деца за - примерно 50 години, е по 2 деца на година т.е. два секса. Не ми се вижда кой знае какво.

Преди години гледах по Дискавари мисля, един заведе водещия в селото в което се е родил в Африка. Цялото село, около 100 колиби са били "едно семейство", като баща му имал над100 жени и хиляди деца.

Или пък Уганда да обяви война на сащ, и население почти няма да остане.

Нещо много на сеуиозно си се взелл ми се струва. :-)

Не, че нещо, но нас като ну управялваха руснаците и бяхме 9 милиона, а сега под вещото ръководство на САЩ сме останали 6. :-)

Ох на чичо..., нека да му е зле. Старите жени напускат, младичките остават.. Който го мисли тоя, акъл няма. Най ми хареса следното: "главата на семейството излиза от колибата си, където прекарва по-голямата част от деня" Eто това е живот - боцкаш си по цял ден в колибката, другите бачкат и накрая само те викат да обявиш готовата вечеря. Открил е нирваната тоя хубавец, а ние да опъваме каиша по цял ден. Замислих се да не изтегля ли един кредит и да бия за Уганда. Банката да ме хване за петите...

Браво на юнака. Това е мечтата на всеки мъж - харем . А вечер - кючеци до скъсване . Но това е запазено за богатите шейхове . А иначе в африка в некое село няма какво да се прави освен ядене , пиене и чифтосване до откат.

Защо ни занимавате с тези индивиди! Каво правят?Само деца!!И толкова!

Искам и аз така, да джиткам карти на дебела сянка и на почивката да правя по някое и друго чаве. Пък жените може и по някоя бира да донесат. Ама и на уиски няма да откажа.

Споко ! всички ще заминат за Германия.

Пародия. В нашето време на техничски възход, все още има хора живеещи по животински закони. Нима е хуманно да създаде деца и да не можеш да ги нахраниш дори. Този е за съд.

Браво на Муса !!!! Построил е комунизма и то в Уганда!!!??? Е това е !!! Всекиму според потребностите, от Всекиму според възможностите, т.е. нищо не работиш и другите те хранят !!!! Евала пич !!! Ако си се оправил и с тъщите на тези 12 жени ,шапка ти свалям защото моята жена е една ,но в комбинация с майка и ,направо ме побъркват !!! Пожелавам ти крепко здраве и да научиш имената на всичките си деца и внуци и дано някой от тях те гледа на старини !!!:)))))))

до ЕК - веднага да се гласува помощ за Уганда!

Добре че е западната цивилизация да ги изхранва тия животни чрез безчет социални програми и попагандирани със сълзливи реклами и призиви да им се помага Животни сър Черни животни с мислене отпреди хилядолетия

68-годишния Муса се поучил, вече не прави секс.

Браво, евала, дълбок поклон! Направил е и за мене, така че дами не ме търсете. User is Offline

Да, да, изхранва ги... Шепа ориз срещу концесии за добив на руди и диаманти...

Добре, че нямам деца. Бъдещето принадлежи на описаните маймуни.

Всъщност е куха и вътре има термоядер-фюжън, със резервен турбо дизел двигател и команден модул. Само повърхността й е няколко километра метал и е покрита в прах. Ако се отрие прахта, винаги точно едната страна гледа към Земята. И е полирана. С шкурка. За да осветява Земята с отражението на Слънцето. Ама леко, така. Да не пречи на съня на хората, но да ги топли. Капитанът на екипажа също е от Уганда.

Дори не е примат.

Животни, сър.

Браво ,Пипи.Якоо..

Супер. Сига да посаберем малко парички чи да нахраними бедните дичица в Африка, чи кат пораснат да имат сили по цял ден и нощ да са ебат! И кот снесат да ни го пращат тука да го отглеждаме!

Каква баба си, като не знаеш, че не от всеки секс се зачева?

И после защо се затопля климата на земята ми защо те пренаселена и в черква си полезните изкопаеми от многото производство се отделя въглероден двуокис климата се замърсява и цялата планета загива заради такива размножители като тоя егати идиота

Га яде кифтетата не рива

Такива трябва да се кастрират на младини за да не усират планетата и да не загине цивилизацията от пренаселване с идиоти

Индусите са го измислили, по някое време мъжът сяда в поза лотус и започва да прехвърля сексуалната енергия в мисловна, макар хич да не е лесно.

и за Англия нидиейй тъйй

Лежи по гръб и женките отгоре го обслужват или се самообслужват :))))))

Всичките са луди за връзване.

Ужас!!! Някой да се свърже със "семейството" веднага! Нека да хванат пътя и да дойдат в Германия! Детските са по 250 евро... А и такива тук винаги са добре дошли!..

Ти пък, какво отгледаж, лайнар прост

По-скоро жените се е.бат с други мъже нейде, докато той лежи. Когато един мъж има повече от 1 жена, им изпуска дирите. И жените раждат от когото им падне, от нето НЕ :)

* от него НЕ :)

Ако бяха 102 жени и 12 деца, щеше да ги запомни по-лесно.

Абе зомбиран, климатът на земята се е затоплял и преди, като са били по-малко човеците, нищо страшно няма. Ти седи и си пази семето, като път без изход, да не би да презатоплиш нещо.

" Тъй като Муса е израснал в семейство само с две деца, брат му, родителите им и приятели го съветват да си вземе няколко жени, за да има много деца и да увеличи семейното наследство . " Какво наследство бе аланколу? Нищо нямаше да загуби земята ако не се беше разпасал.Напротив . Щеше да направиш добро и на останалия свят . За кое по-напред да мислят? Помощи за Африка или за Усрайна ??

Време е демократичното общество да развее сваст... знамето на дъгата и над Уганда.

Като не може да помни, да си ги номерира с цифри бе! Аз как му намерих колая и кръщавам моите 223 само с "Василчо" и "Виолета" плюс една поредна цифра за отчета?Досега не сме объркали ни едно чааве, ви казвам.

Да, беше българин или руснак. Да сгрее сърцето на списващите тука. А така? Черен... Няма нужда. Българина както не дава за украинци, така няма да дава и за този. Не, че някой им искал да дават, де. п.п. Като компромис, някой консервативен, бел като сирене северняк също става на наполоди бондинки, че да стигнат и за Ганьо. п.п.п. Имах двама черни колеги. Единия имаше едно дете и викаше, че е достатъчно, другия имаше две и викаше, че е достатъчно. Имах и трети. Той имаше 3 жени и 12 деца. И ферма в средата на нищото, която посещаваше един път на годината за 30 дена, да помогне на семейството и да въдвори ред.

Прекрасно семейство

Даже и животните не са полигамни….